Ako zas dôverovať partnerovi?
Ahojte baby 🙂 chcela by som sa vám tu trosku vypísať a zistiť váš osobný názor na vec. S priateľom ešte poriadne nemáme ani 20 rokov. Od začiatku vzťahu partnera ľúbim ako som nikdy nikoho nedokázala. Kým vôbec náš vzťah začal, sme si prešli pekne zložitou cestou. Verila som, že to, čo k nemu cítim tak isto cíti aj on, myslela som si ze sme na tej istej hladine ze sme si krásne vyrovnaní bola som veľmi spokojná 🙂 ale samozrejme nastal ten deň kedy som zbadala dvoje čiarky na testoch a bolo. Po oznámení došiel hneď za mnou a zachoval sa nad moje očakávania veľmi ustretovo a ze to spolu vychovame. Ja už som v hlave pomaly mena vyberala...Ale co bol skrat bol hneď druhy deň.... Zosypal sa... A úplne... Reval mi tu ze to nezvládne a ze sam je ešte decko začal sa vyhovárať ze ja mam ešte rok školy ze to by som nezvládla a ze nemá zatiaľ robotu a podobne ja som sa ho snažila upokojiť ze to zvládneme ze ešte máme dosť času a ze rodina nám pomôže na začiatok a podobne... Lenže on vytiahol ešte horšie veci... Človek, ktorého som tak strašne ľúbila mi do očí povedal, že nadomnou do budúcna nikdy neuvažoval... V tej chvíli sa akoby vo mne niečo zlomilo... Už som ani nejak nevnimala ze vyťahuje veci o tom, že ma jeho tatino nechce u nich už vidieť (to ma videl raz v živote nevadí ).. Alebo že týždeň pred týmto uvažoval nad rozchodom ze sa,,začal nudiť,, alebo ze mi začal robiť krížik na brucho ze ma podporí k potratu...Tento chlapec v mojich očiach klesol na samé dno... Už je tomu mesiac... K potratu som sa nakoniec aj ja sklonila,keďže partner podpora jak hovado a ja psychika úplne na 0 len furt plač plač.... Pondelok bol ten deň. Ale v nemocnici mi prišlo z toho veľmi zle a nakoniec ma zchmatol za ruku a odtiaľ odvliekol 🙂 babo si isto ponecham 🙂 Ale neviem co s nim lebo ja som od toho zlomu k nemu strašne chladná, nechcem sa mu s ničím zdoverovat chcel odísť do Anglicka ze,,aby tu od všetkého vypadol,,... A ja uz som sa na to dívala ze chod si čau... Je mi strasne teraz ľahostajný absolútne neviem ci on ma niekedy ľúbil lebo dňom za dňom mi príde ako väčšie decko co by už nevedel co ma povedať a len ma zneistuje... Nedoverujem mu už, po tomto už nie. JA NEVIEM ci mu mam ešte dôverovať!! Obávam sa toho ze skôr či neskôr sa na mňa tak ci onak vykasle. A ja mam mat s takým debilom dieťa.. Včera mi este písal ako sa chce zmeniť,dospieť a ze sa rozhodol pre nás a ze pre nás bude makať... A ja uz neviem ci ešte sa budem na neho dívať očami ako pred tým ☹ to ma najviac mrzí ale viem ze to babo budem milovať ako nikoho. Najväčšiu lásku svojho života si žena nenajde ale porodí 🙂 🙂
To ze je debil to si predtym nevidela?...tak by som ho kopla chuja do riti ze by si ten posledny krizik spravil tam dole sam...aj s takym chlapom:(...to ze ho lubis je pekne ale zit sa len z lasky neda!
@becca_a je fakt, že ste sa mali chrániť. Muži dozrievajú podstatne neskôr 25 roční sa ešte na dieťa necítia. Celkom mu to všetko verím, že sa necíti a že s tebou budućnost neplánoval. Máte tak málo rokov. Nechapem, že ste to nechali na náhodu. Za mňa veľmi nezodpovedne. A vôbec Neni debil. Prečo by mal. Je to ešte chalan... ty si mala mať rozum. Ty môžeš otehotnieť, ty sa budeš musieť starať. 😕

@worker_falcon poucenie je fajn vec, ale riesit vzniknutu situaciu asi dolezitejsia 🙂