icon

Ako zvládnuť bývalého manžela v spoločnej domácnosti?

3. nov 2024

Som v rozvodovom konani s mojim manzelom a zatial zijeme v spolocnej domacnosti. Zacalo mu riadne sibat. Zneprijemnuje mi kazdy bozi den sprostymi recami a cely dom vyzera ako po vybuchu, ked je doma. Nasledujuci den nerobim nic len upratujem. Den co den to tu cele necha ako v chlieve. Vsade su kopy riadu, zvysy obalov a jedla, omrvinky, rozhadzane veci, porozlievane kadejake tekutiny,.. vsetko mozne. Nepohne ani prstom a vytvori tu hotovu spust. Kazde rano sa budem nasrata a na pokraji nervoveho zrutenia. To upratovanie po nom mi trva aj 4-6 hodin. Ked mu poviem, aby si upratal, tak zacne po mne hučať, že mu nebudem rozkazovat. Ale fakt ludia… ja som na pokraji sil, najma psychicky ma depta. Mame male dieta, ktoremu sa potrebujem pocas dna venovat, ale na to aby sme mali kde fungovat, tak musim kazde rano absolvovat toto vyssie spomenute. Ja uz neviem co mam robit a ako to tu vydrzat s nim. Zatial nemame moznost sa oddelit, musime pockat.

Strana
z2
kristinapetronela
7. nov 2024

@pribinak ona všetko doložila a nič sa neriešilo .ešte si otecka zastávala

simca06022011
7. nov 2024

vsak neupratuj...:DD alebo uprac, nakameruj si, a potom nakameruj ako naschval narobil bordel.. :DD a viac neriad = ak by to chcel vytiahnut proti tebe. A svedkovia akykolvek su lepsi ako nik.... ;)

pribinak
7. nov 2024

@kristinapetronela tak žiaľ s tým ja nič neurobím

Strana
z2