Ako sa zbaviť negatívnej energie od člena rodiny?
Ahojte dievcate existuje vobec nieco na zbavenie sa negativnej energie od cloveka, ktory je sucastou nasej rodiny a teda sa ho neviem zbavit, teda prerusit s nim kontakt? Tato energia mi doslova berie zdravie?
@mushroomka dakujem za clanok, pouzijem prerusenie cez energeticku snuru.🙂
@mushroomka cim si bojovala akym prostriedkom.. ked si bola pri nej a rozpravala si sa s nou ako si odpudzovala jej energiu? Ja mam ten problem ze ona je mila vsetko ale je prehnane naviazana na mojho muza a vydiera ho aj citovo.. ze ved ona umre atd.. stale vola, pouziva ho na vsetko ako keby to bol jej muz a nie moj. pri tom muza ma:/
ako sa da s niekym bojovat ked je mily k Tebe ale podvedome Ti berie muza alebo si mysli ze syn musi stihat aj ju aj s rodinou a aj mna a dieta.
dakujem za pomoc
@butterfly99 nieco podobne caka aj mna :/
@silvapokorna ahoj ako si sa k nej dostala ? robi aj sedenia? na Slovensku?
dakujem pekne
@arlisa
No, ono sa to medzičasom vyselektovalo samé.. Naposledy keď u mňa bola, som ju ignorovala, nepočúvala jej sťažnosti, pozerala som televíziu naschvál a keď mi dačo hovorila tak som schválne hovorila niečo o tom programe čo bol v TV.. Proste už nemala šancu aby som jej sťažnosti počúvala. Odvtedy u mňa nebola a mali sme ešte jeden menší, ak sa to tak dá povedať, konflikt, takže kamarátstvo z mojej strany už neexistuje.
@arlisa mno, toto je ten chorý opičí vzťah syn VS matka. Mala som taký, nepomáhalo nič. Dokonca mi bývalý pár krát zopakoval (naučené od matky) že na prvom mieste je moja mama, potom ostatní. Velice dobre sa to počúvalo fakt 😀 tam pomohlo už len prestrihnúť šnúru, ale nie pupočnú ale šnúru medzi bývalým a mnou.. Bohužiaľ. Nechcelo sa mi čakať pokiaľ jeho mama otrčí kopytá (sorry sprosto napísané, za to úprimne). Zistil čo stratil až keď ma stratil. Ale mamička je stále na prvom mieste, čo ti poviem.. Nesnaž sa zmeniť ich. Lebo to sa nedá.
@bridgetjonesova energiu ti ini "vezmu" ak ich nechas. Silni ludia sa s takymito problemami nezaoberaju. Urob, co ti radi @mushroomka, ta bublina zabera.
A prestan si to dopredu nahovarat, ak si to nepripustis, tak sa to nestane.
Môžem napísať za seba ,že jednoznačne obmädziť kontakt na minimum ak je to rodinný člen.....ja som tak urobila a cítim sa oveľa lepšie....nič nehovoriť o sebe čo idete robit kupiť alebo na vylet atd atď.....baviť sa len o bežných veciach.....funguje to

@bridgetjonesova prezivam to iste.. matky nasich muzov, maju obrovsky vplyv :/ treba odstrihnut pupocnu snuru pomyselnu. a skusit sa energeticky uzavriet aj ked je to tazke pri castom kontakte :/ uz by sme mali zalozit uniu :D no pomoc vystavenym nevestam :D