Ako sa zachovať pri urážke manžela?
V piatok išli deti na prechádzku. Mm bol v práci. Volala mi suseda, išla som, aj sme si vypili. Mm prišiel skôr a ja som mala vypite. Na druhý deň, mi povedal, že som kurva a iba hanbu robím. A naše manželstvo pre neho nič neznamená. Ako by ste sa zachovali?
takže už ťa podviedol dva mesiace po svadbe? fúha tak to máš guráž, že ešte si s ním, akože dobre jednu šancu si dala, ale po týchto slovách by letel kade ľahšie, je si všetkým istým a má ťa za obyčajnú handru, sorry za úprimnosť, ale treba si konečne otvoriť oči, ďalšia vec je koľko si toho vypila ak dva deci vínka je to v pohode, ak si sa spila, že si sa tackala tak klobúk dole pred takou matkou
@littlebubble ale je rozdiel byt opity a nemat kontrolu a dat si a byt stale normalne uvazujuci..vsak kazdy vie aku ma mierku...to,ze niekto si da malo a je mimo, tak nech nepije...to nemusi platiť na inych....a ked si dam vino, neznamena,ze som zla matka..
@zana1234 Samozrejme, že nie 😊.
Zase materstvo neznamená, že sa žena nemôže vína ani dotknúť len u mňa do ,,nálady,, je už spomalený reflex takže ja by som nepila pri deťoch.Ak si autorka alebo hocikto iný dá deci a nič to s človekom neurobí tak je to ok.
Ja nepijem vôbec.Ledva vypijem deci aj to zdriedené na Silvestra a ťahá ma spať :D.
nevera 2 mes. po svadbe....to si mala napísať hneď... tak potom on má čo najmenej rozprávať o manželstve.... trubiroh...😨
Vtedy ked to povedal mohol byt zaskoceny, vystraseny, nahnevany... ( ani to ho neospravedlnuje sice ale dotvara obraz). Zasadne je ci to ze vase manzelstvo pre neho nic neznamena si mysli stale, aj teraz s odstupom. A teda napr je dolezite aj to co sa ti ospravedlnil za nadavku. Alebo aj toto si o tebe stale mysli?
Aj ked takcitak je to na velmi vaznu diskusiu o vasej budúcnosti.
On ta podvedie 2 mesiace po svadbe a ty si ku...?