icon

Ako zvládnuť manipuláciu s dcérou bývalým partnerom?

jamial277
7. okt 2025

Hľadám mamičky,ktoré sa stali obeťou bývalého manžela ktorý maniluloval z deťmi.Moja dcérka mu podľahla po 5 rokoch striedavky mi ju vzali v neodkladnom opatrení.Umožnili tak ocovi aby ju ešte viac poštval proti mne...súdime sa už 7 mesiacou som bez nej a vôbec nemám šancu sa k nej dostať.Upsvr ho krije kedže tam má známosti a psychológa ktorého nam nariadili tiež dobre oblbuje a ten nevie asi s kým ma docinenie.Hoci stale trvam aby mi umoznili stretnutia z dcerkou psycholog povedal ze nevie ako to ma zorganizovt nakolko nam sudkyna nariadila znalecke dokazovanie zamerane na klamstva otca a dcerky a na dokazanie jej zmanipulovania.Dcérku ucí klamať ako to jemu vyhovuje...je to pre mna tazke nakolko sa snim musim stretavat pri odovzdavani syna ktory pokracuje v striedavke.Psychicky ma otec mucí zacal v mojom tyzdni ked je u mna syn chodit kazde rano pred skolu,vysmieva sa mi tam a dokonca sa tam postaví aj z dcérkou mám pocit,že sa vyžívajú v utrpení ktoré ja a moja rodina zažíva.Psycholog ma odhováral od znaleckého,že vraj na čo mi to je a k čomu to je dobré.Prosím Vás stretli ste sa z niecím takým?

Strana
z2
jamial277
autor
8. okt 2025
@anonym_30faac

@minenkaa Tak ja nemám veľa skúsenosti v týchto veciach ale ako často sa stane že normálne mu otcovi matka odopiera styk s dieťaťom vyše pol roka? Čiže proste ide iba o to kto skôr poda neodkladné opatrenie a druhý nema nárok na dieta?

@anonym_30faac veľa som sa začala zaujímať o podobné prípady a je smutné či už ide o otca alebo o mamičky,ktoré musia byť bez detí....bohužiaľ u nás je trend,že otec má už asi vačsie práva ako matka a hlavne keď má známosti a peniaze.Ja si uvedomujem ze najviac doplatia na to deti preto aj napriek tomu co mi robil nikdy som deti nestvala proti nemu a teraz samozrejme to lutujem...bola som sprosta a naivna ze raz prestane.Prisla som o poklad a bojím sa ako to dopadne a o to viac o syna.

minenkaa
8. okt 2025
@anonym_30faac

@minenkaa Tak ja nemám veľa skúsenosti v týchto veciach ale ako často sa stane že normálne mu otcovi matka odopiera styk s dieťaťom vyše pol roka? Čiže proste ide iba o to kto skôr poda neodkladné opatrenie a druhý nema nárok na dieta?

@anonym_30faac moj muz nevidel svoje deti roky ,čím viac sa snažil a bojoval tým boli deti viac huckane proti nemu
Podľa mňa je to iba o tých ľuďoch ako vždy
U nás napríklad byvala napisala ak chce vidieť deti nech zaplatí za to

jamial277
autor
8. okt 2025
@minenkaa

@anonym_30faac moj muz nevidel svoje deti roky ,čím viac sa snažil a bojoval tým boli deti viac huckane proti nemu
Podľa mňa je to iba o tých ľuďoch ako vždy
U nás napríklad byvala napisala ak chce vidieť deti nech zaplatí za to

