icon

Ako sa vysporiadať s problematickou svokrou a demenciou?

erka33
25. jún 2024

Ahojte posledné dni si neviem dať rady zo svokrou . Moja svokra má diagnostikovanu ľahšiu zmiešanú demenciu neberie lieky odmieta ich ... No ona mňa a môjho syna 4rocneho tyranizuje .... Môjho muza obskakuje vychvaľuje no mám podozrenie že nás mňa a syna chce výstvat je strašne prefíkana chce sa mi zomrieť ja už nevládzem ona mi už robí roky peklo no teraz to je ešte horšie som psychicky vyčerpaná vykrokuje že načo si kupujem nové oblečenie keď to aj tak nevynosim ( myslí tym že to nezoderem do smrti ) a keď sa jej ja spýtam či to zodere povie áno má 72 ale ja uz som v koncoch malému doslova robí zle nakreslil pekný obrázok a ona ho pokrcila že je aj tak škaredý no som sa tak nahnevala že som jej poriadne vynadala a ona mi s úsmevom povedala že aj tak sa to vyhodi .... Myslíte si že to je tou chorobou alebo to je jej prefíkanost ???

Strana
z2
prasiatko30
29. jún 2024

@niki78281 tak ako v sk nemocniciach a rezidenciach - povelom nariadit a nech sa dedkovci prisposobia? Tak asi ked s nimi uz byva tak asi syn uz videl, ze nie je nieco v poriadku a preto ju nechce nechavat samu

Strana
z2