icon

Ako zistiť, či váš muž užíva drogy?

25. mar 2024

Ahojte, môj muž býva cez víkend neprimerane agresívny v prejave a nadmieru nervózny. Dlho ho upodozrievam, či niečo neberie. Kedykoľvek sa vytratí a často chodí na potulky do okolitých lesov. Ako zistím či nedroguje, čo berie?

Strana
z3
mira0611
26. mar 2024

Ahoj, moj exmanzel drogoval, ked bol nadrogovany bol "normalny" kludny, mal svoju davku, nejedol, nespal, ked sa vytracala droga z tela tak vela spal, potom vyjedol chladnicku a potom bol velmi nervozny a postupom casu aj agresivny.
Vsimaj si ho, kolko je, kolko spi. Ten moj absolutne nejedol, nespal a chudol.

autor
27. mar 2024

Príznaky, ktoré môžu značiť, že človek užíva drogy:
 nestará sa o svoj vzhľad,
 vytrvalo odmieta účasť na rodinnom živote,
 prestáva mať záujem o záľuby, šport, obľúbené aktivity,
 je podráždený, reaguje prehnane na kritiku, výkyvy nálad,
 mení stravovacie návyky a osobný režim,
 dochádza k zmene hodnôt, postojov, názorov, vyjadrovania,
 množia sa klamstvá o tom, kde bol, s kým a čo robil,
 objavujú sa problémy v škole, práci,
 miznú peniaze, osobné veci a predmety z domácnosti,
 môže mať červené oči, so skleneným výrazom,
 objavia sa cigaretové papieriky, fajky, fľaštičky z liekov, zapaľovače,
- časté návštevy cudzych osôb, časté nejasné telefonáty

autor
27. mar 2024

@mira0611 a následne dospával cez deň? Ďakujem.

tundra
27. mar 2024

Nemozes spat?

desantana
27. mar 2024

@domi2425 vlasové testy detekuju nielen pritomnost THC, ale aj uzivanie pervitinu, extazy, heroinu, kokaínu…

autor
27. mar 2024

@desantana kde sa to dá spraviť? Cenu nevieš?
@tundra :(.

tundra
27. mar 2024

Ja som na nocnej a poznam stavy,ked nemoze clovek spat...najhorsie je,ze zajtra budes k.o.

desantana
27. mar 2024

Neviem ceny, ja som to riešila už dávnejšie. Stačí si dať do googlu testovanie drog z vlasov.

nelka421
27. mar 2024

Nehráva automaty?

mira0611
27. mar 2024

Ano, a vtedy velmi vela spal.

domi2425
27. mar 2024

@desantana netvrdim ze vobec nedetekuje ine latky ale ze hlavne odhali THC.. aj ked ten test pozitivny bude tak to autorke nijako nepomoze odstrihnut ho od dcery

nat_alia
27. mar 2024

Mozno LSD.
Ludia uzivajuci tuto drogu chodia na vylety a vychadzky obzerat prirodu a uzivat si ,,trip,, dalej, ked droga doznie clovek je nervozny a vadia mu ludia naokolo je z nich nervózny

lujza123
27. mar 2024

@nat_alia 😂😂😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

desantana
27. mar 2024

@domi2425 hlavne THC? Tejto formulácii nerozumiem. Veď teda robí sa to metódami veľmi presnej analytickej chémie a sleduje sa prítomnosť jednotlivých typov drog. Čo človek užíva, to sa tam ukáže. Ak test bude pozitívny, môže žiadať na súde jeho zopakovanie oficiálnou testou (pre právne účely) . V prípade pozitívneho výsledku sudca zverí starostlivosť o dieťa matke.

domi2425
28. mar 2024

@desantana Zalezi to aj od dlzky a mnozstva vlasu, chlpu. A dalsich faktorov. Viem ako sa tie testy robia🙏Preto som napisala nech to riesi cez policiu lebo tie testy bude mat nariadene a nebude sa s tym musiet ona trapit a zbierat vlasy. Nijako jej to nepomoze, kedze vie ze tie drogy uziva. By som kaslala na nejake testy ale brala dieta a utekala prec od takeho cloveka.

