icon

Ako zachrániť manželstvo a prekonať finančné problémy?

24. nov 2025

Potrebujem radu. S manželom sme spolu 7 rokov, manželia 6 rokov. Máme 2 deti. Ide o to že sa stále hádame ohľadne financií, aj keď som bola na materskej aj teraz keď pracujem… On pracuje v jednej firme a ja v školstve zatiaľ na polovičný úväzok. Máme dom, platíme hypotéku. Jeho rodičia nám veľmi pomáhajú. Môj tatko niekedy. Moji rodičia sú rozvedený, s mamou sa nebavím. Doma mi stále nadáva, ponižuje a čo je najhoršie tak aj pred deťmi a vykričal mi že nech sa idem kurviť, že som drblá piča, som jebnutá ako moja mama a ako moja rodina, nedá sa somnou žiť, ľutuje že ma stretol… Vždy sa bránim, nenechám si. On je taký že vybuchne a zachviľku akoby sa nič nestalo… Na začiatku vzťahu som sa k nemu nastahovala po cca 2 týždnoch (navrhol mi to sám) obaja sme nechceli ,,detský vzťah” Ja aj on sme chodili do práce, každý inak sme mali smeny… Po mesiacii cca to bolo tak že ja som robila všetky domáce práce aj chodila do roboty… On to bral všetko ako samozrejmosť len zabudol akosi na náš sexuálny život… Nikam sme skoro ano nechodili, boli stále doma… A necítila som sa pri ňom milovaná… Jedného dňa sa stalo to že som išla s kamarátkami na diskotéku a stretla som tam jedného muža (vyspala som sa sním) mne to prišlo potom ľúto a povedala som to vtedy priatelovy. Hneď som mi navrhla že sa rozídeme,ja sa odsťahujem bude to tak lepšie… On ma ujistoval že to zachránime, zabudneme na to, že začneme od znova… Ale poslednú dobu to počúvam stále. Čo robiť?

enmery
24. nov 2025

Odobrať ti deti a pokojne si ži s týmto hovädom.

anonym_4e78d5
24. nov 2025

"aj pred deťmi a vykričal mi že nech sa idem kurviť, že som drblá piča, som jebnutá"

Citala som iba potialto. Ty co chces zachranovat? A co vobec riesis financnie? Financie evidentne nie su vas najvacsi problem.

zuzanita1609
24. nov 2025

Keď to tak čítam a rozmýšľam,vlastne ďakujem,aj keď sú nejaké problémy,že mám celkom pokojný a šťastný život ☺️(klop klop klop). Vďaka 🙏.

katica06
24. nov 2025

Žena maj rozum, toto nemá zmysel zachraňovať

vorkola
24. nov 2025

A tu jednorazovku si mala uz ako vydata a 2 deti? alebo to bol este len vs vztah bez deti?

autor
24. nov 2025
@vorkola

A tu jednorazovku si mala uz ako vydata a 2 deti? alebo to bol este len vs vztah bez deti?

@vorkola Na začiatku vzťahu, bez detí…

autor
Autor odpoveď zmazal
kik2022
24. nov 2025

Ach no neviem. Tak ked si ho podviedla tak ste sa mali rozist uz vtedy. Uz sa to neda zachranit. A este k tomu, ked ti tak vulgarne nadava. Ziadna ucta ani z jednej strany.

luccys
24. nov 2025

Dufam, ze neucis slovencinu. A vlastne dufam, ze je to cele vymyslene.

deti95060810
24. nov 2025

takéto cirkusy robíte pred deťmi.
chúdence musia byť poriadne vystrašené.
rozísť ste sa mali už dávno.

anonym_fce252
24. nov 2025

super život pre deti. len dúfam že nemáš dcéru, aby to brala ako normalku že jej takto bude muž raz nadávať..

deedol
24. nov 2025
@anonym_fce252

super život pre deti. len dúfam že nemáš dcéru, aby to brala ako normalku že jej takto bude muž raz nadávať..

@anonym_fce252 ani syna, aby nemal pocit, ze je normalne zene takto nadavat... toto je pre deti ciste peklo.

bludna
24. nov 2025

@anonym_autor Takze bol debil uz pred detmi a rovno ste si supli dve. Kto chce kam... 🤷‍♀️

anonym_fce252
24. nov 2025
@deedol

@anonym_fce252 ani syna, aby nemal pocit, ze je normalne zene takto nadavat... toto je pre deti ciste peklo.

