Ako vyriešiť spory pri plánovaní predĺženého víkendu s rodinou?
Celé roky chodíme takto spoločne aspoň tri štyri krát ročne. 15-20-25 osôb vrátane detí. Už sme začali plánovať ďalšie rodinné stretnutie keď zrazu švagriná zavelila že od teraz chce iba hotely pre dospelých lebo ju deti znervózňujú. Navrhla aj jeden hotel .Päťnasť rokov chodíme v takom zložení aj keď ostane deti boli ešte malé. Momentálne mám malé dieťa iba ja. Táto konkrétna švagriná nechce mať deti ostatné majú 18+. Aj baby (štidenky)ktoré majú stálych partnerov ich berú so sebou, vždy na týchto akciách panuje super nálada.
Zostala som zaskočená že sa ma nik nazastál. Druhá švagriná ktora sedela najbližšie ku mne mi povedala iba toľko že do toho konkrétneho hotela ísť nechce lebo sa jej tam nepáčilo a že nepovedala nič lebo zostala zaskočená.
Ja už ozaj neviem či booknuť niečo v okolí či nejsť vôbec?
To co ste za drbnutu rodinu ktora skace ako nejaka drbnuta svagrina piska???Ona si rozkaze ze tam nechce neter a mas si to zaturiadit ako chces???Mala si jej povedal obratom ze tvoje dieta patri do rodiny,nikto nebude ju ani vas vyclenovat a ak sa jej nepaci moze ostat doma ona.Preboha to co je toto za drzost?!
@anonym_autor no normálne hneď pred všetkými, že je to rodinne stretko a ty kvôli dcére nemôžeš ísť, lebo ju do hotela nepustia. To ako by si ty vybavila hotel, že každý musí mať vlastné dieťa so sebou. A som prekvapená, že nikto ďalší sa neozval, že máš dcéru a čo s ňou!
@margotka17 tak ešte raz.... nebola tam celá rodina. Stretli sme sa štyri ženy ( tj. dve švagriné, mladšia sestra a ja) Druhá švagriná povedala nie, že tam nepôjde. Sestra síce sedela pri našom stole ale (trochu ďalej) riešila nejakú pracovnú záležitosť na mobile. Ona iba došla oznámila, že sa ponáhľa. Sestra povedala že ona tiež. Miesto ďalšieho rodinného stretnutia bolo dohodnuté vopred len hotel a dátum nie. Čo bolo potom som už písala aj dva krát. Zmietla zo stola naše návrhy a odišla.
Sestra je momentálne v zahraničí , narodilo sa jej prvé vnúča, takže momentálne rieši niečo iné.
@anonym_57c71e HM, škoda, takto sa začínajú rodinné nezhody. U nás v rodine je toľko veľa detí, že by zrejme nikto nehľadal hotel bez detí. Tak by som teda nešla bez dcéry nikam.
@margotka17 keď sme začínali s výletmi ona ani nebola členom našej rodiny. A všetci sme mali malé deti cca 3-12r.
Podla mna robis z toho zbytocnu kauzu.Mala si ju odstavit hned a ak si to neurobila povedat napr. Rodicom co spravila.Velmi rychli si uvedomia kto je ich rodina,ci vnuca alebo nejaka privydata nevesta.Tajto to cele len nafukujes a nafukujes.Neveste ste prilis popustili uzdu ked citi priestor diktovat si podmienky a ani sa necudujem ked ty sama si si toto nedokazala vyriesit s nou.
Podľa mňa švagriná tvoje dieťa neberie ako malé dieťa, možno si si to zle vysvetlila.

@margotka17 moznoze viaceri ju na tom vylete az tak nepotrebuju (len ona si mysli, aka je to s nou zabava) a preto sa neozvali. Vraj aj ta druha svagrina okomentovala len hotel a nie ten fakt, ze dcera nie je vitana.
@anonym_57c71e HM, škoda, takto sa začínajú rodinné nezhody. U nás v rodine je toľko veľa detí, že by zrejme nikto nehľadal hotel bez detí. Tak by som teda nešla bez dcéry nikam.