icon

Ako zistiť tajné DNA testy dieťaťa?

6. jan 2024

Ahojte vie mi prosím niekto poradiť ako viem zistiť či boli môjmu dieťaťu robené DNA testy? Mám totiž podozrenie že priateľova rodina ho do toho donútila poza môj chrbát.

Strana
z2
rony2255
6. jan 2024

@cacianka očividne nie, keď je tu už druhá takáto diskusia.

cacianka
6. jan 2024

@veselo_neveselo ako tu mamičkam navieraju žily, keď ich deťom chce lekár urobiť nejaké odbery a testy bez príčiny , očkovať a iné podobné kroky ako zúria keď učiteľky len zle pozrú očkom na dieťa, už vidím ako totálne kľudne nonsalantne zoberú testovanie poza chrbát od partnera na nátlak jeho, jeho ! rodiny.
V inych podobnyvh témach zúria ako dračice, keď ich partner podozrieva, neverí, a najmä nejakí cudzí ľudia zabrdaju a vyvolávajú rozbroje,
a UPS ! Tu už radia že noačo keď ti poza chrbát urobil to čo urobil, ušetril ti € a jeho rodine sklapnú huby.
Mňa by to minimálne sklamalo, urazilo, že nerieši so mnou a kľudne testy riešime spolu. Že viac dá na huckanie od rodičov.

lenkaknel
8. jan 2024

Plne ho chápem. Mohol to riešiť na rovinu, ale vtedy by si mohla reagovať ešte horšie ako reaguješ teraz, aj keď si to nepriznas. Zo ženského pohľadu to musí byt ťažké pochopiť, pretože dieťa môže byt len a len vaše, ale z chlapského pohľadu? Ľudia sú svine.. dôveruj, ale preveruj, keby zistím ako chlap že ma partnerka podviedla a po 20 rokoch zistím že dieťa nieje moje, tak buď zabijem ju, alebo seba, alebo aj aj… to musí byt taká rana od života čo si tu pravdepodobne nevie nikto predstaviť, podejšiu vec žena asi ani nemôže spraviť.

Strana
z2