icon

Ako zvládnuť krízu vo vzťahu po klamstve?

2. jan 2024

Ahojte . Som s priateľom 2 roky a klamala som mu v dosť závažnej veci. Dozvedel sa to v utorok. Povedal mi že to so mnou inak nevidí že situáciu nevie nijako vyriešiť . Ale povedal mi že mu na mne záleží a že sa porozpravame v sobotu . Ja neviem čo mám čakať keď mi raz povie že to nevidí inak a potom že mu na mne záleží . Mame krásny vzťah no neviem vôbec .

alickapusinka
•
2. jan 2024

Ak sa s tebou rozíde tak máš ponaučenie že klamať človeku ktorého miluješ sa neoplatí. Ak pôjdeš do druhého vzťahu vezmi si ponaučenie z tohto že klamať sa nevypláca.

veklipo
•
2. jan 2024

Sme s manželom 15r, presli sme si krízami, hádkami a dňami, keď som nevedela ako ďalej a ci nemáme ist od seba. ALE, nikdy sme si neklamali, nikdy sme sa nepodviedli a nikdy sme si nehovorili škaredo. To sú podľa mňa pravidla, na ktorých sa da stavať dlhodobý vzťah.

petamich
•
2. jan 2024

ak by to bolo naopak ako by si reagovala?
kazdopadne zalezat mu na tebe moze a aj tak moze vztah ukoncit, tie dve veci sa nevylucuju 🤷‍♀️
pre mna je klamstvo v serioznej veci no go vo vztahu dvoch mladych ludi bez zavazkov (s detmi a hypotekou by som sa mozno pozrela inou optikou ale teda netusim v com si ho oklamala)

domkakvet
•
2. jan 2024

To je o tom veku?

liz_lemon
•
2. jan 2024

@domkakvet ano, to je ta, co 3 roky tvrdila, ze ma menej rokov

rebrambora
•
2. jan 2024

Za mna nieje nic horsie ako neuprimnost vo vztahu.

petamich
•
2. jan 2024

@domkakvet ma menej alebo viac? zmeskala som cosi? nemali sme internet 😅

liz_lemon
•
3. jan 2024

@petamich ma 23, ale on si myslel, ze ma 19

domkakvet
•
3. jan 2024

@petamich viac ma a tvrdila, ze ma o tri roky menej.