Ako vydržať bez detí na dovolenke?
Som na mieste kde som chcela veľmi ísť.dážď nám však zmaril plány a tak sa dnes nič nedialo.aj zajtra má pršať.ale som aj celkom sklamaná z programu.veľmi veľa voľného času a málo programu.a to je ten problém.som tu len so známou.manžel chcel aby som išla oddýchla si aj ja som sa tešila, že to bude iný týždeň.oddychnem zažijem toho veľa.no program biedny a k tomu sa aj ten ruší pre dážď.a tak len premýšlam čo robia deti.2 a 8 rokov a stále mi je do plaču.už si to asu aj jeden pán z našej skupiny všimol...ako vydržať do piatku??celý deň len mám na mysli, nech už je piatok a cestujeme domov...ten týžden sa jasne, že bude vliecť...ako si zakázať nemysliet na nich...k by ame niečo robili tak by sa to skôr dalo nemyslieť, no takto...som v zahraniči nemôžem odísť skôr...
nieje tam neake spa? kozmetika kadernicka,vyrivka,masaze ? popozerat co je v okoli mozno ist aj kus taxikom ...
Urob si program sama.
Uvedom si, že týmto postojom kazíš výlet aj svojej známej. Nechcela by som tráviť čas s niekým komu bude podľa tvojich slov cely týždeň do plaču, kto bude len čakať kedy pôjdeme domov - to človeku vysaje všetku chut do života 🙄, Dakujem pekne..
Nepíšeš kde ste, tak ťažko radiť k programu. Ale určite je milión možností ako si oddýchnuť a načerpať energiu, bez ohľadu na počasie.
Dobre som pochopila, že ste na nejakom skupinovom výlete? Nemajú náhradný program? Veď nie ste malé deti, čo musia sedieť dnu, keď je zle počasie. Ak keď ani moje deti doma nesedia.
Do piatku by som sa zbláznila v takej depresívne nálade. Trošku života do toho umierania, ako hovorí môj brat.
Nepytam sa na nahradny program ale ako nemysliet na deti a na to kedy bude piatok...nevadi
Ved to ti vyriesi nahradny program. Budes zaneprazdnena a nebudes na nich tolko myslieť. Zena spamataj sa. Kedy sa ti znova naskytne moznost byt tyzden bez deti. Neruhaj sa tu 😁 čo by ine dali za to,moct vypadnut z domu. Je normalne,že ti chybaju a o tom to je. Ze sa clovek potom tesi domov,ze si uvedomis,co mas doma. Tak sa neopustaj a uzi si tam ❤️
Keď budeš tvoju myseľ zamestnávat iným, nebudeš predsa myslieť v kuse na deti a piatok.
Ta tam niekto nasilu poslal alebo? Vôbec nevieš vypnúť.
Nemôžeš odísť domov? Nijak raz to nejde? Žiadne lety náhradné? :D dosť divočina odísť v takom rozpoložení na výlet.
To sa naozaj neda absolutne nic robit ked prsi - co ste na mallorca kde su teraz privalove dazde a vsetko to zmeta do riek? A su casti ostrova v nudzovom rezime? Inak si neviem predstavit miesto kde nie je co robit ked prsi. Zoberem google pozriem v okruhu do 50-60km co ponuka okolie, muzea/galerie/restauracie/hranie kolkov/katedraly/kostoly/hrady/zamky - poziadam o rezervu auta a idem
Veď si dospelá! Potrebuješ animatorov na vyplnenie voľného času, aby si zvládla prežiť týždeň mimo domu? Program sa zrušil, urob si vlastný, keď ho vyplniš zaujímavými aktivitami, ktoré ťa budú baviť nebudeš mať čas rátať každú minútu do odchodu.
Však na dovolenke predsa nemôže prekaziť plány žiadny dážď 😉😃My sme živote nemali na žiadnej dovolenke žiadnych animátorov ani keď boli deti malé. Nikdy. Chodime každý rok a nikdy nebola žiadna nuda .A ja som si tak uz zvykla. Keď sa mojím chlapom nechce (hlavne večer)všetko si pobehám sama 🤣🤣 Nie jeden krát som našla na každej dovolenke miesta aj pláže kde nechodí milión turistov,pozerala som si pamiatky a túlala sa uličkami.A normálne to milujem.
Tak nabudúce seď doma🙂
Ja som bola na tyzdnovej a hovorila si mech zastane cas nech nepride den odchodu tak skoro. Sice som bola aj s detmi. No isla by som aj sama s nejakou kamoskou. Kazda by isla ale len slovami ked treba ist zrazu nejde nikto..joj ti zavidim kde si?
Neopustaj sa 😅 moja mama tiez zazila taky pobyt, vycasilo sa posledny den 😅 ale ony si nasli nahradny program ale napindala sa dost 😅
No jedine čo ti pomôže vydržať do piatku je, že si urobíš náhradný program.. alebo teda môžes byť na izbe a premýšľať ako pomaly ide čas a kedy pôjdeš domov..
Čokoľvek čo sa pokazí si vravím, že raz to skončí, ale ešte sa nestalo aby mi program mimo domu pokazil dážď - program si vždy vymyslíme..
Tak choď domov 🙄
Chceš vedieť ako vydržať do piatku a nemyslieť na deti. Pomôže náhradný program. Zamestnať hlavu, užiť si to. Stačí taka odpoveď? Alebo akú radu čakáš? Choď sa ožrať.
Nechápem problém. Však prší, vymyslím si program vo vnútri 🤨
"Millions long for immortality who don't know what to do with themselves on a rainy Sunday afternoon."
🤷♀️
Myslim, ze problem nie je pocasie ale ty sama. Nezvladas byt bez deti, to je cely problem.
aj keby tam bolo neviem ako krasne ty budes aj tak ufrflana a mysliet na deti-ked sa nevies bavit nabuduce sed doma... tu sa ti snazia pomoct a aj tak len otcas usta ... ta kamaratka musi byt z teba iste nadsena .. taka spolocnost ako ty sa dlho hlada
@autorka velmi jednoducho prides na ine myslienky. Vzdy, ked ta pochyti plac za domovom, spomen si na všetky ženy tu a vsade inde na svete, ktore by neviem co dali za to, aby mohli ist na dovolenku, ale z roznych dovodov nemozu, povedz si, aka si stastna, ze si zdrava a NA DOVOLENKE, ak nepomôže, pridaj si pred zrkadlom jednu facku, aby si si uvedomila, co mas a co ini nemajú. A hlavne dospej, lebo takto sa dospela zena nesprava.
Podľa mňa nie je normálne ísť od dvojročného dieťaťa na týždeň preč. Čo si čakala?
@dominikamacakova to nie je vekom dieťaťa, to sú také typy. Raz som bola s jednou, čo mala doma 6 a 8 ročné deti. Celý týždeň len hučala a nariekala, čo jej deti robia, ako nemala nikde ísť, ako jej chýbajú… Moc si tú dovolenku asi neužila a to bolo pekné počasie a nemali sme čas sa nudiť. Nakoniec zhodnotila, že už nikde bez detí nepojde …
@sisaka to je celkom normálne, ale nechápem, že žena ide prvý krát preč od detí a hneď na týždeň. Ja by som určite nešla....

Vymysli nahradny program, nejake pamiatky, ist niekde na drink, do mesta, je vela toho co mozes robit.