icon

Ako sa zachovať pri urážke manžela?

12. apr 2021

V piatok išli deti na prechádzku. Mm bol v práci. Volala mi suseda, išla som, aj sme si vypili. Mm prišiel skôr a ja som mala vypite. Na druhý deň, mi povedal, že som kurva a iba hanbu robím. A naše manželstvo pre neho nič neznamená. Ako by ste sa zachovali?

Strana
z2
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
zuzubb007
12. apr 2021

takže už ťa podviedol dva mesiace po svadbe? fúha tak to máš guráž, že ešte si s ním, akože dobre jednu šancu si dala, ale po týchto slovách by letel kade ľahšie, je si všetkým istým a má ťa za obyčajnú handru, sorry za úprimnosť, ale treba si konečne otvoriť oči, ďalšia vec je koľko si toho vypila ak dva deci vínka je to v pohode, ak si sa spila, že si sa tackala tak klobúk dole pred takou matkou

zana1234
12. apr 2021

@littlebubble ale je rozdiel byt opity a nemat kontrolu a dat si a byt stale normalne uvazujuci..vsak kazdy vie aku ma mierku...to,ze niekto si da malo a je mimo, tak nech nepije...to nemusi platiť na inych....a ked si dam vino, neznamena,ze som zla matka..

littlebubble
12. apr 2021

@zana1234 Samozrejme, že nie 😊.
Zase materstvo neznamená, že sa žena nemôže vína ani dotknúť len u mňa do ,,nálady,, je už spomalený reflex takže ja by som nepila pri deťoch.Ak si autorka alebo hocikto iný dá deci a nič to s človekom neurobí tak je to ok.

Ja nepijem vôbec.Ledva vypijem deci aj to zdriedené na Silvestra a ťahá ma spať :D.

deti95060810
12. apr 2021

nevera 2 mes. po svadbe....to si mala napísať hneď... tak potom on má čo najmenej rozprávať o manželstve.... trubiroh...😨

janeninka
13. apr 2021

Vtedy ked to povedal mohol byt zaskoceny, vystraseny, nahnevany... ( ani to ho neospravedlnuje sice ale dotvara obraz). Zasadne je ci to ze vase manzelstvo pre neho nic neznamena si mysli stale, aj teraz s odstupom. A teda napr je dolezite aj to co sa ti ospravedlnil za nadavku. Alebo aj toto si o tebe stale mysli?
Aj ked takcitak je to na velmi vaznu diskusiu o vasej budúcnosti.

mimi1237
14. apr 2021

On ta podvedie 2 mesiace po svadbe a ty si ku...?

Strana
z2