icon

Ako vyriešiť konflikt medzi detskou a mužovou akciou?

24. apr 2025

Ahojte... pre dieťa jedna dôležitá akcia a pre muža tiež nejaká akcia z jeho záľub..v jeden termín...muž nechce ísť na synovu..syn musí/mal byť ísť na svoju...ako to riešiť?

Strana
z4
jesenzima
24. apr 2025

Ty so synom na synovu, muž na svoju ..

zooeynka
24. apr 2025

Kazdy na svoje. Ty s dietatom

tramtada31
24. apr 2025

Nie si konkrétna, tak tazko sa povie, ale určite ty so synom na jeho a muž podľa dôležitosti sám na svoju, alebo na synovu s vami.

zuzubb007
24. apr 2025

Muž nech ide na svoju a ty zo synom na synovu žiadny problém nevidim

autor
Autor odpoveď zmazal
jesenzima
24. apr 2025

Však ale na čo potrebuješ muža, aby si išla s dieťaťom? Veď choďte si každý po svojom, stále nevidím problém.

zuzubb007
24. apr 2025

Však a čo si nesamostatna?, tak idem bez muža aj na tri dni a hotovo

denkabemommy
24. apr 2025

Manžel svoju akciu ustojí aj sám, dieťa potrebuje cítiť podporu. V čom máš akože problém rozhodnúť sa? 🙈

nynia
24. apr 2025

Ja by som isla a dietatom aj keby to bolo na tyzden, muz nech ide sam. Alebo ak sa da skus poprosit starych rodicov ci nepojdu s dietatom a ty s muzom.

autor
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
24. apr 2025

Chod iba ty s dietatom.

nika23t
24. apr 2025

Pokiaľ ide o nejaké detské vystúpenie, tak by som tam muža neťahala, keď ma iný program. Alebo ho donútis zrušiť to a bude oduty na synovej akcií.... No neviem. Ja chodím na všetky detské stretnutia, ale manžel asi nebol na žiadnom. A ani mi nenapadlo ho tam ťahať alebo presviedčať ho. Aké priority? Snáď syna ľúbi, ale nemusíte tam byt obaja, či?

jesenzima
24. apr 2025

Ale prečo? Však nemusíte byť stále naladení na sebe, musíte?

januska12323
24. apr 2025

Nevidím problém, jedine keby muž trval na celej rodine na jeho záľube.

pralinka25
24. apr 2025

Zalezi o co ide. To je dost podstatne pre mna

valandra26
24. apr 2025

isla by som s dietatom a muz, nech si ide po svojom. ty by si co urobila na jeho mieste? ine by bolo, keby tam syn isiel sam. aj ked teda neviem, o ake akcie ide presne....

7miriam77
24. apr 2025

Smutné, že muž dáva prednosť v tomto prípade sebe a nie rodine. Mňa osobne by to zamrzelo, no asi s tým nič neurobis a aj do budúcnosti sa priprav, že na prvom mieste nebudete. Išla by som teda sama s dieťaťom a kaslala na neho

petulda333
24. apr 2025

A co dolezite ma dieta? Zas by som z jednej akcie nerobila tragediu

petulda333
24. apr 2025
@7miriam77

Smutné, že muž dáva prednosť v tomto prípade sebe a nie rodine. Mňa osobne by to zamrzelo, no asi s tým nič neurobis a aj do budúcnosti sa priprav, že na prvom mieste nebudete. Išla by som teda sama s dieťaťom a kaslala na neho

@7miriam77 neprehanaj...

mondolina
24. apr 2025

dosť dôležité je povedať o akú akciu sa jedná.

anjelicek26
24. apr 2025

Preco tam chcete ist obaja? Pokial to nie je vyslovene nejake divadelne predstavenie, kde sa chce "predviest" ale nejaky 1/100 futbalovych zapasov do roka, tak robis s komara somara... ano pre dieta su take veci dolezite, ale pre neho same, nie, ci tam na lavicke sedela mama A aj ocko... ked chces dietatu podciarknut nejaky vyznamny event, vezmi babku... muz tam bude aj tak zduty, ze odmietol svoju akciu a dieta ho tam vobec nepotrebovalo, ale zena si dupla...

autor
Autor odpoveď zmazal
katka2602
24. apr 2025
@7miriam77

@7miriam77 Z jednej akcie si vydedukovala, že v budúcnosti nebudú na prvom mieste, nie si trošku mimo? A muž nemá právo ísť na akciu ktorá je pre neho dôležitá? Prečo majú niektorí rodičia pocit, že sa musí rodič stále obetovať? Hlavne ak s dieťaťom môže ísť matka? Žiadny problém tu nie je, vyšlo to na jeden deň tak sa musia rozdeliť a? Nie je to svadba, že musí ísť celá rodina pekne spolu. Rodina je aj o dohode a tu sa dá veľmi ľahko dohodnúť. Matka a syn jedna akci a manžel druhá akcia. Tiež nebudeš ohľaduplna, keď ti je úplne jedno ako sa cíti manžel a aké to je pre neho dôležité.

petulda333
24. apr 2025

Jemine,takych este bude

anjelicek26
24. apr 2025

Ako mama 3 deti hrajucich hadzanu roky rokuce v lige ti vravim, ze to hrotis... deti tam maju kamosov, trenera a maju rodica uplne volakde v tom momente... adrenalin tristo a na rodicov sa ani neobzru... ci tam je 1/3/5 rodinnych prislusnikov na lavicke ich v tom momente vobec nezaujima (ani nesmie, maju sa sustredit na hru...) A suhlasim s katkou vyssie - rodic sa nemusi vzdy obetovat a uz vobec nie v situacii, ktora si to vobec nevyzaduje... Trosku sa nad tym zamysli... ze sa potom ludia citia vztahom uplne zviazany a neschopny bezneho zivota a izolovany od vsetkych sa ani necudujem... ked doprovolne sa vzdaju vsetkeho, na co sa tesia, "lebo deti" pritom sa to dalo inak riesit a z nikoho by neubudlo...

pragmaticka
24. apr 2025

Posezónne vyvrcholenie zápasov 😅🙈 tak taketo kraviny keby som riešila 🙄🙄🙈 Ty so synom a muž na svoju akciu! Všetkým jasne ako facka, len ty si chceš komplikovať život a robiť dusno vo vzťahu

bielasovicka
24. apr 2025

Ty chod so synom, a muž na svoje. Co je natom komplikované? Prečo by musel ísť aj on? Ja som všade chodila s deťmi bez muža, načo by som ho ťahala s nami?

viestta
24. apr 2025

Paneno Mario skakava! Tak chod so synom, muz nech ide tam kde chce ist. Nevydrzis jednu akciu bez muza? Nechapem co je na tom komplikovane? Keby nemal syn akciu isli by ste ty aj syn na tu muzovu?

mondolina
24. apr 2025

a muž má akú akciu?

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4