icon

Ako vyriešiť manipuláciu detí proti mne?

dudu787
Dnes o 18:41

Ahojte , cca pred mesiacom som odišla od druha s ktorým to uz dlhšie nefungovalo. Pri odchode som musela volat políciu nakoľko bol na mna násilný, nedal mi deti a vyhrazal sa mi dokonca aj pred policajnou hliadkou ze ma rozpara s nožom načo vobec nereagovali a z toho dna nespisali ziadny zaznam nakoľko su "kamarati". Ďalej k veci chcem detom volat rozpava si vkuse svoje nechce mi ich dat k mobilu ak mi ich da je to 5sekund pri com ich cely čas manipuluje proti mne aby so mnou nikam nesli a ked pridem oni chcu byt len v meste v ktorom zatial ziju s ich otcom. Mobil im zoberie a zasa rozpráva on. Ďalej sa mi vkuse vyhráža ako ma zabije, tak som podala trestné oznámenie kde mi bolo povedane ze to je iba priestupok ...Na zaciatku mesiaca som dala návrh o zverenie deti mne nakoľko mi bráni v akomkoľvek kontakte s detmi a po vyhrazkach ich nemozem ist ani pozriet uz to je skoro mesiac. Viete mi povedat ako deti dostať ku sebe? Nakolko mi bráni v kontakte a styku s detmi.

anonym_f634fc
Dnes o 18:45

len tak ďalej, možno raz bude z teba spisovateľ a nový Dominik Dán. Troll...

anonym_39aeb7
Dnes o 18:54

Ty si odišla bez deti?

anonym_e99079
Dnes o 19:24

Tiež sa čudujem, že si odišla bez deti, keďže je násilník a vyhraza sa ti smrťou 🫣

anonym_bc1129
Dnes o 19:37

@dudu787 hlavne teraz,ako zabil muž tú učiteľku,určite ti povedali,že vyhrážky zabitím sú priestupok a nespísali nič?
Tak určite

anonym_b8f028
Dnes o 19:48

No, ja by som aj autorke verila. Ak nemá žiadne dôkazy..ja som si sama tým prešla, právnik mi povedal, pokiaľ nebudete mať aspoň 7 záznamov od lekára, nepochodíte. A mal pravdu. Mala som iba 3...a pri Tom zásahu polície, mohli "obaja" skákať do seba.

dudu787
autor
Dnes o 20:26

Treba čítať s porozumením pri odchode pred policajtmi povedal ze ma rozpara s nožom a nijak nato nereagovali. Včera som podala trestné oznámenie za neustále vyhrazky a tam povedali ze to neni trestný cin ale priestupok. To ma ani tak neštve ako to ze mi odopiera akýkoľvek kontakt a mojimi detmi

anonym_7de903
Dnes o 20:35
@dudu787

Treba čítať s porozumením pri odchode pred policajtmi povedal ze ma rozpara s nožom a nijak nato nereagovali. Včera som podala trestné oznámenie za neustále vyhrazky a tam povedali ze to neni trestný cin ale priestupok. To ma ani tak neštve ako to ze mi odopiera akýkoľvek kontakt a mojimi detmi

@dudu787 čo má spoločné to čo ti trepal stým že si len tak odišla bez detí. Neodišla by som bez nich, keďže nikomu neboli ešte pridelené mala si ich vziať so sebou a hneď riešiť tieto veci

aliziana
Dnes o 20:46

@dudu787 A koľko majú deti rokov?