Ako vás vytáčajú manželia?
Ďakujem všetkým, čo prispeli do tejto diskusie - v dobrom, samozrejme. 🙂
A extra poďakovanie patrí TATKO_BEBE vďaka ktorého narážkam, urážkam a invektívam nám túto tému uzamkli 😠 😠 😠
...
no, ja som pisala adminovi, preco to neporiesili takto, som zvedava, co mi odpovie.
je pravda, ja som poukazala na tatka, ze opakovane uraza a je agresivny, necakala som, ze nam to zablokuju.
ako mamu clanku 🙂 ma to stve, toto nie je riesenie, ze jeden neposlucha, tak zoberieme hracky vsetkym... 🙄
@janielikk no... mna manzel uz nevytaca nijako - stal sa exmanzelom a snazim sa byt nad vecou -- nestoji mi za to 😀 😀 😀
@janielikk presne, to nie je riesenie zatvorit temu pre niekoho kto sa opakovane nevie natrepat do koze. Podla mojho gusta zacinal byt dotycny uz agresivny nielen vo verbalnej rovine ale rad by presiel na rovinu fyzicku. No zirala som. Pochopila som to tak, ze keby mu zena mojho typu povedala staby partnerka, aby si racil po sebe dosku davat dolu, tak by ju stlkol. 😨 Skoda reci. Tema bola fajn a usmevna. 🙂

@janielikk tak začnite odznova a na neho upozornite admina, nech mu dá zákaz prispievania do témy
ak ho poruší, môžu ho bloknúť 😉 🙂
hádam si kvôli niekomu nedáte pokaziť super tému- aj ja som čítala a bola zábavná
konečne niečo na odľahčenie a aj to zamknú 😒