@deedol jasne, len v prípade syna, by netrpel on ale dcéra niekoho druhého, nie sutorkina… ale v každom prípade, žiadne dieta si nezaslúži takto prezivat dectvo

ukgirls
24. nov 2025

poviem ti to iste ako kazdej takej ako ty - rodiacia a hlavne matka ma zit taky zivot ky by minimalne chcela pre svoje deti -kedze im ides prikladom.. chces aby tvoje deti zazivali to co ty v ich buducom zivote? alebo im ukazes,ze si silna a da sa to zmenit a ze kazdy clovek ma svoju hrdost a svoj zivot .. zi tak aby deti na teba boli pysne a aby si na stare kolena na ne pozrela a povedala si ze si ich nielen dobre vychovala,ale aj si uzila svoj zivot a nemas co lutovat

rozculena
24. nov 2025

@anonym_autor ako si prišla k deťom,keď on po mesiaci spoločného bývania zabudol na sexuálny život?
Po mesiaci si zistila,aký je to k***t a zostala s ním??

jaskolka
25. nov 2025

Ja neverím..ty čo chces zachraňovať? Veď váš vzťah bol odsúdený na zánik ešte na začiatku...a do toho ste si ešte"urobili"dve deti 🙈

lindusss2016
25. nov 2025

Obaja ste nechceli detsky vztah, ale spravate sa ako hlupi sopliaci. On, ale aj ty. Ked uz ste sa rozhodli spolu byvat a zalozit si rodinu, mali ste prijat aj zodpovednost. Ale to, co vy predvadzate, je strasne, naozaj niet co zachranovat. Rozved sa, zacni odznova, ale hlavne zacni na sebe pracovat, nech mozes ist svojim detom príkladom. Akurat ma desi, ze pracuješ v skolstve 😱. Bez urazky, ale ty nie si schopna vychovat bez ujmy vlastne deti, a mas zodpovednost aj za cudzie? A o tych pravopisnych chybach nejdem ani hovorit. Jedna pedagogicka by mala mat dostatocnu mentalnu vybavu na to, aby takyto text napisala bez chyby.

anonym_3b4373
25. nov 2025

@anonym_autor Vy dvaja máte spoločné už len deti a pre ne by bolo lepšie vyrastať možno v neúplnej rodine,ale bez napätia a hádok

doriiis
25. nov 2025

Blbá si hlavne ty. Povedz mi, načo si sa vydávala a robila deti s niekým, s kým to nikdy nefungovalo?

januska12323
25. nov 2025

Dúfam, že je to celé vymyslené, žiadne dieťa si nezaslúži takých blbých rodičov.

anonym_8625cc
25. nov 2025

@anonym_autor aj ja mam doma partnera, ktory mi dokaze vykricat neuveritelne skarede veci a pourazat ma a vzapati je najmilujucejsi muz na svete..a este nechape, preco sa chovam tak, ako sa chovam...rychlo vybuchne ale vzapati zabudne a tvari sa, ze sa nic nestalo...roky som to tolerovala...teda nie tolerovala, vzdy to bolelo, ale nejak som nenasla odvahu to riesit...az pred par rokmi, ked mi uz pred starsim dospelym synom vykrical, ze nebudem robit kurvu vo firme a to sme riesili so synom pracu...a vtedy som si povedala dost...odvtedy s nim zijem, len ako so spolubyvajucim...a mozno raz najdem aj odvahu odist uplne...toto by deti nemali zazivat..ja som to dovolila a poznacilo to aj ich...nedovol to aj Ty..bud silna a aj cez strach sa postav s detmi na vlastne nohy..on sa nikdy nezmeni...

struhanka
25. nov 2025

Mne je veľmi ľúto vašich detí. Ako rodičia sa nesprávate veľmi zodpovedne a už teraz, keď sú malé, im dávate úplne zlý príklad do života, ako má (ne)fungovať rodina, partnerské vzťahy. Neviem si predstaviť, že by som dopustila, aby mi muž nadával a ponižoval ma pred kýmkoľvek. Dospelo sa nespráva ani jeden z vás.

anonym_f721c5
25. nov 2025

Chudence deti. Uz aj na rodicovstvo by som dala povinne IQ testy.

sidicek
25. nov 2025

Uz si tych chyb narobila dost ,neurob dalsiu a nezostavaj v tomto choron vztahu

anonym_d89f5f
25. nov 2025

Mám kamarátku čo prežíva doma toto isté od manžela čo píšeš ty. Tiež majú 2 deti školákov a muž bez hamby jej vynada aj pred deťmi. Neraz mi povedala že a čo má robiť kam má ísť s deťmi pod most. Tak ostáva s ním lebo nemá inú možnosť.

mirka6530
26. nov 2025

@anonym_autor proste ti nedôveruje a robíš niečo čím ho provokuješ čiže necíti s teba lásku a teda má strach ktorý sa prejavuje v agresivite.
Musíš skúsiť zmeniť svoje správanie aby si ho donútila prirodzene ťa zrkadlit. Keď mu nebudeš robiť nervy tak s tým prestane.
Ale ak si ho podviedla tak to neviem či to dokáže. Toto je zrada s ktorou sa nie každý vie vyrovnať.

anonym_ecea71
26. nov 2025

preco robis na polovicny ked mate financne problemy? k zvysku sa nevyjadrujem

anonym_7b1074
26. nov 2025

Chýba bola ísť do manželstva. Chýba bola mať dve deti. Úprimne ja by som sa rozviedla.