icon

Ako zatočiť s manželovou milenkou?

erika1669
14. máj 2015

Dobrý den nakolko chcem byt anoanymna tak som sa registrovala len dnes...to na uvod...nebudem tu pisat ze ci mam ostat s manzelom alebo nie. Pretože v tom mam jasno ano chcem s nim ostat, velmi si rozumieme, vobec sa nehádame aj intimny zivot je ok, nie som ani dokonca z tych co by muza nepustali na pivo...a tam je problem myslim ze práve tam si akosi mozno ani nechcel umyselne....niekoho "narazil" len mam podozrenie ze ma milenku tak na 90%.Mame s manzelom deti ktore miluje, a uz len preto sa oplati bojovat....preto sa Vás chcem opýtat ako sa správať aby som bola v jeho ociach ja ta "prava" ak mi rozumiete...proste co podla Vás niekoho uplne odradi a naopak 🙂 dakujem za vsetky odpovede

mircalla
14. máj 2015

@peneloppe uz ho vidim ako pojde,ak je na nom financne zavisla a byt je zrejme jeho....naviac chlap s takym ego...trochu nerealne.balit ho moze ak to nevlastni

erika1669
autor
14. máj 2015

@mircalla vlastnesom mala nasporene 20000 € vsetko sme rozbili do nasho spolocneho bytu na prerabku, vtedy sme este nemali velmi peniaze...nechem aby ste si mysleli ze som na peniaze...preto to tu odvododnujem

erika1669
autor
14. máj 2015

@mircalla byt je spolocny ja som dala na prerabku a on splaca uver, ktory uz coskoro bude splateny

luciao2
14. máj 2015

no pekne, ja by som nahovorila znameho, ktoreho nepozna, aby ho ,,sledoval,, a potom podla zistenych info, by som dala pokec s manzelom, ale ako pises ze nemas kam ist atd. a on si je toho vedomy, mozno sa ti aj prizna, ale bude si isty, ze ostanes pri nom, lebo nemas kam ist, nemas peniaze, ,,,, a budes trpiet, ale asi je to tazke, prepac, som uprimna, drzim ti palce

peneloppe
14. máj 2015

@luciao2
to je dobry napad, to ma tiez napadlo ze zapojit niekoho znameho

erika1669
autor
14. máj 2015

@peneloppe no on to nevie ako zaregovali tak ...s rodicmi mam dobry vztah, len su egoisticky a ak sa uz narusa ich pohodlie tak je problem

erika1669
autor
14. máj 2015

@peneloppe nemam ani koho vsetci znami su bud mimo alebo uz sme stratili kontakt at

luciao2
14. máj 2015

to mam overene, ,,najat niekoho znameho,, ja som takto nahodou nasla v bare kamaratkinho priatela, ale nie a milenkou, ale za automatmi, a potom sme to konfrontovali, samozrejme zatlkal, ale potom sa jej v sukromi priznal, ze ma s tym problem, a od vtedy to riesia, podarilo sa mu s tym skoncit, podchytili sme to na zaciatku

luciao2
14. máj 2015

no, keby som bola na sk, tak by som ti pomohla, ale nie som :(

erika1669
autor
14. máj 2015

@luciao2 no ja som kontaktovala uz detektiva ale oni beru 20€ na hodinu plus specialne priplatky za zvolene materialy...a pod...tak to teda neviem co by som povedalal naco mi je tolko penazi

mihula
14. máj 2015

@peneloppe ale vsak citas,ze nema ani len na najom,a toto vsetko ten chlap vie a preto sa tak sprava.A vobec o tak nie je ako pisala v zaciatku.Skoda,ze nema kam odist.Tak asi nic neporadime.Len cakat kedy sa nabazi milenky a zas do kola

esterba
14. máj 2015

@erika1669 Aaale, ved ty nemusis vobec nic robit. Ja sa stavim o co chces, ze ta neopusti. Ani milenku. Maximalne ju docasne zanecha a najde si inu, atd. Ty mu to budes mlcky trpiet (neviem, ci toto je v tvojom pripade spravny vyraz), obcas mu nieco naznacis, raz za dva roky ti prasknu nervy a pohadate sa, ale k rozvodu sa nedopracujete. Ked prides do kontaktu s aktualnou slecnou, mozno si "skocite do vlasov", ale ak ju aj odstrasis, iba tym uvolnis miesto dalsej. Manzel bude mat, samozrejme, vacsinu casu doma rodinnu pohodu, u milenky vzruso. Do urcitej miery (a podla mna dost velkej) si vlastne hrda na to, ze je taky atraktivny, ze? To je len recnicka otazka, necakam odpoved 🙂

