icon

Ako si udržať voňavú posteľ pri mužovi?

3. dec 2023

Máte to aj vy tak? Nemám nič proti mužom myslím to čisto zo srandy na pobavenie. Ale možno to tak cítim jediná. 🤣 Ženy poznáte to keď si krásne vyluxujete spálňu a tá krásna voňavá čistá posteľ dokonalo najstajlovana tešíte sa večer až do nej zalahnete. A potom tam príde chlpaté prasiatko ktoré prdí do tých vašich voňavých perin slintá zo sna a potí sa celú noc.🤣🤣🙏 Ženy prosím fakt je to sranda ale ako dlho vám takto vydrží posteľ voňavá pri takomto svinčíku? Mne sotva 4dni po 4 dňoch už mám chuť prezliekať znova. 😅😅

Strana
z2
madeincssr
3. dec 2023

@mirkam3 (aj ostatné dámy, ktorých sa to dotklo) prosím prepáč nám všetkým túto tému, ale mnohí chlapi (a aj dámy) sa ma tom (a na sebe) zasmejú, neurazia sa. Jasné, každý sme iný no...

diewcatqoo
3. dec 2023

Vsak aj ja prdim, aj sa potim, aj mi slina kolkokrat vytecie na vankus... preco by som mala nieco taketo vycitat chlapovi? Jasne, ze vecer, predtym, nez zalahneme, dame sprchu a cielene pred sebou neprdime, ale v spanku to asi clovek nezadrzi, takze sa netvar, ze ty do vonavych perin neprdis. Rovnako ako sa v spanku nekontrolujem, ci mam usta zatvorene alebo nie.

ysseba
3. dec 2023

A ty, myslíš, neprdíš? Počas spánku si uuurčite aj ty sama nevedomky smradíš tie tvoje voňavé periny. A určite ti aj slinka vybehne, na to môžeš vziať jed. Zas nerob z neho prasa a zo seba vílu čo neprdí, neslintá a nepotí sa....

babulkomale
3. dec 2023

Ja aj prezliekam 💪✌️

minenkak
3. dec 2023

My máme periny naše,posteľ obliekame spolu,spolu do nich prdime,trtkame a potíme sa v tej posteli spolu,keď som chorá tak mi netečiu len sliny ale aj sopeľ,po operácii veru aj trochu krvi bolo .Ak chceš mať voňavé periny tak prezliekaj každý druhý deň.Ozaj keď máš menštruáciu ešte sa ti nestalo ,že bola plachta od krvi???

minenkak
3. dec 2023

@ysseba papa dúhu a kaká motiliky

madeincssr
3. dec 2023

A tak zas nemusíme byť zlí na tých, pre ktorých je to už cez čiaru. Prosím, rešpektujme sa navzájom. Neútočme na seba.

123andy123
3. dec 2023

.. tak ho posli spat k susede

fantaghiro21
3. dec 2023

@monsterablue no ak ma nejaka zena muza,ktory prdi menej ako zena,zanechava menej chlpov ako zena, pochybujem ze je to vobec este chlap....

majlo1234
3. dec 2023

Mij manzel momentalne vonia lepsia ako ja, ale tak to vnimam celkovo pocas nasho vztahu. Nikdy mi nesmrdel, v noci neslinta, iba chrape. Apropo, odkedy mame dieta, uz spolu nespime, takze som to vyhrala😀 vadia mi oen jeho vlasy vo vani, z to by som vrazdila

autor
3. dec 2023

Ježiš ženy. Áno každý prdí počas spánku ale môj muž si ide bomby celý deň 🤣 ja ho milujem takého aký je nemám v pláne sa s ním rozviesť to sa nemusíte báť. A taktiež toto neberiem ako problém ani nič podobné. Nemám problém prezliecť posteľ. Len je to také vtipné proste. Bola som dlho sama a som zvyknutá mať upravenú voňavú posteľ to je všetko. Teraz sa pozriem vedľa seba a mám tam prasko. 🤷🏻‍♀️ Ale nehovorím že mi to extrémne vadí vyhadzujem mu to na oči alebo ho urážam. My si bežne doma zo seba robíme srandu a preto je u nás vždy vždy veselo ❤️ prajem aj vám veselu domácnosť a od Mikuláša humoru za plný košík len ten vám obrovitánsky chýba. Preto je naša spoločnosť taká smutná. Trošku sa usmejte a nerobte z komára somára. Je to len život. Papá 🍀

