Ako ste prijali frajerky ex partnerov v prítomnosti vášho dieťaťa?
ahojte mam dieta z parterom nezijem. partner sa z malym nestretava skoro vobec ma uz novy vztah a chcem sa vas opytat ako ste sa vyrovnali s tym ze ak pride taka sytuacia ze si ho bude chciet zobrat a zoznamit ho s tou frajerkou? ci to mam iba ja taky problem s tym to prijat :( aby bola ona v pritomnosti mojho dietata
@katarinapekna....no, je pravda, ze na taky vztah musis mat tolerantnu nesebecku povahu, nadhlad, vela sebavedomia a nejake tie zivotne skusenosti....ak to mas, tak zavazky nie su prekazkou krasneho vztahu, skor obohatenim 🙂
@blevkazaväzky su prekazkou vzdy - pre niekoho velkou, pre nikoho menšou a pre ineho takmer nijakou...ale zbaviť sa ich nedá. Ale chapem, ludia to chcu vidieť pozitivne...čo uz im ine ostava.
@sardinka335 spravne, zavazok je zavazok.. ale nie vzdy zavazok musi byt problemom. Je to o ludoch.
@sardinka335 ale tak my sme stastni, na nic sa nestazuje a sme stastnejsi ako v predchadyajucich vztahoch... a neklamem samu seba, 😀 proste sme stastnii. je mi uplne jedno co si kto mysli
@sardinka335 prečo si taká negatívna? máš taký zážitok?....môže niekto posudzovať vzťah iných a hovoriť o tom ako sa cítia partneri a rodiny, keď majú exov, ak to nezažil? môže niekto písať o tom ako žijú a cítia ostatní ľudia? nik cudzí nedokáže pochopiť vzťah - iba oni dvaja samotní v ňom....ak tu napíše niekto svoju skúsenosť - prečo hneď píšeš, že nemôže byť šťastný, lebo ex?...si v jeho koži?...môžeš akurát napísať, čo si myslíš o tom ty, nie čo cítia iní, nič viac 🙂
@blevka s tým, čo si napísala, súhlasím, len by som podotkla, že presne to isté potrebuješ aj na to, aby si udržala manželstvo, pokiaľ obaja tieto vlastnosti majú, k rozvodu vôbec nedôjde. Pravda je taká, že mnohí sa to učia až po prvom stroskotanom vzťahu, lebo pochopia, že bez toho to nepôjde 😉 No a niekto sa to nenaučí nikdy.
@sardinka335 nie, asi tebe robi radost aby si take vztahy hned odsudila ako nestastne!🙂 o to ti ide.
Ja hovorim ze tu niektore hovoria ako su šťastne v novom vztahu - a pritom maju kopu problémov s exakmi zo vztahu predošleho a ako tu jedna pisala, ze sa to neodraža na novom vztahu - atmosfera v rodine, nalada, riešenie problémov z minulého nevyriešeného vztahu, kydaju jeden na druheho atd. x problémov, ktore to prinaša čomu ja neverim ze sa to neprenaša aj na do novej domacnosti. Nepíšem ze nemoze byť štastný len ze to šťastie je zubaté- ale 100% spokojný iste nie je v porovnaní s tým čo toto riešiť nemusí, o tom ma nikto nepresvedčí ale budiš, nech si každý myslí čo chce....ten tien minulosti tam je a zaväzky.
@malabiba kazdy moze pisať o tom ako ziju iní ludia - nezijem v skleníku ze nevidim, nepočujem a nerozpravam sa s ludmi ktorí ziju svoje zivoty také či onaké. Ja nehovorím o tom čo citia, ale ako ziju a to je rozdiel. Ani lekár nemusí prežiť všetky ochorenia svojho odboru aby ich vedel posudit, pripadne riešiť. Párov, ktoré sa rozviedli, rozisli ,,ako ludia,, a funguju tak aj nadaj bez zašte, riešenia veci cez deti, huckanie ich proti tomu druhemu atd...obavam sa nie je väčšina - prave naopak.
