Ako vychádzať s mamou ?
Ahojte, chcem len vedieť, či som ja fakt na vine alebo som mamou totálne nepochopená?
Takto, moja mama nie je zlý človek. Udrziavam s ňou kontakt, často ju navštevujem, aj keď býva niekoľko sto km ďaleko. My dve si totiž vôbec nerozumieme. Ja o voze, ona o koze. Každá z nás je z toho už frustrovaná. Ja už fakt neviem ako s ňou. Často sa hádame, kricime po sebe jak najate. Ja mam pocit, ze ma absolútne nechápe, ona, že som sibnuta nervacka. Áno, som cholerik. Keď sa nastvem, tak kricim. Nedokazem to ovládať. Som najstarsia, a tak som casto nahradzala otca tyrana. Pomahala som jej so surodencami. Davala jej peniaze, ked potrebovala. Nikdy sa nepostavila na moju stranu pred druhými, ale stale pocuvam aka som ja zla. Exmanzel ma podviedol s inou, ale ja som na vine, lebo som nanho kricala pri hadkach, ale to, ze ma klamal, kradol peniaze a podvadzal je v pohode. So súčasným mam tiez nemale problémy, ale zas ja som zla, lebo m hroznu povahu, ale tp, ze on ignoruje, je drzgros je v pohode. Ja som rozhodla o tom, ze odchadzame od otca tyrana, leno ona tp nedokazala a poznacilo ma to velmi. A ked jej to teraz vytpoucuje, tak mi povie, ze boli este horsi otcovia s pofobne...
@perdulka7 ty si chodis na koníka vybijat svoju frustráciu zo života že? V januári si sa len zaregistrovala a uz utocis. Ano, v poslednej dobe sa tu mnoho takych ako ty- mevychovanych drzani nakopilo. Pre info, tu si zeny pridu PORADIT, nie sa osocovat, ci sikanovat. O tvoje jednoduché názory fakt nestojim! Neboj, beriem si do uvahy nazory z tejto diskusie, ale oveľa mudrejsich zien. Tvoj styl komunikácie je primitivny a vypni si Capslock.
@perdulka7 ty si presne ako moja mama. Len utocit, rypat a urazat bez toho, aby si vypocula moje vysvetlenie. Ako som písala, nemam záujem o tvoje utocne uplne o nicom komenty! Od takej ako ty ja rady fakt nepotrebujem. Daj si magnezium na ukludnenie a bez na pokec. Tam ta príjmu viac.
@perdulka7 to, ze musis mat stále posledné slovo tiez svedčí o tom, ze nie si so sebou spokojná a stále dokola si musíš potvrdzovať svoju pravdu a vynucovať si pozornosť. Ja nepotrebujem ofukovanie, ale ty agresívne utocis. Mali sme pokojnú, konstruktivnu debatu, kym si sa nezamiesala. Najprv sa pozri na seba a potom rad inym, lebo aj ty mas so sebou nie jeden problem.
@natycaga keby to nebola tvoja mama ale "cudzi clovek" a by sa tak k tebe spraval doverovala by si mu a hovorila mu intimne veci?a navstevovala by si ho? Vravi sa ze tvoja mama je tvoj ucitel, ktory ta ma posunut na duchovnej ceste, tym ze si uvedomis aku lekciu sa mas naucit. Viac trpezlivosti, sebaucty, stanovenie si hranic, odputanie sa od matky a kracanie vlastnou cestou

@perdulka7 som čakala, kedy zacne niekto rypat
.tadaa . Trochu silne slova si pouzila nemyslis?? Vôbec to nie je o tom. Ale som na nu prirodzene nahnevaná za to všetko plus, ze aj teraza na mna dvojaky meter a nikdy ma nepodporí, ale hned zbuzeruje...snazim sa ako to viem. Ty hodnot vtedy ,ak nieco podobné zazijes.