icon

Ako sa vyrovnať so zmenou po otcovej operácii?

7. nov 2025

Ahojte bývame dočasne u rodičoch v dome. Odkedy bol otec na operácii srdca strašné sa zmenil ,na horšie. Je z neho neskutočny frflos. Mne hovorí že som omyl prírody. Aj keď zo srandy mňa sa to veľmi dotýka. Už nie raz som mu povedala že akože nie je to pekné že takto hovorí on to berie ako srandu. Je strašné vybusny človek sa ho nemôžem nič opýtať. Rátam dní kedy sa nám dokončí dom. Ja viem určite napíšete že sme im narušili súkromie a iné veci. Chápem jednoznačne. Nikdy mu nevadilo že sme u nich. Vlastne ani nie sme. Oni sú v dome a my sme v takom ako keby hostovskom dome. Ale jasné su u nás každý deň kvôli nášmu synovi. Hrozne ako sa zmenil po operácii, teší sa iba z vnuka. Aj na mamu je veľakrát hnusný. Ale keď mi povie že som omyl prírody chce sa mi plakať.

Strana
z2
minenkaa
8. nov 2025

Inak fakt niečo na ukľudnenie ,prírodne,čaje sú fajn,aj tie kúpele s masážami by mu mohli pomôcť ,Skus s ním jednať ako s vystresovaný človekom,čo si potrebuje oddýchnuť

anonym_362fdd
8. nov 2025
@anonym_autor

@aurelia2000 ďakujem áno bude aj je jediné potešenie mu robí vnuk, inak nikto nič

@anonym_autor on potrebuje psychoterapeuta, a ty potrebujes od neho ozaj co najdalej byt, tvoje psychicke zdravie musi byt priorita, mas len jeden zivot, neplytvaj casom s niekym kto ta nici, aj ked je to otec

Strana
z2