icon

Ako zvládať požiadavky manžela na varenie počas tehotenstva?

4. jún 2024

Ahojte zeny mam taky problem. Som momentalne tehotna v prvom trimestri cize som strasne unavena, prespim aj cely den. A potom idem este aj na noc spat. Je mi dost zle, zvraciam, napina ma, ale zaroven som strasne hladna a vzdy nieco pojedam nejake snacky a somariny. Som doma na PN. Moj muz ked pride domov z roboty, sa uz ako prvu otazku s nasratostou pyta ci som aspon uvarila nieco ( pocas dna som taka dodrbana ze nevladzem ani varit ani prat ani upratovat proste nic iba lezat). Muz je nasraty ze nie je navarene ale ja jednoducho nevladzem. Mame kvoli tomu tichu domacnost nebavi sa so mnou ze ked som cely den doma nech aspon ma navarene. Nezaujima ho ze mi je zle a ze nevladzem.. Neviem co robit.. Mam tu objednavat hotove jedla z restiky a tvarit sa ze som to ja navarila? Nedavam to uz.

Strana
z17
biibiana
9. jún 2024

Oh. Moj by mi povedal, nevadi laska vsak si nieco objednam, hlavne si oddychni 😅👌🥰 Presla som 3.tehotenstvami fakt viem co je unava, zvracanie a to som v 3.tehu mala dalsie 2male deti, neexistovalo lahnut si..no ale.. nehnevaj sa na mna, navarit nejaky obed nie je taky vykon. Pozri sa na to z jeho strany. Aj tebe bude lepsie, ked sa rozhýbes, zapni si hudbu a trosku sa preber naozaj to pomaha. To celodenne lezanie niekedy viac ubíja..

xcreature
12. jún 2024

debilko nech sa nauci varit, neni to nic tazke, keby nezije v minulosti tak pochopi ze zena neni len od varenia -- pokial domov nedonese aspon 2k + tak sa musi naucit varit, inak si moze objednavat kazdy den, ale za cenu nicenia rodinneho rozpoctu 🙂

minenkak
12. jún 2024

Autorka, žiješ,už si jedla,debilko niečo navaril alebo si šla do nemocnice

vierka_kraj
Autor odpoveď zmazal
drahomirrra
2. jan 2025

Autorka, hadam si uz aj porodila a muz sa naucil varit.

ema22270
3. jan 2025

Autorka co mas nove?

Strana
z17