@minenkaa 😢tak to musí byť....nechcem sa zle vyjadrovať ale toto by mali začať trestať...mali by za to platit keď takto ublizujú.Je mi to velmi luto...napriklad ja nechapem byvaleho partnerku ma dcerku a keby jej niekto toto robil ako by sa citila ale niektory nemaju cit a su zlý.Podla mna je aj ona riadna mrcha ale o tom sa nejdem vyjadrovat radsej

earlgrey
8. okt 2025
@jamial277

@minenkaa 😢tak to musí byť....nechcem sa zle vyjadrovať ale toto by mali začať trestať...mali by za to platit keď takto ublizujú.Je mi to velmi luto...napriklad ja nechapem byvaleho partnerku ma dcerku a keby jej niekto toto robil ako by sa citila ale niektory nemaju cit a su zlý.Podla mna je aj ona riadna mrcha ale o tom sa nejdem vyjadrovat radsej

@jamial277 Nechcem, aby si tu zachádzala úplne do detailov, ale keď si 5 rokov rozvedená a 7 mesiacov je dcéra u otca, čo sa udialo, že ti ju vzali? to muselo byť niečo vážne, prešpekulované...nechápem...

Poznám rodinu, kde matka s otcom sa tak pobili, že im vzali 3 deti, matka psychiatrický pacient, otec alkoholik...deti pridelili starým rodičom...matka ich navštevovať nemôze a otec len za prítomnosti starých rodičov...chúďatá deti...😔

jamial277
autor
8. okt 2025
@earlgrey

@anonym_10e60d Lenže tu sa dcéra odmieta stretávať s matkou, kto vie prečo, ono to je už dievča v puberte a kto vie, čo pracovníkom sociálky nakecali, keď dcéru tak dlho nevidela. Kebyže bola taká hrozna matka, tak nemá ani syna v striedavej starostlivosti...

@earlgrey písala som to veľa krát otec má známosti a peniaze a na upsvr u nas krijú ho.Ja som deťom obetovala všetko od prveho dna nikdy som nemyslela na seba iba na ne....nemala som iny zivot ako ich.Som odporca alkoholu kedze byvalí pil a bol agresívny,nikdy som neskusila ani drogy,som prisnejsia ohladom ucenia ale nikdy nevadim deti za zle znamky vzdy im dohovorim a pomozem aby sme to zlepsili.Podporujem ich v tom co ich bavi.Takze neviem ako som ja pochybila...iba tým ze som nevidela signali manipulacie a vyuzivania citou detí.Do konca zivota si budem vycitat ze som sa pozrela na takeho chlapa ale nelutujem to ze mam deti.Dcerka sa naucila zit stym ze ocko jej v 13 tich uz kupil dom...a da jej vsetko co si zmysli kym pojde proti mne takze asi tak.No aj tak sa nevzdavam kazdy den dufam ze pride a budeme spolu viem ze nic neni jej vina aj ked mi ublizuje aj ona

jamial277
autor
8. okt 2025
@earlgrey

@jamial277 Nechcem, aby si tu zachádzala úplne do detailov, ale keď si 5 rokov rozvedená a 7 mesiacov je dcéra u otca, čo sa udialo, že ti ju vzali? to muselo byť niečo vážne, prešpekulované...nechápem...

Poznám rodinu, kde matka s otcom sa tak pobili, že im vzali 3 deti, matka psychiatrický pacient, otec alkoholik...deti pridelili starým rodičom...matka ich navštevovať nemôze a otec len za prítomnosti starých rodičov...chúďatá deti...😔

@earlgrey klamstvá bez dôkazou,sudu v neodkladnom staci nieco asi nakecat a dieta vam vezmu aspon v nasom pripade to tak bolo.Dcerka sama vypovedala ze vraj sa u mna boji a hned na to povedala ze chce ku mne chodit...no ocko dal do neodkladneho zverenie jemu a bez styku somnou a upsvr sa k tomu postavil ako otec chcel.Od zaciatku je tam pochybenie z upsvr ale na staznost sa vyjadrili ze ja som odmietla ich pomoc.A to som tam chodila a prosila ich aby mi pomohli ale samozrejme budu sa kryt lebo to neni ich dieta a rodina