@sardinka335 keby neboli stastne, tak by to davno zabalili, ale zrejme tie problemy su nic v porovnani s tym ze maju s partnerom pekny vztah Tie vztahy kore nie su zalozene na velkej laske a porozumeni nevydrzia ani mensie problemy.
@sardinka335 môžeš písať len o tom, čo si myslíš, nie ako to je....aj lekár na základe vyšetrení stanoví diagnózu a vie pacientovi povedať, aký bude priebeh ochorenia a liečby - no nemôže povedať ako to bude prežívať a pociťovať chorý človek - možno každý inak
Fúha ,,teším sa na tento boj...
@katarinapekna ja by som si tiez nikdy nevybrala muza so zavazkami.
A dovodov je vela. Ale aj napr. to, ze podporujem to, aby takyto muz neminal peniaze na novu rodinu, ked stara och potrebuje viac. Atd.
@penn a kde je napisane, ze bude minat peniaze na " staru rodinu"? ved on uz po rozvode ziadnu nema de facto.... ma len dieta z toho vztahu.... na ktore plati a stara sa... a su aj takí, co sa nestaraju a neplatia, bez ohladu na to , ci maju, alebo nemaju novu rodinu.... bohuzial.,takze na toto by si pozerat nemala... to nie je dobry dovod podla mna...
Ja som v pozicii ,, terajsej” partnerky.. s partnerovym dietatom som sa snazía 4 roky vychadzat, obsluhovala som jeho dceru,kupila nejaku drobnost, dala cokoladku, ale neviedlo to k nicomu, byvala pise partnerovi 7 dni v tyzdni, vynimocne 6 dni v tyzdni.. ak by islo o dceru tak beriem- ale ide o to ze- ma jej zohnat byt, ma jej vybavit a najst lepsiu pracu, jej sestry psa zrazilo auto a take veci - ktore byvali nemaju co spolu riesit- moj nazor.. odkedy mame maleho tak ocividne ma byvala problem, 6 rokov su od seba a dcera ma vraj psychicke problemy - lebo tu mala byvat ona s mamkou a nie my .. takze zit s chlapom ktory ma v ,, baliku” takuto exku - to neprajem nikomu.. a najlepsie na tom je - ze vsetko je normalne ako moj partner hovori😃😃😃takze nemusia byt furie terajsie partnerky😃ale ja som uz napriklad vo vztahu k mladej slecne rezignovala- nestaram sa ked je u nas , len davam pozor na maleho.. lebo uz boli nehody pri ktorych maly spadol , udrel sa - ked boli malu chvilku bez dozoru.. na vasom mieste by som neriesila nic- ved nech si vychadzaju vramci moznosti, vas nikto nenahradi.

@acyl a vies , co je TOP, co otca zrani?
ked deti v 1 roc. ZS sa ucia o rodine a matka mu da do skoly doniest do rodostrom fotku jej partnera namiesto otca... dobre co???
alebo ked sa jej partner na istej stranke financnej spolocnosti prezentuje ako makler a pise ze ma dve krasne deticky , dcerku a syna 😀 a krasnu rodinku.. pritom jeho je iba ten syn...
to je uz podla mna ubohost..
alebo ked si daju spravit svadobne fotky a fotografovi sa prezentuju, ako vychovavaju spolocne deti a roky ziju spolu v harmonickom vztahu a on to da do komentu na svojej stranke k ich fotkach.... pritom opat, spolocne dieta je len jedno 😀
A to je vela prikladov, kedy sme sa dozvedeli, ako sa prezentuju ako rodinka.... vzorna rodinka ( co na tom, ze sa ta vzorna rodinka tiez uz skoro rozpadla).... navonok treba mat imidz.. ten je nadovsetko.
to su veci za x rokov, stane sa take nieco raz za dva roky.. a nespravis s tym nic..
Kaslat na to.