icon

Ako to je so zmiešanými rodinami?

11. feb 2023

Zaujima ma ak ma zena deti s manzelom potom sa rozvedu. Alebo v horsom pripade manzel zomrie. Jednoducho najde si noveho manzela tak ten muz je schopny tie jej deti milovat ako svoje? Z lasky k tej zene , ze miluje ju a tie deti pochadzaju z nej.

babulkomale
11. feb 2023

Ano postasti sa niekedy. Ale je to velmi vzacne. Tie deti by casto vedeli rozpravat.

drzaopica
11. feb 2023

To by bola fajn predstava.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
nikaeli
11. feb 2023

môj druhý manžel sa mojej dcére venuje oveľa viac ako jej biologický otec po každej stránke (finančnej, emocionálnej, edukačnej, zážitkovej..)

simona20201309
11. feb 2023

Toto je naozaj veľmi individuálne. Poznám chlapa, ktorý si ,,vyzenil " syna, no aj s jeho matkou sa rozviedli (spolu mali vlastne 2) a stará sa o toho nevlastného syna celý život, aj keď si ho nikdy neosvojil. Rozviedli sa, keď mal 15r, platil mu vysokú školu, dlho ho finančné podporoval, zaujímal sa o neho, a dodnes sú v kontakte, navštevujú sa, zavolajú si, pomôžu si ak treba. Takže by som to zhodnotila, obľúbil si ho ako vlastného a dodnes ho tak berie (chlapec má okolo 35, a stále ho vola ocko. S jeho mamou boli v manželstve tuším 5r?)
Ale bohužiaľ, stretávam sa častejšie s tými horšími prípadmi.
A ešte je tu tretia kategória.... sú aj takí, ktorí sa na vlastne vykaslu a starajú sa o cudzie tak, ako sa ani o vlastné nestarali...

katpizur
11. feb 2023

Je to tazko zovseobecnit, kazdy je iny. Mam kamaratku ktora ma svoje deti a jej priatel ich vzal ako za svoje, krasne sa s nim spraval aj vsetko, roky rokuce to vyzeralo, ze je vsetko idealne dobre a potom raz jej povedal, ze uz viac nevladze, ze to nie su jeho deti a ze denne si to viac a viac uvedomuje a ze nechce tak uz fungovat.