mariska1989
28. mar 2024

Oči sú aj leskle ... Chuť na sladké , pokazené zuby , v čase keď dochádza látka v tele bývajú agresívny, nervózny unavený , veľa spia , keď si to dajú tak sú ako vymenený
, kľudny , vysmiaty , a dokážu fungovať aj bez spánku

desantana
28. mar 2024

@domi2425 od dĺžky vlasu závisí len to, o akom časovom období budú výsledky informovať. Čím sú testované vlasy dlhšie, tým dlhšie obdobie je vo výsledku zachytené. Autorka sa pýtala, ako príde na to, či jej partner užíva drogy. Tu jej môže aj 100 ľudí napísať o zreničkách, striedaní fáz aktivity/útlmu a pod. Ale stále to budú len dohady, podozrenie. No stačilo by napr tajne odobrať chumáč z ostrihaných vlasov (ak sa strihá doma) a bude presne vedieť, na čom je. Ja som bola pred rokmi v podobnej situácii, aj som sa to snažila riešiť cez známych na polícii, nič som si nepomohla. Aj som vtedy partnera prinútila podstúpiť test moču, s negatívnym výsledkom. Až test z vlasov mi pomohol sa reálne zorientovať a následne som to riešila súdom. Veď matka nemôže len tak svojvoľne odoprieť otcovi právo na jeho dieťa.

dollyzv
28. mar 2024

Pervitín sa da snupat,fajčiť alebo aj rozrobit vo vode a vypiť..vsimqj si ho aj cez týždeň či s tebou veľa nerozpráva, nemusí furt niečo robiť a je hyperaktivny a práve cez týždeň či nemá rozšírené zrenice..tie sú rozsirene pár hodín po dávke..agresivita nastupuje skôr pri abstakoch, pri pervitíne pokiaľ si nedá ďalšiu dávku je skôr ospaly,nevrlý..v lekárni predávajú aj multidrogovy test(na 10 rôznych drog) zo slín..feťák si vždy peniaze na drogy nájde aj keby nemal celý mesiac čo jesť..

autor
28. mar 2024

@desantana zakázali mu prístup? Mám zachytenené jeho agresívne prejavy.

domi2425
28. mar 2024

@desantana Ved ano vo vsetkom mas pravdu, ja toto nepopieram. Autorka vsak podla mna v diskusii prisla na to ze jej partner drogy uziva. A samozrejme ze mu moze odopriet pravo na dieta ak je agresivny, preto som napisala nech vola policiu. Ma to istejsie a rychlejsie, ako cakat ci jej alebo dietatu nieco spravi, kym jej pridu vysledky. Ale tak je to jej rozhodnutie, ja som len napisala ze ja by som urcite necakala a nesrala sa s nejakym tajnym testovanim.

desantana
28. mar 2024

Nebolo ani treba. Tým, že som mala v rukách pozitívny výsledok vycúval zo všetkého dobrovoľne.

autor
28. mar 2024

@desantana Takí ľudia nemajú pri deťoch čo hľadať. Šiel sa liečiť, či pokračuje nevieš?

desantana
28. mar 2024

Liečil sa, no neúspešne, predčasne odtiaľ odišiel. Takže pokračuje ďalej.

lucyluska
14. jún 2024

@autorka ahoj, ako si dopadla?

autor
14. jún 2024

@lucyluska ahoj, riešim úplný odchod od neho. Momentálne žijeme oddelene. Rozhodla som sa už nepátrať a nedokazovať sebe ani jemu a zahadzovať môj čas. Vidím extrémne zmeny v správanî a to mi stačí. Som presvedčená, že niečo berie .

lucyluska
14. jún 2024

Ďakujem za odpoveď a prajem Ti všetko dobré 😘 veľa síl

anonym_e4c128
4. okt 2025

@anonym_autor z vlastnej skúsenosti aj co som mal známych na THC a tak človek furt niečo hľadá čo by zjedol a oddychuje na stimulantoch pervitín/amfetamín človek nepociťuje únavu ani hlad a často potrebu piť z vlastnej skúsenosti si pamätám keď som 3dni nonstop niečo robil už som padal za chôdze a 3dni som sa zabudol aj napiť človek už po tej prvej noci vypadá v očiach vyčerpaný na očiach to vidno a nik to nedokáže oklamať vsimaj si keď začne jesť či sa naje v kľude a celé parciel ak ide o pervitín bude mu stačiť aj rožok pretože ho zaručene bude bolieť sánka a vykasle sa na jedlo radšej

Strana
z3