icon

Ako získať odvahu na tajný odchod od alkoholika?

19. júl 2024

Potrebujem trochu povzbudit a dodat odvahu.. Zajtra planujem odchod od partnera, mame spolu 2 ročné dieťa.. Mam už prenajaty byt ale on o ničom netuší.. Planujem odísť tajne kym bude v práci a zbalit len to co stihnem.. Začínam však mať pochybnosti a strach a najradšej by som to prelozila alebo celkom zrušila.. Je alkoholik, liečiť sa nechce ale uz som v tom tak dlho (12 rokov) ze ťažko sa odchádza..

Strana
z2
martulikg
20. júl 2024

Odišli sme tak že sme ho nechali v meste a nemal sa ako dostať bez peňazí domov. Život s ním bol peklo, počula som toľko sľubov že by som mohla napísať knihu. Ja som s deťmi už viac ako rok u rodičov, nedávno som sa rozviedla a on skončil ako bezdomovec na ulici. Hlavu hore žena, nič nie je také ako to vyzerá. Tvojou odmenou bude kľudný život ktorý doprajes aj svojej dcérke. ❤️

enmery
20. júl 2024

@martulikg Ja len toľko, že si neskutočne silná žena ❤️Prajem Ti všetko šťastie sveta, ľudia ako ty si ho zaslúžia neskutočne.

lauricka
20. júl 2024

Dodrž svoj plán! Žiadne cúvanie! Len ak niekomu dôveruješ, povedz mu o tom, aby sa uistil, že sa plán podaril. Ak je to agresívny alkoholik, aby, nebodaj, ti neublížili, keby ťa, náhodou, vymákol. My sme presne tak odišli s mamou ako deti. S alkoholikom sa nedá žiť. Náš bol tiež agresívny a už toho bolo dosť. V tom by deti žiť nemali.

hara_vara
21. júl 2024

@isis234 tak sa k tomu už nevyjadruj 😄

isis234
21. júl 2024

@hara_vara ty čo si jej poradila 😀 (ona akoby tu už písala v minulosti)

hara_vara
26. júl 2024

@isis234 tak to zjavne nemá vyriešené

Strana
z2