taga
3. dec 2023

Prepac, ty si o sebe ocividne myslis, ze si vtipna...
Ale nazyvat vlastneho manzela "chlpatym prasiatkom" nie je vtipne... je to hanlive, neuctive, hlupe... jednym slovom, ubohe.. keby tvoj muz toto cital, pravdepodobne by sa asi radsej odstahoval zo spalne a tvojej vonavej postele.. potom si tam vonaj vankuse a uzivaj svoju trapnu samotu

autor
3. dec 2023

@taga 😀 možno ťa sklamem ale môj muž vie že je moje chlpaté prasiatko prdihlav domáci 😘 a aj tak si každý večer s láskou ľahne k svojej Barbore potvore 🤷🏻‍♀️ a ja si to ani inak neviem predstaviť ❤️

h2
4. dec 2023

Tak keď si si vzala za muža chlpaté spotené smradľavé prasiatko, tak sa nečuduj. My, čo máme normálnych chlapov, ktorí sa pred spaním osprchujú, ten problém nemáme.

autor
4. dec 2023

@h2 prosím ťa kde čítaš že môj muž smrdí a neumyva sa?

h2
4. dec 2023

Píšeš, že máš krásnu voňavú posteľ, potom príde prasiatko a posteľ už nie je voňavá.

zuzanka.zuzu
4. dec 2023

táto diskusia je totálny bizár 😂🤦

marca12
4. dec 2023

Neprezivaj tak to stajlovanie perin. Vazne dospela zena ocakava,ze jej periny vydrzia nepokrcene,vonave 2 tyzdne? Muzi sa viacej potia ako my zeny. Mne tam sice nechodi smradlave chlpate prasiatko,ale v nasich perinach spava muz,ktory ma po par dnoch prepoteny vankus,takze jeho vankus menim castejsie. Beriem to ako fakt a nijako sa nadtym nepozastavujem.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mladena
4. dec 2023

Neviem, to ako vážne? Nech skúsi delenú stravu a proste sa neprežiera keď toľko prdí. Však to neni normálne.

autor
4. dec 2023

🤣🤣🤣 ďakujem že ste vyriešili plynatosť môjho manžela 💯

ibatanecnica
4. dec 2023

@monsterablue to že niekto občas prdí, chrápe, víde mu slinka, potí sa, nie je prasa. To sú normálne ľudské ,,prejavy,,. Ty si sa nikdy nespotila, nikdy si si neprdla, nikdy ti nevypadol vlas, chlp? Neverím

tenerifka
4. dec 2023

mozeme si navravat co chceme, ale chlapi smrdia, aj ked sa denne sprchuju, aj capi smrdia....nie je to len o hygiene, je tam skratka iny druh hormonu,niekomu to nevadi, niekto je na pachy haklivy, a nemusi to prave znamenat, ze si ten druhy ulavuje, skratka telesny pach, pot, nohy....a citliva povaha na pachy musi tu prepotenu postel prezivat naozaj zle. Spolocna postel/spalña nevyhovuje kazdemu, je to hlupy prezitok, ktory bol vymysleny kvoli malym bytovym podmienkam. Zo zdravotneho hladiska je ovela prinosnejsie oddelene spanie, ked si kazdy robi vo svojej spalni co chce a ako chce bez toho, aby tym obtazoval svojho partnera.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
tenerifka
4. dec 2023

@1ryba ok, tvoj muz vonia, ale to je tvoj subjektivny nazor, inej zene by mozno smrdel....to neber v zlom, verim, ze je cisty a sprchuje sa (to je myslim si v 21.storoci nutny standard)

1ryba
Odpoveď bola odstránená
malinovka333
5. dec 2023

Tak ked si si ho zobrala alebo zijete spolu tak uz so vsetkym.ci prdi ci slinta.niekto sa poto viac niekto menej..ludia maju ovela horsie problemy ako vymenit a dat oprat spotene obliecky. Len aby to raz on nemusel robit za teba ked budes chora a budes sa potit a nebudes vladat si ich prezliect. Bud vdacna zato ze mas niekoho pri sebe. Mozno v pripade ze sa vobec nesprchuje tyzden by mi to vadilo ale hned by som ho nahnala sa osprchovat. Ja ss tiez v zime nesprchujem kazdy den.ked sa neosprchujem vecer osprchujem sa rano.

Strana
z2