Ako urovnať atmosféru po hádke?
Moj muz vcera zareagoval neprimerane vybusne na jednu nepodstatnu vec. Sbazila som sa ukoncit to tym, ze je to nepodstatne, nech to necha tak. Dokola hucal. Pozom isli deti spat, vravim mu, ze nech to uz neruesi, ze sa hadame, ked kni zaspavaju. 6 mojho detstva mam z toho traumu ja. A vkuse isiel do mna, ked som odisla, aby sa ukludnil, len prusiel zas a riesil. Popri tom navytahoval ti u uz uzavretych vydiskutovanych tem, unavuje ma to. Isla som spat a rano sa este nasral, ze som mu nedala pusu pri odchode. Teraz sa bude zduvat, ale uz na mna, ze som odmerana. Dokaze to aj tyzden. Mate to niekto doma? taketo decko ?! 🙂))
@drago12587 tiez som sa ho pytala, ci ho nieco nenastvalo, praca a tak…. a nieee, vsetko super, len ja, lebo vymyslam…. ale ja teda nemam pocit, ze clovek je nespokojny, ak obzera nieco ine….
ved aj chlapi obzeraju zenske, hoci doma maju zenu (aj fajn zenu)
Autorka, tiež mám skúsenosť, že keď mužovi poviem, že sa mi niečo páči, on má pocit,že mu hovorím, že to chcem...A že to chcem od neho...A keď mi to nevie dať, má pocit zlyhania a hnevá sa.
Už som sa naučila ,že ženy o veciach rozprávajú, muži riešia. Preto opatrne s tým, čo pred ním hovoríš 😀
Už som dlho vo vzťahu, už ma nebaví tichá domácnosť, ale kedysi dávno som tiež bola aj týždeň ticho.
Skús sa normálne ozývať.

@sevrin ved to ma zarazilo, ze hned vykypel, ako keby som od neho chcela novy nabytok, az divna reakcia