icon

Ako zistiť, či vás manžel podvádza?

buduca_mamicka007
24. aug 2024

Ahojte, isla som manzelovi do mobilu a nasla som tam nieco... ano jasne, kto hlada najde...ale ja som z toho dost nesvoja a neviem ci mam manzela konfrontovat alebo si to nechat pre seba a uzierat sa sama.. manzel nevie ze viem heslo, cely vztah ma mobil vzdy pri sebe, aj ked spi.. pointa- nedavno bol mimo domu 3 dni na koncerte a nasla som mu tam fotku- odfotemy on s kamosom a pri nich 2 baby... jedna baba pri manzelovi a druha pri kamosovi... kebyze cudzi clovek pozrie na fotku tak si povie ake pekne 2 pariky odfotene.. vela popili, uzivali si, zabavali sa a moze byt ze tie baby stretli na koncerte a fotka vznikla len tak z recesie, ale ktovie... dalsie dokazy ci nieco bolo dalej- ci ich volali na hotel alebo nie nemam (na hoteli boli 5 chalani, na fotke len 2 chalani- vsetci sa vzajomne pozname)... ked dosiel manzel po koncerte domov tak hned mal chut na sex, ze cely vikend sa na mna tesil a hned chxel ist na vec... cize teraz mi to vrta v hlave ci teda riesil nieco s tou babou ma fotke alebo nie....takisto z novembra min roka som nasla s tym istym kamosom konverzaciu, ako mu ten kamos (single- nieco ako Charlie Sheen) pisal ze ci mu dohodi nejaku babu- ... opakovanie viaxkrat sa o tom bavili v ten november, ci nejake konkretne dievca ten kamos ma zavolat na byt a este podnecoval mojho muza k tomu, aby tej babe sam napisal ze by sa mala chytit... ale nic dalej cize mozu to byt silacke reci a nemusia... od toho novembra uz o ziadnych dalsich babach nebola rec... o mne sa nevyjadroval najkrajsie, napr ked sme boli pohadani tak pisal aj vulgarizmy atd... viem ze chlapi sa radi pred sebou vytahuju a maju silne reci...ale ako zistit ci ma manzel podvadza? Casto sme spolu, niekedy mame uzasne obd, niekedy nanic... cele leto sme vyletovali, boli sme aj v zahranici ale je pravda ue mam pocit ze si ma nevazi tak ako by si mal, ale na tom uz pracujem aby som si vedela obhajit svoje hranice.... v sexe nam to klape, mame vela spllocnych planov do buducna, mame dieta ktore zboznuje... achjo.. neviem sa z toho vysomarit

Strana
z5
fido69
Autor odpoveď zmazal
lubossi
24. aug 2024

Chlapska zabava. Jak za mlada. Možno sa s nimi dali do reči a tešilo ich že majú dámsku spoločnost. Milenka to ale nebude

gribka1
24. aug 2024

Mohli to byť silné reči, no ani nemuseli. Poznáš si predsa manžela, ako sa bežne správa, či mu môžeš dôverovať. Či ti vraví ako bolo na akciách s kámošmi. Z tohto ti nikto nepovie.

buduca_mamicka007
autor
24. aug 2024

@lubossi milenka na tom koncerte asi nie... ale celkovo zacinam mat pocit, ze ked sa strrtne manzel s kamaratmi, tak ktovie co sa tam deje.. najma ked je sam s tym jednym naj kamosom co ho taha na zle xhodnicky.. manzel ked si vypije tak nepozna konca...

gribka1
24. aug 2024

No veď sa ho pýtaj ako bolo, či tam našiel kámoš nejakú dievčinu a tak. A uvidíš ako to z neho pôjde.

