icon

Ako zvládnuť emocionálne výkyvy?

9. mar 2025

Ahojte, poprosím vás o radu. Nebudem rozpisovať čo a ako ale mám už stavy kedy mi je dosť zle a neviem kto toto rieši. Ide o to, že mám dobré obdobie, som spokojná a potom príde niečo,.hoc len konflikt medzi mnou a niekým a mne sa spustí taký amok čo už neviem ovládať. Krik, niečo rozbijem/zničím, skúšala som sa ovládnuť (veď si uvedomujem, že to nie je v poriadku) ale mam pocit že sa mi niečo stane keď neuvoľnim takto frustráciu. Následne potom dostanem záchvat plaču, taký až kričiaci no a keď sa ukludnim tak mám akoby dozvuky niekoľko dní, že chodím ako bez duše a rozplačem sa kedykoľvek. Keď prejde aj to potom je obdobie čo je dobre. Tieto stavy mám od min roka, zažívala som za sebou také veľmi zivotne ťažké veci, tak pekne za sebou a stále horšie a horšie a mala som veľké stresy.

micusa2222
9. mar 2025

určite psychiater...

nynia
9. mar 2025

Psychiater ak sa take obdobia dobre a zle opakuju, po stanoveni diagnozy a liecby bude mozno potrebny aj psycholog.

aandrea9
9. mar 2025

Najprv psycholog. On zhodnotí tvoj stav, možno budú stačiť terapie. Ak nie, odporučí ťa k psychiatrovi, ktorý nasadí medikamentoznu liečbu. A potom aj popri užívaní liekov môžeš chodiť na terapie 😊

mamina7070
9. mar 2025

rovno psychiater, ked sa stabilizujes z najhorsieho potom psychoterapie

gemerka17
9. mar 2025

Všade sú čakacie doby. Prihlás sa k obom a aj to absolvuj. Uvidíš čo ti kto povie.

deti95060810
9. mar 2025

psychiater....

zabka79
9. mar 2025

Mozno mas traumu...alebo postraumaticku stresovu reakciu...popremyslaj pripadne kto v okoli ti kradne klud a energiu a toho cloveka vynechaj zo svojho zivota