Ako vyriešiť problémy so svokrovcami na diaľku?
Ahojte,zaujíma ma váš názor čo si o tomto myslíte.S manželom máme výmenu názorov kvôli tejto veci.On mi niekedy tak vytkne že bývame ďaleko od jeho rodičov a nám nepomáhajú ani nikdy nepostrazia deti,podľa neho preto že bývame ďaleko.Byvame od nich 30km to je pol hodina cesty na aute.Svokrovci majú 66 a 68 rokov zdravotne sú fit,nikam nechodia oddychujú doma užívajú si dôchodok.Auto nemajú.Ja s tým nemám problém ja sa viem aj sama zaobstarať sa.Mame 2 deti.Moji rodičia už nežijú.Svokrovcom chodime na sviatky a niekedy aj len tak.Chcela som aby mali s vnucikmi dobré vzťahy no vidím že moc záujem z ich strany nie je.Manzel by bol rád keby občas postrážili,lenže darmo mu hovorím že nemajú záujem.On hneď že preto lebo bývajú ďaleko a busom vlakom dôjsť ku nám to by museli prestupovať a nechce sa im.Ja mu na to hovorím že keby moc chceli tak by došli aj keby bývali 500 km ďaleko len ony nechcú jednoducho.Volala som ich ku nám neraz aby mali s deťmi vzťah,majú kde u nás prespať,navarim im,nachystám všetko nič by nemuseli len venovať sa vnucikom.No nechcú.Raz za čas volajú ony chlapcov k nim,len keďže nemajú vzťah tak ony k nim nechcú ísť,pre nich sú svokrovci skoro ako cudzí ľudia.Aj keď si voláme cez video tak deti nechcú s nimi ani volať.Ako toto vyriešiť aby bol každý spokojný?
Ináč vy ste nejaká celá rodina čudná, prepáč.

Nie neriešili ste to od začiatku. Keby ste ich od malička nosili babke, tak neexistuje ze by odmietali tam chodiť. To ti povie hocikto.