Ako zistiť, či vás manžel podvádza?
Ahojte, isla som manzelovi do mobilu a nasla som tam nieco... ano jasne, kto hlada najde...ale ja som z toho dost nesvoja a neviem ci mam manzela konfrontovat alebo si to nechat pre seba a uzierat sa sama.. manzel nevie ze viem heslo, cely vztah ma mobil vzdy pri sebe, aj ked spi.. pointa- nedavno bol mimo domu 3 dni na koncerte a nasla som mu tam fotku- odfotemy on s kamosom a pri nich 2 baby... jedna baba pri manzelovi a druha pri kamosovi... kebyze cudzi clovek pozrie na fotku tak si povie ake pekne 2 pariky odfotene.. vela popili, uzivali si, zabavali sa a moze byt ze tie baby stretli na koncerte a fotka vznikla len tak z recesie, ale ktovie... dalsie dokazy ci nieco bolo dalej- ci ich volali na hotel alebo nie nemam (na hoteli boli 5 chalani, na fotke len 2 chalani- vsetci sa vzajomne pozname)... ked dosiel manzel po koncerte domov tak hned mal chut na sex, ze cely vikend sa na mna tesil a hned chxel ist na vec... cize teraz mi to vrta v hlave ci teda riesil nieco s tou babou ma fotke alebo nie....takisto z novembra min roka som nasla s tym istym kamosom konverzaciu, ako mu ten kamos (single- nieco ako Charlie Sheen) pisal ze ci mu dohodi nejaku babu- ... opakovanie viaxkrat sa o tom bavili v ten november, ci nejake konkretne dievca ten kamos ma zavolat na byt a este podnecoval mojho muza k tomu, aby tej babe sam napisal ze by sa mala chytit... ale nic dalej cize mozu to byt silacke reci a nemusia... od toho novembra uz o ziadnych dalsich babach nebola rec... o mne sa nevyjadroval najkrajsie, napr ked sme boli pohadani tak pisal aj vulgarizmy atd... viem ze chlapi sa radi pred sebou vytahuju a maju silne reci...ale ako zistit ci ma manzel podvadza? Casto sme spolu, niekedy mame uzasne obd, niekedy nanic... cele leto sme vyletovali, boli sme aj v zahranici ale je pravda ue mam pocit ze si ma nevazi tak ako by si mal, ale na tom uz pracujem aby som si vedela obhajit svoje hranice.... v sexe nam to klape, mame vela spllocnych planov do buducna, mame dieta ktore zboznuje... achjo.. neviem sa z toho vysomarit
@buduca_mamicka007 hlavne sa neprecekni, že vieš heslo
@karolinakr takto je to od zaciatku vztahu
@ankare a co dalej? Ako zistit skutocnu pravdu?
@buduca_mamicka007 či už to boli len "silácke" reči alebo nie, mne by bolo na dogrcanie keby môj manžel na mňa píše vulgarizmy svojmu kamarátovi....a aj že má kamarátov typu Charlie Sheen - jasné, nech si nezadaní kamoši prášia koľké len chcú, ale aby to chceli aj od ženatého chlapa?? 🤦♀️
to je chore, aby jeho kamarat hovoril, že tato sa naňho chytí..potom hovorí, že je slobodný, teba ma za sestru a je jedno, čo ti píše, za tvojim chrbtom hovori inak..ked chce niekoho dostať do postele, nebude tvrdiť, že je šťastne ženaty, hentu len využije a odkopne, inak by si nezasexoval...aj moj švagor chodi na zaťahy s partiou od zakladnej, ale tam su všetci ženatí a tak sa aj prezentuju na socialnych sieťach atd..tvoj si skryl priateľov..no máš tušáka, len nevieš, ako mu to dokázať..
a čo by sa stalo, keby vyšlo najavo, že ma bokovku? rozvod, alebo len cirkus by bol?
@karolinakr ako vies ze moj si skryl priatelov? Nikde o tom nepisem🤔
@petracandle ano aj mne je z toho na grcanie.. nepoviem sa postazovat kus na zenu pri pive..ale nie pisat vulgarizmy ze mi je*e na materskej... obcas si ma vobec nevazi :(
No dobre ale prečo mal ten tinder?
@buduca_mamicka007 to bolo v inej teme?
niekde som to teraz čitala
@buduca_mamicka007 vieš čo, kašli na to, pre pokoj svojej duše nepatraj a nechaj to vychladnúť, uľaví sa ti..
@buduca_mamicka007 muž si ťa buď váži alebo neváži, nie je tam žiadne občas, no nevidím to veľmi ružovo, on mi príde nevyzrety a ty žiarivá, ale asi máš aj dôvod
@karolinakr vies len co mi to pomoze? :( citim sa nanic.. viem ze musim popracovat viac na sebe...sebavedomi, na svojej hodnote, hraniciach.. schudnut poporodne kila nech naspat vyzeram k svetu .. neviem..je mi smutno :( chcela a chcem pre dcerku milujucu rodinu, nechcem si ju striedat.. manzel sa davnejsie vyjadril ze on sa nikdy nerozvedie... ja som mu naposledy pohrozila ze ma uz dost toho na rovasi a proste ak bude prekracovat moje hranice tak odchadzam.... vie ze zo ma nahnute a teraz zistim toto :( ozaj nechcem byt za kravu pred jeho kamaratmi ze on ma veselo podvadza kym ja som doma s nasim dietatom... a byt naivna hlupana...ale zase mame kkpec peknych chvil, ked je dobre tak si skvele rozumieme, mame pekne spolocne vecery, zazitky , aj teraz sme sa prave vratili z dovolenky kde bolo fantasticky, sex mame perfektny... nemyslim si ze ma milenku, ale mam uz vazne pochybnosti ako to je ked je s tym kamosom... neviem ci by ma bol schopny realne podviest...mozno len tak nezavazne riesi si nejake baby ked je na to prilezitost... a flirtuju a namotavaju.. a ano som pripravena realne odist ak by sa to takto tahalo dalej.. mam malo rokov na to aby som zila cely zivot bez lasky...ale chcela som pre dcerku plnohodnotnu rodinu...:( manzela zboznuje... je mi do placu ak si predstavim zeby ju mal vychovovat niekto iny a ona by k manzelovi chodila len sem tam.. maju pekny vztah..stale opakuje ze vsetko robi pre nas... maka vela, mame spolocne zavazky atd..ale zas hlupaka zo seba robit nebudem
@buduca_mamicka007 ked to takto citiš, raz by som ho konfrontovala, ale nie že z mobilu vieš, ale jeho kamarat sa ti nepozdava , že či boli teda na koncerte s babami, a nechala to tak..on sa neprizna, ale niečo bude musieť povedať, alebo ozaj o nič nešlo, ktovie
@karolinakr alebo že si videla na soc. sieti tú fotku... Ale ani zaboha sa neprezrad, že vieš jeho heslo.