buduca_mamicka007
autor
24. aug 2024

@gribka1 no prave dovera je uz davnejsie narusena.... viem kedy klame..ale ked som sa pytala este davnejsie xci ma niekedy povdviedol tak mi sluboval ze nikdy, ze sa nikdy ani na ziadnej akcii nepozrel na inu babu, ze ved vzdy mne sa venuje, so mnou tancuje atd... nikdy predomnou nekomentuje ine baby ani ich nijak neocumuje...ale napr v januari som zistila ze bol na tindri, mal tam aj svoje fotky (on sa prestahoval k nam do mesta, pozna jedine moj okruh ludi a vraj si myslel ze nanho sijem budu ci mi je verny tak si tam spravil konto aby som ho akoze "nacapala"...) my sme akoze vtedy spolu chcilku pisali - ja som si dala inu fotku a on mi potom povedal ze vie ze som to ja a ze vedel ze ho chcem nachytat a ze som smiesna ze to to nanho skusam.. lebo uz som dlhsie obdobie podozrievava, chodim mu namatkovo do kancelarie, neverim mu uz 100%.. intuicia mi vravi ze ma nieco za lubom

buduca_mamicka007
autor
24. aug 2024

@gribka1 z tej akcie mi posielal fotky, videa, bol nadseny..ze sa mu splnil sen lebo to ozaj bol velikansky koncert...ale.detaily typu ze ake mali ubytko atd som sa dozvedela az po case medzi recou

buduca_mamicka007
autor
24. aug 2024

@buduca_mamicka007 este mi tam tusim aj pisal ze ma lubi

gribka1
24. aug 2024

Nabudúce choď s nimi. Možno to len prehánaš, ale my ženy cítime keď sa niečo deje. Lenže koĺko sa dá takto vydržať. Ak by si ho konfrontovala, že si videla fotku, musíš rátať aj s tým, že odíde. Či už oprávnene alebo z urazenosti.

buduca_mamicka007
autor
24. aug 2024

@minenkak toto poznam :D je to tak...ale ja nechcem zit v sladkej nevedomosti...

minenkak
24. aug 2024

@buduca_mamicka007 a teraz si niečo akože našla a aj tak vieš nič,tak načo si zbytočne hlavu zaťažovať

hankab
24. aug 2024

@buduca_mamicka007 uff, ja neviem.. nic z toho, co si pisala mi nepride tak, ze by ta podvadzal alebo by tam mali byt co i len naznaky. Podla mna to prehanas s tou jeho kontrolou, lezenim do telefonu, analyzovanim “co ak”.
Nechapem inak ten tinder - manzel sa tam zaregistroval, lebo tusil ze ho tam ides skusat? A odkial by vobec tusil, ze ty tam chodis? Je to cele nejake odveci, aj to ze si si vytvorila falosny profil a cakala si kym sa nachyta. Mate nezdravy vztah plny ziarlivosti z tvojej strany.

gribka1
24. aug 2024

S tym tindrom tiež nechapem. Načo si tam mala účet, ak máš manžela. A prečo on má tinder? Zbytočne si vyrábate na problém.

buduca_mamicka007
autor
24. aug 2024

@gribka1 my mame aj spplocne akcie ked su nejake udalosti, aj s prespatim, a tam je vsetko oki... ide len o tie akcie ked ide par krat do roka na vikend manzel sam " vyvetrat hlavu"

gribka1
24. aug 2024

Aj ty si chodíš vyvetrať hlavu?

buduca_mamicka007
autor
24. aug 2024

@hankab och to je nadlho s tym tindrom.. ja som mu isla do mailu v noci, a tam mal mail z tindru ze mu niekto lajkol profil ci co.. tak som si spravila falosny ucet, nasla som ho tam tak som mu napisala a pisali sme si asi 4 dni vkuse... a tak ked sme sa uz mali stretnut tak cestou do kostola v nedelu sa ma pytal ze dokedy ma to este bude bavit a ze vie ze to pise bud so mnou alebo s mojou sestrou, ze neni sprosty.. ze sme nanho naraficili a chceli ho nachytat lebo ze vidi aka som podozrievava a ze chodim do tej kancelarie za nim a ze snorim a mu neverim... ako za mna odveci ..lebo kebyze mu nenajdem to upozornenie na maily tak ma v zivote nenapadne ho tam iat hladat (my sme sa spoznali na badoo)

