icon

Ako si zlepšiť schopnosť uchovávať plány v tajnosti?

28. máj 2025

Niekam som chcels ísť , vytrúbila to kamaratkam a oni ma zacali sudit a odhovarat aby som tam nesla.

Teraz chcem opat ist na jedno podujatie.. co robit aby som si to nechala pre seba a zase to nevytarala tym neprajníkom?

Mne to kaze psychika no potom ako sa to stalo som sa citila este horsie ..

Tiez mi psychika kaze, ked ma k sebe zavolá ina kamarátka, ktora mi praje a nesudi, brat si so sebou kopu veci, co chcem u nej akoxe robiť na dve noci si bravam kufor na kolieskach a ruksak.. proste sa citim zle kebyze si to nevezmem..

Dalsi problém je hrozna unava. Vcera som zadpala o 17tej a s prestavkami budila som sa vela som spala do 10.tej.. unavuje ma menzes..hlavne vtedy som uplne na šrot.

denkabemommy
28. máj 2025

Píš si denníček

balerina2025
28. máj 2025

mat tvoj vek a tvoje problemy 🙂

autor
28. máj 2025
@denkabemommy

Píš si denníček

@denkabemommy to je super. Ked som bola mladsia som si pisala.

autor
28. máj 2025
@balerina2025

mat tvoj vek a tvoje problemy 🙂

@balerina2025 nech sa páči. Aspon budem mat pokoj od psychických problemov, ktore mi ničia vztahy. Pokoj od hroznych snov, kedze som bola sexualne zneužívaná..

lindous
28. máj 2025

Budem sa opakovať, ale podľa mňa si kamoši nemusia na všetko iba prikyvovať a nesúhlas nie je hneď útok… čiže keby mi kamarátky niečo vyhovárali, v prvom rade zvážim ich argumenty a zamyslim sa nad tým, či mi neradia dobre a ak by som vyhodnotila, že nie, tak by som to proste vypustila… čiže ja by som sa nesústredila až tak na to ako im to neprezradiť, ale ako prijať ich reakciu a nenechať sa tým znechutiť… ale áno, niektoré veci je fajn si nechať pre seba, denníček znie ako fajn nápad… hroznú únavu, ak máš pocit, že je nad mieru, tak riešiť s doktorom, ak to máš cez menštruáciu môže ísť napríklad o nedostatok železa…

maranco
28. máj 2025

Aké argumenty uviedli prečo tam neísť?
Zdravotný stav ti dovoľuje tam ísť? Zvládneš to bez problémov?
Ideš tam sama, alebo s niekým koho poznáš a kto by ti vedel cestou pomôcť, alebo tam bude celý čas s tebou?
Máš na to financie? Nezadĺžiš sa?
Ako riešiš nečakané problémy ak sa vyskytnú, zvládneš si vyriešiť alebo si ochromená a musia to riešiť za teba?
Máš už skúsenosti s takými akciami a zvládla si ich bez problémov?

Napíš si na papier klady prečo tam ísť a aj negatíva prečo tam neísť, alebo čoho sa boja kamarátky a zváž čo je rozumnejšie riešenie, tiež si napíš aké preventívne opatrenia urobiť aby si predišla možným problémom a minimalizovala riziká.

autor
29. máj 2025
@maranco

Aké argumenty uviedli prečo tam neísť?
Zdravotný stav ti dovoľuje tam ísť? Zvládneš to bez problémov?
Ideš tam sama, alebo s niekým koho poznáš a kto by ti vedel cestou pomôcť, alebo tam bude celý čas s tebou?
Máš na to financie? Nezadĺžiš sa?
Ako riešiš nečakané problémy ak sa vyskytnú, zvládneš si vyriešiť alebo si ochromená a musia to riešiť za teba?
Máš už skúsenosti s takými akciami a zvládla si ich bez problémov?

Napíš si na papier klady prečo tam ísť a aj negatíva prečo tam neísť, alebo čoho sa boja kamarátky a zváž čo je rozumnejšie riešenie, tiež si napíš aké preventívne opatrenia urobiť aby si predišla možným problémom a minimalizovala riziká.

@maranco idem tam s niekým.. im sa to nepáčilo a odhovarali ma.. je to moj sen to podujatie...

zuzinka888
29. máj 2025

Drzat jazyk za zubami!

cacianka
31. máj 2025

Dievča, ty potrebuješ odbornú pomoc. Urgentne a intenzívne

maranco
5. jún 2025

Ideš na koncert Kalush Orchestra do Ostravy a Terezka z Púchova ti nepraje, myslí že si posadnutá lebo ju neberieš so sebou?