Ako zareagovať na žiadosť o slobodné materstvo?
Ženy ako by ste zareagovali keby Vám muž povie že vam chce spraviť dieťa a budete slobodná mamička keď sa ani len o vzťah nesnaží…
Že v poriadku, ale ak zo mňa spraví dobrovoľne slobodnú mamičku, jemu spravím zo života peklo 😃😃😃
Ze nebudes najostrejsia ceruzka, ked ti stoji o tom zakladat temu. A ked sa s takym chlapom stretavas.
ono zalezi co od neho chces ty ... ak silou mocou chces dieta ale on nechce vztah tak mas co si pytas... ak chces rodinu a manzela-treba hladat ineho partnera
Dúfam že v dnešnej dobe nechceš ostať slobodna mamička tie maju v tomto štáte sakramenský tažke.A debila hlúpeho nekomentujem.Dúfam že ťa odradi slovne spojenie slobodna matka a ON hlúpak.
Ďakujem ženy za odpovede, asi som viac viaceré dosť pobavila. Dotyčného som si zablokovala. Len mna zaujímal názor, lebo som si myslela že uz asi ja nie som normálna keď takéto nieco dokáže muž vôbec vysloviť a este mi odpovie že zbytočne stresujem 😀
asi ti chcel inymi slovami povedat, ze chce s tebou sulozit bez sprcky 😁😁😁 ... ale najdu sa aj dobrodruhovia, co to myslia tak, ako si napisala celkom vazne 🤪

😳😳😳Dnes som už fakt čítala všetko...dpč