Ako vychádzať s narcisom?
Ahojte, pred 2 t. som sem dala otázku, ci ide o narcisa alebo zakomplexovaného človeka a dostala so od vás nejaké informácie. Nemohli by ste mi aj teraz poradiť, že ako vychadzat s takym clovekom? Su tam aj nejake urazky, ale hlavne je tam to JA, JA, JA. Nech je ten clovek spokojny a my mame teda tiez klud. Treba ho chvalit do nebies? Nebude sa to potom zhorsovat? Ci naopak, ak dostane ten pocit ocenenia, bude to lepsie? Co poradite zo skusenosti?
Pojde k psychiatrovi ak to napr. nariadi sud. Porucha osobnosti na pise aj do zdravotnej karty. No iba tak nepridu. taktiez tam musi byt nieco pridruzene, napr. agresivne tendencie, aby to psychiater zacal vysetrovat. Potom nastupuje klinicky psycholog
@paniduhancikovie Veľmi trefné. Zažívam to v rodine.
@paniduhancikovie Perfektne vystihnuté. Niekedy to ale trvá roky, kým žena zistí, v čom vlastne žije... Väčšinou ju musí na to upozorniť niekto z okolia a potom trvá nejaký čas, kým si dokáže priznať, že to všetko NEBOLA A NIE JE jej vina! Ak tým trpia aj deti, o to silnejšia je snaha opustiť takéto spolužitie.

@calin narcisa tazko dostat k psychiatrovi. Sam narcis ma pocit, ze moze rady psychiatrovi rozdavat...