Ako vyriešiť manipuláciu detí proti mne?
Ahojte , cca pred mesiacom som odišla od druha s ktorým to uz dlhšie nefungovalo. Pri odchode som musela volat políciu nakoľko bol na mna násilný, nedal mi deti a vyhrazal sa mi dokonca aj pred policajnou hliadkou ze ma rozpara s nožom načo vobec nereagovali a z toho dna nespisali ziadny zaznam nakoľko su "kamarati". Ďalej k veci chcem detom volat rozpava si vkuse svoje nechce mi ich dat k mobilu ak mi ich da je to 5sekund pri com ich cely čas manipuluje proti mne aby so mnou nikam nesli a ked pridem oni chcu byt len v meste v ktorom zatial ziju s ich otcom. Mobil im zoberie a zasa rozpráva on. Ďalej sa mi vkuse vyhráža ako ma zabije, tak som podala trestné oznámenie kde mi bolo povedane ze to je iba priestupok ...Na zaciatku mesiaca som dala návrh o zverenie deti mne nakoľko mi bráni v akomkoľvek kontakte s detmi a po vyhrazkach ich nemozem ist ani pozriet uz to je skoro mesiac. Viete mi povedat ako deti dostať ku sebe? Nakolko mi bráni v kontakte a styku s detmi.
Ty si odišla bez deti?
Tiež sa čudujem, že si odišla bez deti, keďže je násilník a vyhraza sa ti smrťou 🫣
@dudu787 hlavne teraz,ako zabil muž tú učiteľku,určite ti povedali,že vyhrážky zabitím sú priestupok a nespísali nič?
Tak určite
No, ja by som aj autorke verila. Ak nemá žiadne dôkazy..ja som si sama tým prešla, právnik mi povedal, pokiaľ nebudete mať aspoň 7 záznamov od lekára, nepochodíte. A mal pravdu. Mala som iba 3...a pri Tom zásahu polície, mohli "obaja" skákať do seba.
Treba čítať s porozumením pri odchode pred policajtmi povedal ze ma rozpara s nožom a nijak nato nereagovali. Včera som podala trestné oznámenie za neustále vyhrazky a tam povedali ze to neni trestný cin ale priestupok. To ma ani tak neštve ako to ze mi odopiera akýkoľvek kontakt a mojimi detmi
Treba čítať s porozumením pri odchode pred policajtmi povedal ze ma rozpara s nožom a nijak nato nereagovali. Včera som podala trestné oznámenie za neustále vyhrazky a tam povedali ze to neni trestný cin ale priestupok. To ma ani tak neštve ako to ze mi odopiera akýkoľvek kontakt a mojimi detmi
@dudu787 čo má spoločné to čo ti trepal stým že si len tak odišla bez detí. Neodišla by som bez nich, keďže nikomu neboli ešte pridelené mala si ich vziať so sebou a hneď riešiť tieto veci
@dudu787 ty si tu už písala,toto si pamätám,že si odišla a deti mu nechala
Kolko maju deti rokov?
Pracuje druh a kde su vtedy deti?
Tazko sa mi veri ze si tam len tak deti nechala.
Tiež mi je divné, že si odišla bez detí, a keď tam boli policajti že si ich nezobrala vtedy.
Ak policajti odmietli spísať záznam, prijať trestné oznámenie, tak podaj priamo ich nadriadenému alebo ešte vyššiemu a rovno na prokuratúru.
Ale - predloz dôkazy, svedkov , tým si veľmi pomôžeš
@dudu787 on nasilnika sa odchadza ked neni zrovna doma, a mohla si aj s detmi. To nechodi do roboty ci do obchodu pre pivo?
Ja ti verim, prax je taka. Postup policie bol urcite nedostatocny, poziadaj deti do svojej starostlivosti to by.mohlo vyjst.
U nas v rodine manzel vykopol manzelku z domu musela odist bez deti nemala kde byvat nic...sama sa pretlkala, rodine sa povedalo ze odisla vsetci sme ju mali za obludu a az po rokoch sme sa dozvedeli aka bola pravda 😬
@dudu787 on nasilnika sa odchadza ked neni zrovna doma, a mohla si aj s detmi. To nechodi do roboty ci do obchodu pre pivo?
Ja ti verim, prax je taka. Postup policie bol urcite nedostatocny, poziadaj deti do svojej starostlivosti to by.mohlo vyjst.
U nas v rodine manzel vykopol manzelku z domu musela odist bez deti nemala kde byvat nic...sama sa pretlkala, rodine sa povedalo ze odisla vsetci sme ju mali za obludu a az po rokoch sme sa dozvedeli aka bola pravda 😬
@anonym_83a07e tu ide o druha, nie manzela, nepoznam pozadie, ale vacsinou, ak sa matka nevyda, tak deti su v jej starostlivosti
@dudu787 prečo si odišla bez deti? Nebolo lepsie zbalit v3ci ked nebol doma a odist aj s detmi medzi tym na urade oznamit a spisat predbežne opatrenie?
@anonym_83a07e tu ide o druha, nie manzela, nepoznam pozadie, ale vacsinou, ak sa matka nevyda, tak deti su v jej starostlivosti
@darmasiswa o to viac ma na deti pravo, lenze so psychopatom sa zle bojuje. Nemala odist bez deti, to bola chyba teraz sa tam nedostane.
miesto manipulácie najskôr rieš zverenie detí do tvojej starostlivosti , lepšie neodkladným opatrením, rieš vhodné bývanie pre vas, finančný príjem. konzultuj na upsvare s kolíznou, to zverenie rieš čím skôr, lebo ak ťa henten geroj predbehne tak máš sakra sťaženú pozíciu a diktovať bude on.
vedela si veľmi dlho že s týmto chlapom máš ťažký život, ked si chcela odísť, mala si si vopred zistiť aké kroky urobiť, aby si sa chránila a najmä deti. neverím že len v ten deň mu preplo a dovtedy bol chrumkavý.
@darmasiswa nie celkom, deti patria de jure obom rodičom, a zverenie jednému sa dá dohodou - ale iba s rozumným človekom, alebo súdnou cestou, čo je jedine najlepšie .

len tak ďalej, možno raz bude z teba spisovateľ a nový Dominik Dán. Troll...