icon

Ako zastaviť svokrine dirigovanie?

15. apr 2021

Ahojte, v jeseni budeme mat babatko. Odkedy sa to svokra dozvedela, velmi sa potesila, lebo prve vnuca, tak chapem, ale zacina uz pomaly dirigovat. Prv to zacalo, ze kupi hniezdocko a zavinovacku. Ja som sice po nich uz davno pozerala, ale reku ze dobre, sak nech kupi, ked to ja vyberem. No potom uz ona kupi ciapocku, ona kupi bodycka, ona kupi hento tamto. Vravim, nekupujte vsetko, my peniaze mame, kupime, co treba.
A takto to pomaly zacalo, kupili sme mantinel do postielky, lebo sa nam pekny pritrafil pod ruku, neee to neni dobre,ona kupi molitan, usije, ona sa popyta, ako sa to robi, lebo kolegyna usila. A tak dale, nieee to nie je dobry kocik, to musi byt taky, niee, nekupujte postielku, sak tu mame (este po mojom muzovi), neee, my nemame kupit do nej novy matrac, ona kupi (a na vlaku ho bude trmacat)... Viete, kam to smeruje, ze? A moja otazka, ako to mam este v zarodku zastavit, kym sa mi nenasackuje do bytu a nezacne prekladat veci v kuchynskej linke, lebo to nemam dobre. (mam voci nej rešpekt, nechcem ju uplne odstrknut, ani si nikdy radu nevypytat, ale odtial potial)

Strana
z2
sonca1511
26. apr 2021

No moja ja mám to isté a to čakáme 2 bábo s mužom som 13 rokov ale už si svokra zvykla lebo som jej mierne naznačila nech sa nestará aj keď si povie aj keď kúpi ja naschvál poviem nie ja chcem iné a kúpim si iné napr. V júli mám termín pôrodu tak hovorím musím kúpiť iné postele aj malej10 rokov bolo dobré a tak ale ona samozrejme kam ideš kúpiť čo ideš kúpiť kedy len aby mohla ísť snami lenže ja som muža rýchlo ráno zobrala pod ideme pozrieť a ona nám v kuse vypisovala a nakoniec napísala mužovi že je vedľa v obchode ale s oblečením ja som mužovi vynadala že ja keď mu zavolam tak mi nadáva že ho sledujem a ona mu celý deň vyvoláva kde je čo je atď a to je ok? On že Ježiš a čo len mi povedala že je tu v obchode ja že no a ja mám všetko vybraté ideme to zaplatiť a odchádzame tak sme aj urobili a ešte naschvál mu volala že čaká na zastávke a to býva na opačnej strane ba ako mi ale chvála Bohu som mala plné auto nábytku tak jej povedal mama mám plné auto ona že jaj ok . Na to dôjdem domov samozrejme správa na watsap kde som kúpila čo som kúpila z a koľko poslala som jej fotky zo všetkého a zase otázky není ten stolík malej mali a není toto a toto nie teta není a môj muž už sa zmieril stým že proste si spravym čo chce a nebude mi nikto dirigovať aj keď mi sem tam povie že prestan mama nám chce dobre tak mu vždy poviem ja viem najlepšie čo je pre nás a moje deti najlepšie tak asi ja si kúpim čo sa mne páči do bytu a keď sa ti nepáči nasťahuje sa k nej potom vidí že mám pravdu a ticho je ale je to ťažké musíš ukázať že ty si paňou v tvojej rodine Keď povie že ja kúpim toto tak povedz ja také nechcem nehnevajte sa ja kúpim aake sa páči mne ona sa urazí na chvíľku ale ju to prejde a zvykne si moja už vie že nemá šancu 😂😂😂☝️☝️ a keď to kúpi povedz nechajte to u seba doma keď náhodou príde na návštevu aby tam bábo malo😂😂 a nech tam spi ona aj Bodičká nech si oblece 😂😂😂😂😂😂

sonca1511
26. apr 2021

A ešte to som ti chcela povedať že koľko krát sninide do potravín a ešte aj tam rozkazuje a načo ti je toto tak a s muzom Idú vedľa seba jak manželia a ja zanimi jak niaky pes a ona dáva do môjho košíka a nakupuje s mužom ako keby to ona jedla chápeš knam domov ja som to hneď zatrhla a keď ideme do obchodu a ide aj ona poviem mužovi že ja nejdem ale keď nejdem ja nejde ani on tak si ide sama 😂😂 a som mu povedala že ona tu nebýva a nebyť nakupovať to čo chce ona ale na čo mám chuť ja ale ináč snou mám kamarátsky vzťah ale vie má naštvať že ledva si muža na niečo nahovorim a ona ho pretoči a potom moja snaha márna ale ja mu vynadam že čo počúva ju či žije snou a potom urobí čo ja chcem a to bude kým jedna z nás neumrie aj keď nechcú zle ale bohužiaľ kým si to neuvedomia musíme stým pohnúť mi 🤗😂🤭🤷

simca06022011
26. apr 2021

@zuzap33 podobne daco som aj ja riesila, neslo mi do hlavy ako mne mala vypije par ml mlieka a zrazu pride moja mama (bola som v nemocnici) a male babatko zrazu vypije 2-3x tolo, plienok mi minie za balik... a potom to prislo, podla "nej" je UM silne, ona robi redsie, lebo sa rozhodla... do toho mi malu nalievala cajikmi (to bolo tak 4-6tyz babatko...), ked som sa na to opytala, ci nemoze ani to mlieko podla navodu urobit a vkuse mudrovat, este sa urazila "ved pekne cika, ved pekne kaka" - ano v kuse hladne dieta... stalo sa to, ze viac som malu strazit nedavala, jedlo som jej robila sama. A mohla sa urazat kolko chcela, neustale reci "ako oni xy deti vychovali"... ach
A na nosenie veci... ked si nedali povedat, zahodila som to. Oblecenie.. po par tydznoch mesiacoch som povedala, ako som to "konecne popredavala " na bazariku :DD a bolo po kupovani. Vsetko mam, nic mi nenoste a hotovo :D

angel993
26. apr 2021

@sonca1511 si mi pripomenula ako sme išli so synom na sono kĺbov a svokra, že potrebuje ísť do mesta tak ide s nami. Manžel vybral vajíčko a ona hneď začala upravovať syna a vopchala sa vedľa neho. Takže oni išli ako manželia a ja za nimi. Som povedala, že nikdy viac tak nepôjdem, že ona ide s nami. Nakoniec si rozmyslela, že jej nikde netreba ísť a sedela v čakárni s nami a všetkým dookola rozprávala že nebalim syna na široko tak sme museli s ním prísť. Som si myslela že sa od hanby prepadnem.

0ria0
26. apr 2021

Ííííí to by ma asi šľak trafil. Ako ja chápem záujem, prežila som to tiež, no moja svokra ale aj mamina pochopili, že chcem ísť tak povediac svojou cestou a keď tak sa proste poradím. Občas sa stane, že sa nezhodneme, no stááále je to moje dieťa

sonca1511
26. apr 2021

@angel993 Viem si to predstaviť hruza 😂🤦🏼‍♀️

Strana
z2