erika1669
autor
14. máj 2015

@mihula co nie je tak ako som pisala v zaicatku? on teraz vyzera ako svina ale to zas takto nie je...on mi nikdy nic nevycital zey mi dava peniaze, lebo sme vzdy pomahali so vsetkym, so skolou a pod., a anozaj je to tak ako som pisala na zaciatku to ze to tak nevyzera... 😅

marinablue
14. máj 2015

@erika1669 Ono je bohužiaľ pravda, že nejeden chlap svojej manželke zahne aj keď je vo vzťahu všetko OK. Ale to sú len také jednorazovky (nie je v tom skutočná láska a ani záujem o spoločnú budúcnosť s milenkou ) a ak chlapovi skutočne viac záleží na manželke ako na milenke, tak urobí všetko preto, aby manželka na jeho neveru nikdy neprišla. Ak by ťa naozaj miloval, tak by to s tou druhou skončil úplne sám a to okamžite ako by hrozilo, že si to u teba pohnojí. Ale ak si je tebou istý a vie, že by si ho nikdy v živote neopustila, tak je to len na ňom ako sa zachová. Ja mám pocit, že on zatiaľ ťaží zo situácie, že ty nemáš dôkaz.

nezabudka1410
14. máj 2015

Obdivujem Tvoju vecnosť. A nadhľad. Pri predstave, že môj manžel, ktorého úprimne ľúbim, zdieľa intímne a dôverné chvíle s inou ženou, dotýka sa jej rovnako ako mňa, by ma išlo rozhodiť. Prinajmenšom. Čo je to s tými mužmi? Je naozaj penis pre nich taký dôležitý? Je rozkoš taká neodolateľná? Do kelu!
Nerozumiem tomu. A ani sa nechcem pokúšať tomu rozumieť. Nevera? To je pre mňa zrada. A ani netuším, čo by som robila. Vymenil Ťa za staršiu ženu? Chudák.

timea7
14. máj 2015

@erika1669 prečítala som celú tému, tiež sa pridávam k tým, ktoré sa čudujú, že v jednom kuse manžela obhajuješ. On si žije bohémskym životom, chodí si kde chce, ani sa neunúva ti oznámiť kde, neberie ti mobil, vypína si ho, zmenil si na ňom heslo a veselo ti klame do očí. Viem, že je strašné priznať si to, ale má ťa na háku. On totiž veľmi dobre vie, že si to môže dovoliť, vie, že by si k rodičom odísť nemohla, že nemáš kamarátky, ani súrodencov, vie, že niečo tušíš a je mu to jedno. Skrátka je si natoľko tebou istý, že robí to, čo robí a tak ako to robí. Ty si sa pasovala do role nevolníčky. Tie drísty - byť pre manžela príťažlivá, starať sa o seba, vytvárať mu príjemné rodinné zázemie, aby sa domov rád vracal, sú väčšinou k ničomu. Veď on sa vracia rád, keď sa inde zabaví 😝 😝 😝 😝 😝 . Posadila by som si ho oproti sebe a dala mu jasne a dôrazne najavo, že toto tolerovať nemienim a čakám jeho návrh, ako to mieni riešiť. Má na to týždeň a bolo by mi ukradnuté, či mu vyhovujú ultimáta alebo nie. On sa tiež nestará, či ti vyhovuje, že ti nevezme mobil....čo keby sa tebe alebo dieťaťu niečo stalo? A hneď by som aj zo seba sypala, ako to ďalej vidím ja - ak s týmto spôsobom života okamžite skončí, pokúsim sa na to zabudnúť, aj keď neručím za to, že to pri nejakej hádke nevytiahnem. Ak si myslí, že ma teraz na chvíľu rečami uchlácholí a po pár mesiacoch bude zase skrývať mobil a prichádzať ráno, tak je na omyle. Byt sa predá a pôjdete si každý po svojom, neviem, či si zamestnaná, alebo ešte na MD, ale dá sa to zvládnuť aj s deťmi. Chce to ale vážiť si samú seba. Nerieš milenku, ani jej vek a váhu, každému mužovi sa páči niečo iné. Rieš svoj postoj sama k sebe a manželovi pripomeň, že už nie je voľný, ak na to náhodou zabudol a keby zabudol znova, tak zase voľný môže byť. Ja ťa za tvoj postoj - že chceš zachrániť manželstvo obdivujem, ja by som to nedokázala.

