icon

Ako ste sa zoznámili so svojím mužom/priateľom?

majkl97
3. nov 2021

Ahojte mamičky, budúce mamičky a vlastne všetky ženy 🙂 ...
Ako ste sa vlastne zoznámili so svojími mužmi/priateľmi?
Zaujíma ma to hlavne preto, že rád by som vedel či viac preferujete reálne zoznámenie sa, alebo cez internet. Ako by ste vlastne reagovali, ak by vás napr. v práci pozval váš zákazník po práci na nejakú kávu? .. stretol som jednu sympatickú a usmievavú ženu (pracovne ako zákazník) s ktorou by som sa veľmi rád zoznámil. Mám na ňu aj číslo aj mail, ale aj napriek mojej introvertnej povahe mi príde celkom zbabelé ju po stretnutí, ktorom som ju nijako osobne nespoznal pozvať von cez mail alebo telefón.. ja viem, že som zbabelec nemusíte mi to písať aj sem :D..
Ale mal by som sa s ňou ešte raz stretnúť zhruba za mesiac, pretože budem tam musieť ísť ešte raz a riešiť s ňou pracovné veci, tak chcem to napraviť a skúsiť ju niekam pozvať 🙂..

Strana
z2
prispievatel
4. nov 2021

Lenže na to aby si ženu poznal, musí tomu predchádzať prvý kontakt. Lebo aj tú čo poznáš niekde spoznať treba a tým sa dostávame k tomu že cudzí muž osloví a žena ho odbije.

lucia851
4. nov 2021

@majkl97 Internet sme spolu 12 rokov

mirka7890
4. nov 2021

@majkl97 aj keby si jej zavolal tak nevadi 🙂 ale chvalim, ze ju chceš pozvat osobne 🙂 a budem drzat prsty 🙂
... s mojim muzikom sme sa zoznamili cez internet... napisal mi... jeden den sme si pisali na dtuhy den kava a uz sme spolu 4 roky... 1 rok manzelia a coskoro rodicia 🙂

lintu
4. nov 2021

@prispievatel prečo by ťa mal niekto odbíjať v práci, pri dobročinnej akcií, na akcií zameranej na nejaké hobby,...? Ženu predsa nemusíš hneď začať baliť. Konverzovať s ňou môžeš začať aj na úplne bežné témy. Aj na základe toho, čo hovoríš, čo zo seba vyžaruješ, ako sa správaš k iným, môžeš nejakú zaujať. Chce to zväčša len "byť nútení" tráviť spolu hodiny času. Veľa vzťahov vzniká z obyčajného kamarátstva.

majkl97
autor
4. nov 2021

Ja som už skúšal pár zoznamiek tiež, hlavne badoo, ale bez nejakého väčšieho úspechu. Práve kvôli tomu, že tam chodia okrem normálnych ľudí aj kadejaký uchylaci tak väčšinou tam veľa z tých normálnych ľudí dlho neostane. Je potom ťažké sa tam s niekým normálnym zoznámiť, ale nie nemožné ako tu vidím :D ..
..tak uvidím ako zareaguje pri najbližšom stretnutí, aj keď odmietnete tak minimálne to aspoň vyskúšam a budem mať o skúsenosť viac 🙂.. možno mi to v budúcnosti dodá viac odvahy pri inej podobnej príležitosti

prispievatel
5. nov 2021

Tie internety nie. Je to liaheň všelijakých čudákov a hlavne to zneužívajú nudiaci sa pubertiaci čo si založia ženský profil a zabávajú sa na tom. Áno tak osloviť a uvidíš. Ja som to po dlhej dobe vyskúšal a dostal som 5 odmietnutí za deň. Tiež robím v obchodnej sfére a páčila sa mi jedna baba tam a keď som sa s ňou spoznával tak vyšlo najavo že je zadaná. Na ďalšom mieste som sa od žien čo poznám vypytoval na ich kolegyňu a oni že tu je celý kolektív zadaný! Tak vlastne technicky vzato som nebalil celý kolektív ale oni proste povedali že tam je aj zbytočné sa ďalej zaujímať... Ale to že sú ženy zadané nieje naša vina. Možne by sme sa aj páčili nejakej ale to že sú zadané nás vyraďuje z hry. A so zadanou by som nešiel ako milenec lebo problémy nepotrebujem aby ma niekto naháňal.

euka210
9. nov 2021

@majkl97 na pesej puti 400km 😁

Strana
z2