Ako vás predstavuje priateľ svojim kamarátom?
Hovoril o vás váš priateľ pred svojimi kamarátmi ako o svojej žene alebo vás predstavoval ako pani .... (jeho priezviskom) ešte pred tým, než ste boli vôbec zasnúbení? Je to milé, ale zvláštne, keď nemám prsteň na ruke. No o svadbe sme sa už rozprávali viackrát. A keď ho opravím, že som slobodná a iba jeho priateľka, nie manželka, povie, že neboj, aj to bude.
Mile to podla mna nie je. Je to skor divne. A ze povies, ze to nezavisi od teba, tym sa podla mna stavia do totalne trapnej pozicie a ponizujucej pozicie, ze “ja si ho chcem vziat, ale zalezi na nom, kedy sa mu uraci a bude ochotny si ma zobrat”. Na tvojom mieste sa s nim vazne porozpravam a hlavne mu poviem, aby ma predstavoval tak, ako sa volam.
Predstavuje ma ako svoju manželku. Bez priezviska. To použije len v prípade, že sa s dotyčným stretnem aj bez manžela, nakoľko sa volám inak ako on. Inak sa kľudne nechám oslovovať manželovym priezviskom. Len raz chcel byť strašne šarmantný a predstavil ma, že "táto slečna je moja manželka" . Po trojsekundovom tichu, keď mu doslo, čo treskol, sme sa začali rehotat všetci.
Ak by mne takto chlap predstavoval svoju priatelku, prislo by mi to divne a hlavne hned by ma napadlo, ze ju vodi za nos. Aj to, ako to vravi, ze vydrz, aj to bude(ze raz si ta vezme) to nemoze evokovat nic ine len ze ta natahuju. Skor mi to pride, ze ma majetnicke sklony a chce ta pri sebe drzat prislubom svadby.Kolko mal pred tebou priateliek? … ci aj ich tak nepredstavoval.
Tebe nevadi, ze si v nevyvazenom vztahu, kedy ty chces svadbu a len cakas ako taka fenka, kedy sa panickovi uraci si ta vziat?
Ako komentár "vydrž aj to bude", je podľa mňa maximálne trápny... podľa mňa chce len aby si držala ústa a bola s pokojná s momentálnym stavom.
Lebo nič rozumné za tým nevidím.
Inak za mna - mne by to bolo velmi ponizujuce.
Pretoze manzelka je uz rodina, priatelka je vzdy len priatelka / frajerka. Na to aby sa z priatelky stala manzelka, musi prist rozhodnutie, ktore dnes vacsina ludi nechce prijimat, aby mali "lahsiu cestu von zo vztahu".
To je ako nazyvat frajerovu mamu svokra - proste maximalne trapne. Hrat sa na nieco cim nie som.
Som toho nazoru, ze tieto "hry" sa snazia potlacit to, čo je realitou. Ak tuzim velmi byt rodinou s mojim priatelom, byt jeho manzelkou, tak sa budem hrat na "muza a zenu".
Clovek vsak, ktory je OK s tym, v com je a co zije, nehanbi sa za to, ze toto je moj drahy priatel a toto je priatelova maminka.
Další ,čo má len kecy ,mysli si ,že si ťa tak udrží aj bez svadby a zapchá ti usta .Mne by to vadilo keby má tak oslovoval a hneď by som sa ohradila ,že robi zo mňa a z ľudí blbcov .Nie je s tebou ani zasnúbený a on takto trápoší pred ľudmi a Tebe to ešte lichotí ?!Nemam slov .Aby si nečakala ešte 20 rokov ako psík a aj tak si ťa nevezme .Tento typ chlapov ,čo má plno reči ,väčšinou skutky nemá žiadne,tak si dávaj pozor aby ťa neťahal za nos …
Nie, nemali sme to tak. Je to cudne. A hlavne ma predstavil len krstnym menom. Ak bolo treba priezvisko, tak som povedala ja v rozhovore.
Ak sa musim s niekym zoznamit, dokazem sa predstavit ja sama.

Mile by bolo keby mate datum svadby alebo ta poziada o ruku a predstavi ta ako svoju buducu manzelku. Toto co robi teraz je max. trapne. Keby ma tak este raz pred niekym predstavil, neodpustila by som si poznamku, ze kedy sme to mali vlastne svasbu? Je to to iste ako ked nemazelky nazyvaju rodicov svojich frajerov svokrovci.