petra7777
14. máj 2015

@erika1669 Ja by som chcela vidieť ten jeho výraz, keby si mu priniesla "ku frajerke" zbalené deti 🙂 V sekunde by si rozmyslel, že prietrtky mu za to nestoja ☹

marinablue
14. máj 2015

@petra7777 Toto ja vravim tomu svojmu 🙂 Ak pridem na to, ze ma milenku okamzite sa k nej moze nastahovat s kuframi a aj s nasimi detmi 😀 Myslim ze by ho kazda, keby prisiel s takym nakladom vykopla... 😀

dunakiliti80
14. máj 2015

Ja som si nečítala všetky komentáre vzhľadom ku pokročilej nočnej hodine ,len zadanie áno.
A napíšem iba toľko že keď bude chcieť mať milenku tak ju bude mať aj keď sa na hlavu postavíš. Zjavne máte problém vo vzťahu inak by ho to ani nenapadlo....takže skús sa pozrieť na seba popremýšľaj či nerobíš niekde chybu.....
A potom by som si sadla aj s mužom a porozprávala medzi štyrmi očami aký má problém on ....
verím že sa ku niečomu dopracujete , držím palce 🙂

tova
15. máj 2015

@uzb uzb No podla mojho vestica nie moj nazor!emoticonemoticon no ja som bola rovnakej pozici ako ty.Moj manzel sa dal dohromadysmojou koleginou sktorou sme sa vydeli kazdy den,spolu sme sa stretavali na zastavke mhd ,no nevedela som to ties som tusila ze niekoho ma stale volal,pisalsms casto nebol doma .No jeden den ked nebol syn doma tak som sa ho spitala na rovinu ci niekoho ma uplne skludom som sa ho spytala povedal ze sa stretava s jednou pani ze robyme vsedci jednej firme pokojne sme sa otom porospravali este dokonca mi byvali povedal ze sa ma ona boji zdvovodu aby som nespravila cirkus emoticon hm le no sa prepocitali pretoze tak by som sa ponizit nedalaemoticonja som s jeho telefonu zavolala a povedala ze mi to nevadi a ze nech sa ma nebojiemoticonmoj byvali len cumel ja vsetko skludom som riesila no nakonie po nasom rozhovore smom podala o rozvod.No on ostal stou pani (ona sa pol roka ponas rozviedla)su spolu ja som sa tie vydala mam dcerku a s byvalim a jeho priatelkou sme kontakte obcas tam zaskocime smojim terajsim manzelom knim byvaju odnas cca 150km sme pohode .Vies myslim si ze tvojmu muzovi mozno nieco vovstahu chyba vzdy na taketo veci su dvaja pokecajte si spolu nic nestratis budes si ista co dalej a pokial ti zato stoji tak bojuj i ked ja by sa zamuza nikdy nebyla nestal by mi zatoemoticon pokus sa spravit si pekny vykend plny romantikyemoticonemoticondrzim palce emoticonemoticon

tak toto uz je trocha prehnane. Mat muza, ktory ma podvedie a potom s nim udrziavat kontakt aj s nou? co je na svete malo cestnych ludi s ktorymi sa da stretavat?

tova
15. máj 2015

@erika1669 este som ani celu diskusiu neprecitala, keby to bol moj muz, ma ten tel. vo wc uz davno. U mna by nebolo mozne aby si muz len tak chodil na pivka do 2-4 rana a nezdvihal tel. ,, to si ho zle naucila od zaciatku. prcitaj si knihu preco muzi miluju mrchy. A ked ti prisla prave sms od nej kym si hladala cislo tak ja by som jej hned nieco kreativne odpisala a jemu by som nic nepovedala. " prid o 30 min. nikto neni doma, dones flasu🙂" slecna by som otvorila dvere a tou flasou by dostala po hlave. Potom by som mu dala 5 min. na rozmyslenie ci sa pobali a pojde s damou na vzdy, alebo sa s nou rozluci.

tova
15. máj 2015

@erika1669 toto ta nenapadlo mu hodit do auta, tasky,...??? http://spionsvet.sk/e-1021-usb-nahravac---dikta...