@buduca_mamicka007
@buduca_mamicka007 ty nevieš, či by Ťa bol schopný podviesť??? Ako nič. Žiadnemu chlapovi by som neverila. Tobôž, keď behá ako slobodný po viacdnovych akciách s nadrzanymi kamošmi, kde alkohol tečie potokom a motajú sa okolo nich slečny. Príležitosť robí zlodeja, nezabúdaj.
Takže nebuď naivna, prosím Ťa.
A mohla by si si aj fotiť dokazy. Aj tú fotku.
@ankare mam to odfotene v mobile.... a viem, niesom naivna ze to nieje realne ze by nieco podnikol...
@biba_18 manzel je pekny chlap, svalnaty tak akurat, pekny usmev, charizma, dar reci... viem ze po nom baby idu... kym tu pisem, mame spolu vino, serial, pohodicku..uz sa aj tulil a chcel nieco... viem ze chlapi toto neriesia ako my zeny ale mne to nejde do hlavy ako mozu..byt taki dvojtvarni... hrat to na viac stran..ja som ho nikdy nepodviedla a nikdy.s nikym nic nemala..... a myslela som si, ze to jw vzajomne, najma ked ma o tom tolko presviedcal ze mi je verny a ze nikdy nic s nikym nemal
@buduca_mamicka007 on si je Tebou aj dosť istý, si myslím. Keď vie, že Ty sa rozviesť kvôli dcére nikdy nechceš.
@buduca_mamicka007 nepoznám ho tak naozaj neviem posúdiť ako vážne to myslí. ale ten môj kamoš o tú babu fakt nemal záujem, takže on tú príležitosť nevyužil …
@ankare praveze on povedal ze sa nikdy so mnou nerozvedie, hoci by sme zili vedla seba.. ja.som mu povedala ze ja takto zit nebudem a bud budeme mat pekne normalne manzelstco alebo koncim a rozvadzame sa.... povedal ze mam silne reci.. ale som mu dala najavo ze to silne reci niesu...ale hwj jasne...chlap uveri az ked zena naozaj odide
@buduca_mamicka007 už ťa niekedy podviedol? Za čo z minulosti má na rováši?
Čo odpisoval on tomu kamarátovi, keď mu písal ako mu dohodí baby? Dúfam, že vyslovene mu to odmietal.
Ja by som ale tento typ chlapa nechcela, nedá sa mu veriť, nikdy nebudeš mať kľud, ale dieťa už je na svete. 😒
@buduca_mamicka007 ..citujem. kym tu pisem, mame spolu vino, serial, pohodicku..uz sa aj tulil a chcel nieco... to fakt??? Alebo sa venuj mužovi, vypni mobil,,, alebo len píš a sleduj na sieťach. To čo je za život? Kde máš myšlienky? Si pri mužovi?? Alebo rozmýšľaš kedy ťa podviedol?? Zamysli sa nad tým.
@enmery nooo.. Mužom "lov" prináša potešenie a pocit naplnenia - tak to evolúcia zariadila. Hovoriť, že muž dospeje vtedy, keď vplyvom určitých degeneratívnych procesov (spôsobených najme vekom) dôjde k poklesu jeho libida, mi príde dosť podobné ako povedať že žena dospeje keď dosiahne menopauzu. A teda už nebude pudmi tak ovplyvnená založiť si rodinu a mať deti a nebude sa tak zaslepená nejakými podprahovými nutkaniami dostávať do iracionálnych vzťahov s narušenými egoistickymi individuami, aby naplnila svoje (evolučne podmienené) potreby.
To som sa neprišiel hádať, len rozširujem dimenzie :D
@lubossi bohuzial som sa v noci dozvedela dalsie zaujimave veci... este som prelustrovala mobil dalej a min rok zeda v novembri dokonca bol s tym kamosom u nejakej baby a vyslovene tam potvrdil nech mu tam zozenie nejaku babu... no proste otras 😭 zahodil pekne manzelstvo fungujuce koli svojmu kokotizmu....
@buduca_mamicka007 pre niektorých chlapov je úplne normálne, že si "odbehnú" ty si snorila, hľadala a dozvedela sa...dôležité je čo ďalej?
@buduca_mamicka007 on nič nezahodil. Obieha si, ale vracia sa. Iné by bolo keby odišiel s milenkou

@buduca_mamicka007 podla mňa to nie je okej. Viackrát som sa presvedčila, že čím viac voľnosti má chlap, tým horšie.
Podľa mňa si zistila len torzo, čo sa v skutočnosti stalo.