Ako zlepšiť komunikáciu po siedmich rokoch manželstva?
Ahojte, v poslednom obdobi, naozaj par mesiacov, pozorujem, ze manzel sa so mnou nezacne nikdy prvy rozpravat....stale je len ticho...vcera som bola po strasne dlhej dobe von s kamaratkou...ked som prisla ani sa len nespytal kde sme boli nic...a tak som zacala sama a on mi nato povedal, ze jeho tie babske keci vobec nezaujimaju..dnes rano som uz trosku sla nanho prisnejsie a zacala dany problem riesit.....nic v zlom...len ze co sa deje...a on mi len povedal ze proste po 7 rokoch vztahu co od neho este chcem, ze on uz nema co so mnou riesit, ze proste uz bolo vsetko povedane....mna tato veta strasne rozzurila a som v soku a ani som nevedela co mu mam nato povedat, iba som sa zufalo spytala, ci je podla neho normalne po 7 rokoch vztahu uz proste sa nerozpravat, lebo sme uz spolu dlho....prosim vas....tie co ste s partnerom viac ako 20 rokov napriklad...ze si stale mate co povedat ? Ach baby...je mi smutno a taky krasny den :(
@gelifil to som kde napísala? Že sme neriešili problémy typu "nemáme si čo povedať" neznamená že sme nemali iné problémy.
Tie príklady boli použité na to, čo môže slúžiť ako argumentácia pri riešení ich problému, keďže majú pravdepodobne krízu - čo je podľa môjho názoru úplne normálne.
@veronka1996 netrep hneď

@vladi4444 ako jje pomoze, ze ty mas uzasny vztah?