buduca_mamicka007
autor
24. aug 2024

@gribka1 ano chodim... aj teraz mam ist po roku na vikend prec konecne❤️ vychadzame si v tomto vzajomne v ustrety

nikpa
24. aug 2024

@buduca_mamicka007 ak by si mu kvôli 1 fotke na ktorej dokopy nič nebolo, spravila výsluch, nič by si tým nedosiahla. Vyšla by si z toho ako žiarlivá hysterka co ho kontroluje a hrabe sa mu v mobile. Na tvojom mieste by som mala oči otvorené a keď ťa aj podvádza, tak ver, ze časom to zistíš. A ďalšia vec je ten jeho podarený kamoš, na rovinu by som mu povedala, že sa mi nepáči a nie som kľudná keď s ním niekde ide na chatu, na noc alebo na opijaš. Podľa mňa jeden manžel a otec rodiny by si mal hľadať rovnocenných kamarátov a nie takýchto nevyzretych ku*revníkov co ho lanaria na kto vie co...

gribka1
24. aug 2024

Más pocit, že ťa ľúbi? Ste šťastní? Aby si nepokazila vzťah, len preto, že si podozrievavá. A prečo vlastne máš pochybnosti? Kvôli tej fotke?

buduca_mamicka007
autor
24. aug 2024

@nikpa tento kamos je ako brat.. poznaju sa s manzelom odmalicka a akoze je uz aj sucast rodiny, cize ...

deti95060810
24. aug 2024

z koncertu ti písal že ta ľúbi? tak vidíš ako, keď sa tam fotil s druhými... Len také naoko to asi nebolo... nejaká rýchlovka medzi nimi asi áno, ale trvalé nie.

gribka1
24. aug 2024

@deti95060810 Ale no, veď sa vrátil nabudený a šup do spálne😁

hankab
24. aug 2024

@deti95060810 a co je na tom, ze sa odfotil mozno s babami, ktore tam balil jeho kamos? Nemusi to vobec nic znamenat. Ani ziadnu rychlovku preboha.

vilma7
24. aug 2024

Keď je kamarát súčasť rodiny pomaly, tak to mu neviete ty alebo manžel vyčistiť žalúdok, nech prestane s dohadzovanim a navádzanie na to, aby ťa podvádzal?
Alebo.ak.by si myslel, že tvoj manžel ťa nikdy nepovedia, tak by to.ani neskúšal...zas na druhej strane.
A smutne je. Že manželovi neveríš, neviem o com je potom ten vzťah, keď mu chodíš do.mailov, mobilu, fotky, kancelária...byt tvojim.chlapom, dávno ťa kopne do zadnice.

enmery
24. aug 2024

@fido69 Lebo tie baby nechceli😉

enmery
24. aug 2024

@lubossi Ešteže sa pohybujem v iných kruhoch, kde je toto zábava psychicky nevyzretého decka a nie muža😉

deti95060810
24. aug 2024

@hankab bola si tam? nepoznáš mužov?

buduca_mamicka007
autor
24. aug 2024

@vilma7 myslim ze manzel je rad za tieto vyjazdy... on sa ich isto nechce vzdat... nechodi inak nikam ani napivo ani nikde, ma kamosov mimo mesto kde byvame cize ked uz ide tak ide na 3 dni ... dotrraz som myslela a verila ze ked su spolu tak sa len spiju poriadne ale tato fotka kde su s babami ma fakt zaskocila a som z toho uplne mimo.. manzel vysmiaty spokojny zabaveny na fotke..so sirokanskym usmevom..akoze dpc fakt

karolinakr
24. aug 2024

to už ked niekto povie, že zaheslovany mobil ma stale pri sebe a spi s nim, už toto vzbudzuje podozrenie..prečo, ked niekto ma čiste svedomie, musi si nosiť mobil do postele?

Strana
z5