icon

Ako vysvetliť členovi rodiny, že sa s ním nechcem stretnúť?

28. máj 2023

Ahojte baby som úplne nešťastná neviem ako vysvetliť členu rodiny že sa s ním nechcem stretnúť nechcem to rozpisovať do podrobna keďže si myslím že aj dotyčný má účet na MK proste mi nesedí dotyčného správanie názory atď.... .
A nie jediná mám taký názor nechcem daného človeka ani uraziť len sa chcem vyvliecť z danej situácie prosím dajte rady ako to spraviť daná osoba je dosť dotieravá a neodbytná ďakujem za všetky dobré rady

reanda
•
28. máj 2023

najlepsie je nic nevysvetlovat.. vysvetlovanim sa do toho zapleties.. dana osoba ti moze protirecit a presviedcat ta.. staci 'nie' a koniec.. potom nech si uz trebars aj vedie monolog, ale ked sa toho nebudes chytat, tak nic nezmoze..
ale necakaj, ze ta pochopi a nebudes za zlu 😀 to vobec nie je iste 😝 .. ale to ti moze byt jedno

mirro
•
28. máj 2023

Nestretnúť sa a nevysvetlovať prečo.

jaskolka
•
29. máj 2023

A čo, alebo kto vás núti sa stretávať? Však sa nestretávajte..

danica2711
•
29. máj 2023

po slovensky? Prepáč, nechcem sa s tebou stretnúť - a vybavené

wiw8
•
29. máj 2023

Tak bud mozes hladat vyhovorky, alebo narovinu povedat, ze nemas zaujem o stretnutie, ze sa nechces stretat.

kristinapetronela
•
29. máj 2023

Nevysvetlovat ,nestretnete sa ,neriešiť .keď sa opýta dajme tomu že povieš o čo ide ale sama od seba nie ...

katkami123
•
31. máj 2023

A ako veľmi je doterna tá osoba? Píše ti, vola alebo sú to náhodné rodinne stretnutia?

buxus24
•
7. jún 2023

Mali sme niečo podobné.Najprv som sa prekonavala.Teraz sa už nestretneme. Skôr sa vyhýbam.Nema význam sa stresovať koli tak ľudom

karolinakr
•
8. nov 2023

Chcela sa ti vnutit na svadbu a založila o tom diskusiu na 155 stranach hehe?

autor
•
8. nov 2023

Na akú svadbu z niekým si ma mýliš situáciu som už dávno vyriešila mám od danej osoby pokoj.

princezna_bosorka
•
2. apr 2024

mala som nieco podobne, ze sa mi niekto pozyval na navstevu do bytu. Vytrvalo som hrala hluchu a sedela s usmevom pri nom. Po case to nechal tak. A ak ti vypisuje, vymyslaj si neurcite vyhovorky - nemam cas, mam vela prace, teraz sa mi to nehodi, uz mam iny program...