mircalla
15. máj 2015

@erika1669 Ja si vobec nemyslim, ze ti ide o peniaze, to ma ani nenapadlo....Myslim, ze svojho manzela privelmi lubis a prilis mu tolerujes...ano, stara sa o deti, je dobre otec, ale na druhej strane - prepac, sprava sa maximalne nezodpovedne, sebecky, klame a podvadza...to je neakceptovatelne. Ako pisala @timea7 zije si svoj bohemsky zivot a sucasne aj rodinny zivot, je si tebou natolko isty, ze to ozaj robi ako robi a ani brvou nepohne...ma v tebe maximalnu istotu.....
Pisala si, ze aj predtym bol casto v noci vonku, je podnikatel a utuzuje vztahy - kedy teda travi vobec cas s tebou? mate vobec este nejaky intimny zivot? prepac ze taku intimnu otazku....
Urcite si ta vazi, je mu s tebou dobre, uvedomuje si, ze si dobra manzelka - ale na druhej strane ta svojim spravanim podla mna strasne ponizuje....beriem to teda tak, ze len teraz.....ako pises
Mozno si teda poloz otazku, ze od neho dostanes priznanie, lebo je vidno, ze hladas dokazy....ako to potom chces s nim riesit, ak ho mat budes? aky mas plan?

nuvaring
15. máj 2015

nechápem načo chceš točiť s milenkou???? čo ona má s tým, že tvoj muž je s tebou nespokojný?????? nechaj ho ísť a nerob zo seba ovcu! si pre neho gazdiná, matka jeho detí a možno kamoška, ale to je všetko a na tomto fakte nezmeníš už absolútne nič! ak aj s touto skončí, príde dalšia, lebo pre niečo ju má. 😎

baryana
15. máj 2015

@erika1669 zbal mu spinave trenky a spytaj sa ho, ci ich "priatelke" odnesie sam, nech mu ich ona operie, alebo jej ich mas odniest sama. 🙂 toto som tu tusim raz citala a velmi sa mi to pacilo 🙂 neviem, co by z toho vzislo, ale minimalne si ten chlap aspon snad uvedomi, co vsetko pre nho vlastna zena robi.

lusi24
15. máj 2015

Je chorá že sa chce pomstit milenke..na vine keď vztah neklape su dvaja tak nech radšej porozmysla nad tým kde nastala chyba že si chlap našiel inu...a pokial on bude chcet byť s nou s tou milenkou ty sa aj na hlavu môžeš postavit. A za čo sa jej chce pomstit za to že sa snin vyapala a opakuje sa to asi mu to viac chuti.boze môj už aj detektivov zapajat ty musíš byť inac na dne

bublinkaj
15. máj 2015

Klamstvo hneď na úvod? Kto si narazí milenku ak je doma na 100% spokojný ako píšeš? Nič neporiešiš ak nebudeš úprimná a hlavne sama k sebe. Zbytočne ti tu bude niekto dávať rady, keď klameš s tým, ako to v skutočnosti je.Načo chceš zatočiť s milenkou, keď na vine je tvoj,,ženatý so záväzkami,, muž.

uzb
15. máj 2015

@tova viete nemam dvovod sa hadat preco?ked niekomu nevyde manzelstvo zvedsa zato mozu obaja kazdy ma narok na stastie on si nasiel niekoho a ja som ties stasna.Mame spolu syna a stretavaju sa co mi pomoze sa hadat robit si neprijemnosti,Vedeli sme sa na vsetkom dohodnut aj na sude .To ze udrziavame kamaracky vstah nieje nic zle🙂 sme obaja stasny..Poznam zeny co su hysterky a kcomu to je nato aby som si nicila nervy,a ponizovala sa proseni to nikdy chlap zato nestoji 🙂 sme kamosi a je to pohode

nuvaring
15. máj 2015

@tova tou mrchou si myslela koho? Seba? 😀 strašne sa rehocem😀 a ty vieš o čom tocis? Vieš čo znamená byť mrcha????😀

katka1981
15. máj 2015

@erika1669, prepac necitala som vsetko, ty si na zklade jednej SMS so smajlikom a pusou prisla na to, ze manzel ma milenku? Ak mate taky uzasny vztah ako si popisala v uvodnom prispevku, tak by milenku mat nemal. Preco si myslis, ze ma milenku?