Ako sa vyrovnať so stresom a osamelosťou?
Príde obdobie a príde to samé. Zobudím sa a som v strese trva to pár dní a ja si to uvedomujem . Všetko mi akoby robí problém a moc sa sledujem. Aj keď viem že to prejde . Najhoršie je že som doma stále a mám taký životný kolobeh. Mám dve deti muža . Domácnosť je namne .Nemám kamarátky chodim tak Max do obchodu . Momentálne mám len brigádu.
zmen zivotny kolobeh. si ubita zo stereotypu.
Si vyhoreta z toho istého kolotoča. Choď do práce aspoň na pol úväzku,na pár hodín, byť len doma je pre mnoho ľudí veľmi ubijajuce. Aké máš koníčky, záujmy? Čo rodina,sestra,mama? S nimi nemôžeš niekam vybehnúť?
A s čím mame poradiť? 🫣
moc sa sledujes, lebo sa zjavne nudis. kebyze chodis kazdy den do prace, nemas na blbe myslienky cas. nemas zamestnanu mysel, to je asi najvacsia chyba.
v urcitom stereotype zije kazdy. pokial ti to uz lezie krkom, tak s tym treba nieco zacat robit. najdi si nejake hobby, nejaku cinnost, zacni behat, chod na kavu, pobehaj si obchody, prihlas sa na nejake cvicenie... stresnes aj novych ludi.
Začni napríklad tým, že naplanujes spoločný víkendový výlet , aby si vypadla zo stereotypu. Snaž sa robiť každodenné úkony inak ...a keď máš čas, choď na prechádzku, vyvetraj hlavu. Ak nemáš prácu, nájdi si aspoň na polovičný úväzok, aby si troska bola aj medzi ľuďmi. Mne to príde, že si ubita stereotypom a z ničoho sa nevieš tešiť
@biba_18
@balerina2025
@jaskolka
@meluzina29
@balerina2025
@kolieskova232
@7miriam77 ďakujem vam
Treba zmenit tvoj denny kolobeh.
Chýbajú ti kontakty s niekým sa zasmiať, získať novú energiu, spraviť niečo pre seba cvičiť?niečo nové zaradiť do zivota
@luccija aj to

odpoveď vieš - začni žiť ...