icon

Ako zvládať úzkosť z míňania peňazí?

22. feb 2025

Caute ,trpi niektora vas takouto uzkostou, co vam pomaha potlacat tieto stavy?

Strana
z2
lenka7477
22. feb 2025

nemíňaj zbytočne - nebudú úzkosti

autor
22. feb 2025

@lenka7477 mam nasetrenych vyse 50k

autor
22. feb 2025

@lenka7477 tu praveze ide o to ,ze je uplne jedno kolko penazi mam ,uzkost je tam stale

guudy
22. feb 2025

Ak mas vlastnu nehnutelnost bez uveru a k tomu uvedene uspory, odporucam psychoterapiu. Take uzkosti nie su na mieste…

autor
22. feb 2025

@guudy ano mam , sama si uvedomujej ze to nieje ok

guudy
22. feb 2025

Rozumiem, odporucam toho psychologa. Peniazom zjavne pripisujes vacsi vyznam, ako by bolo vhodne. Drzim palce.

kitycat
22. feb 2025

Peniaze s tebou do hrobu nepojdu, ci?

minenkaa
22. feb 2025

Posli mi všetky eurače čo mas,ja ta hneď zbavím úzkosti

guudy
22. feb 2025

@kitycat
@minenkaa
Klud dievcata, tie uzkosti mozu mat povod v privelkej zodpovednosti napr za rodinu, obavy z buducnosti… mam takeho cloveka v blizkej rodine.

autor
22. feb 2025

@guudy no praveze bolo obdobie ked som doslova nemala co jest

kitycat
22. feb 2025

@guudy moja mama zase preflaka do poslwdneho centu, na ucte miiiiiiiiinus penale z toho a uzkosti mam ja, ze zase dalsie dlhy vyjdu an povrch

guudy
22. feb 2025

@kitycat verim, ze z toho mas uzkosti

guudy
22. feb 2025

Autorka, dobry psycholog ti pomoze spracovat aj tuto traumu.

autor
22. feb 2025

@kitycat to ma mrzi

autor
22. feb 2025

@guudy dakujem

autor
22. feb 2025

@guudy prosim a ako to ten clen rodiny riesi ?pomohol psycholog?

guudy
22. feb 2025

Ano, chodi stale na psychoterapiu. Povodny dovod bol sice iny, ale tieto veci su prepojene…takze ano, odporucam riesit to❤️

lavender94
22. feb 2025

Vieš čo mne celkom pomohlo keď sme stavali dom 😂 o tých faktúrach sa mi aj snívalo. Po desiatej faktúre čo sa ti dvihne tlak na 200 ti to už bude u riti 😂

simona20201309
22. feb 2025

Prečo máš kvôli tomu úzkosti? Máš pocit ze potrebuješ usetrit ešte viac? Je ti ľúto ze tie peniaze minies a nepribudne ti na účte?
Možno si len jednoducho ešte neuznala nič za vhodne, načo by sa oplatilo tie peniaze minút.
Máš deti? Ak nie, tak neboj..... to sa potom ešte len začnú kotúľať

kaktusik007
22. feb 2025

autorka - segranka, to si ty?

angela85
22. feb 2025

V tomto ti pomôže fakt len psychológ. Ja som podobná povaha. Dom sme postavili bez úveru. Prikupili ešte ďalší pozemok. Na účte síce len cca 40 tisíc ale mala som zo začiatku pocit úzkosti pre každé euro zbytočne vyhodené. Ale zistila som,že chcem žiť a nie len prežívať. I keď pri každej platbe rozmýšľam či mi to treba... Ale začala som si užívať každú kávičku s dcérou. Každý výlet čo deti poteší. Zistila som že nemám problém míňať peniaze pre svoju rodinu iba pre samu seba

pieksamaki
23. feb 2025

Chod. NA all inklusive dovolenku......

autor
23. feb 2025

@pieksamaki chodim min..ŕaz rocne

autor
23. feb 2025
autor
23. feb 2025

@simona20201309 mam deti ,samozrejme miname da vylety ,dovolenky, kino... ale bojim sa ich nezabezpecim dostatocnedo buducna

procrastique
23. feb 2025

Mala by si sa skôr báť toho, že si deti všimnú, že si žgrlavec. To ich určite bude srať viac než to, že si im nahanobila len xy tisíc na " budúcnosť".
Užívaj si s deťmi prítomnosť a používaj peniaze na prítomnosť.

autor
23. feb 2025

@procrastique deti chodia min raz rocne na drahu dovolenku,na vylety, na pizzu ,prosto hocikam , maju vsetko dost

zuzinabila
23. feb 2025

Autorka,urcite riesit s terapeutom. Jeden takyto clovek v nasej rodine je pricinou velkych nezhod. V podstate je to forma neurozy a pre tvoje okolie to moze byt neprekonatelny problem v komunikacii a fungovani s tebou.ja som tuto osobu musela odstrihnut,lebo by som sa zblaznila aj ja.

autor
23. feb 2025

@zuzinabila dakujem za nazor ,ja sama to vnimam ako problem,uvedomujem si to

autor
23. feb 2025

@procrastique skor by som ako priklad uviedla ze sme dali za dovolenku + 1vylet do zahranicia cca 6000 ,ale potom mam vycitky

Strana
z2