earlgrey
8. okt 2025
@jamial277

@earlgrey klamstvá bez dôkazou,sudu v neodkladnom staci nieco asi nakecat a dieta vam vezmu aspon v nasom pripade to tak bolo.Dcerka sama vypovedala ze vraj sa u mna boji a hned na to povedala ze chce ku mne chodit...no ocko dal do neodkladneho zverenie jemu a bez styku somnou a upsvr sa k tomu postavil ako otec chcel.Od zaciatku je tam pochybenie z upsvr ale na staznost sa vyjadrili ze ja som odmietla ich pomoc.A to som tam chodila a prosila ich aby mi pomohli ale samozrejme budu sa kryt lebo to neni ich dieta a rodina

@jamial277 Ach jaj, tak toto je vážne ťažké...a právnička tvoja sa nemôže obrátiť na hlavné stredisko, alebo iný úrad s tým, že je podozrenie, že nadržiavajú otcovi? Joooj je mi to vážne ľúto a neviem si to ani predstaviť...

jamial277
autor
8. okt 2025
@earlgrey

@jamial277 Ach jaj, tak toto je vážne ťažké...a právnička tvoja sa nemôže obrátiť na hlavné stredisko, alebo iný úrad s tým, že je podozrenie, že nadržiavajú otcovi? Joooj je mi to vážne ľúto a neviem si to ani predstaviť...

@earlgrey ona trvala na tom znaleckom...to sme dosiahli a myslím si ze hlavne za to ze som vyvratila na sude ze otec klame a uci klamat aj dcerku vsak ona bez mihnutia oka klamala aj pred sudkynou tak ako on.Presne mala nacvicene co ma povedat az na to zr stale je to dieta a sama sa zamotala do klamstiev.No cim dlhsie je len u neho mam pocit ze zabuda v sebe kto bola a kto som ja😢.Akoby zabudla ze ju milujem a obetovala som jej vsetko samozrejme aj ja som urcite niekde urobila chybu...ako rodic som mozno nezvladla uplne vsetko ale nikto z nas asi nie je 100 percentní vo vsetkom.No nemam sancu jej ani len povedat ako ju milujem a ze na nu myslim.Kedze spravi evidentne nekoncia u nej ale pri otcovi.

anonym_df9959
8. okt 2025
@jamial277

@earlgrey ona trvala na tom znaleckom...to sme dosiahli a myslím si ze hlavne za to ze som vyvratila na sude ze otec klame a uci klamat aj dcerku vsak ona bez mihnutia oka klamala aj pred sudkynou tak ako on.Presne mala nacvicene co ma povedat az na to zr stale je to dieta a sama sa zamotala do klamstiev.No cim dlhsie je len u neho mam pocit ze zabuda v sebe kto bola a kto som ja😢.Akoby zabudla ze ju milujem a obetovala som jej vsetko samozrejme aj ja som urcite niekde urobila chybu...ako rodic som mozno nezvladla uplne vsetko ale nikto z nas asi nie je 100 percentní vo vsetkom.No nemam sancu jej ani len povedat ako ju milujem a ze na nu myslim.Kedze spravi evidentne nekoncia u nej ale pri otcovi.

@jamial277 A aky je tam vztah medzi tvojim frajerom a dcerou?To uz je predsa velke dievca, ktovie ako vnima tvojho frajera.Mozno preto nechce chodiť k tebe

jamial277
autor
8. okt 2025
@anonym_df9959

@jamial277 A aky je tam vztah medzi tvojim frajerom a dcerou?To uz je predsa velke dievca, ktovie ako vnima tvojho frajera.Mozno preto nechce chodiť k tebe

@anonym_df9959 nikdy sním nemala problém rozumeli si spolu....rada sním chodila aj ked ju viezol z kruzku,braval ju na lyzovacku,aj do skoly vela razí jej pomáhal z úlohou ked nechapala...smiavali sa na somarinach.Ucil ju soferovat...podla mna mali normlany vztah.

Strana
z2