icon

Ako zvládnuť napäté oslavy so svokrovcami?

10. okt 2025

Ahojte, prosím o rady a názory žien, ktoré majú zákerné svokry..a takisto zmanipulovaných svokrov.
Ako mám zvládnuť oslavu so svokrovcami? Stále majú blbé poznámky aj na dieťa aj na mňa celkovo..ich "záujem" o vnúča je len hrany pred svojím synom, nechcú ho stále ho len ponižujú a dieťaťu je z nich úplne zle - proste to vycíti, že ho nechcú.
Muž je v tomto slaboch, stačí keď jeho mama hodi na neho vycitavy pohľad a niečo mu povie, on hneď nakakane v gatiach a spovedá sa jej a ospravedlňuje za všetko...

Strana
z5
anonym_1f315a
10. okt 2025

@anonym_autor si blbá ak tam pôjdeš. Už práve kvôli deťom by som sa na to vykašľala, manžel nech ide ked chce.

autor
10. okt 2025
@anonym_1f315a

@anonym_autor si blbá ak tam pôjdeš. Už práve kvôli deťom by som sa na to vykašľala, manžel nech ide ked chce.

@anonym_1f315a práveže....je to oslava môjho dieťaťa, kde budú

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1f315a práveže....je to oslava môjho dieťaťa, kde budú

@anonym_autor aky postoj ma k tomu manžel? Nepozvala by som ich.

autor
10. okt 2025
@anonym_1f315a

@anonym_autor aky postoj ma k tomu manžel? Nepozvala by som ich.

@anonym_1f315a sú to jeho rodičia.. nechce si to priznať že mám pravdu aj keď to vidí.. ako hovorím, mamka sa na neho vyziape a on dobre že sa nepocika od strachu.. lebo mama. Raz sa jej opovazil ozvať a odvtedy som ešte horšia, lebo ja som ho úplne zmenila

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1f315a sú to jeho rodičia.. nechce si to priznať že mám pravdu aj keď to vidí.. ako hovorím, mamka sa na neho vyziape a on dobre že sa nepocika od strachu.. lebo mama. Raz sa jej opovazil ozvať a odvtedy som ešte horšia, lebo ja som ho úplne zmenila

@anonym_autor ja bh som si to svokrinu lásku k deťom a ku tebe natočila trebars aj na mobil a ukázala mužovi. Treba mu poriadne vyčistiť žalúdok, lebo aby bolo tvojmu dieťaťu zle po návšteve takej Harpie, nie ďakujem.

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pripadne konfrontuj ju aj pred synom, ako sa správa ked tam je a ked nieje.. ukaz jej, ze sa jej nebojíš a vybal to pred nimi

andrejka1974
10. okt 2025

@anonym_autor ak by sa takto správali k môjmu dieťaťu už nikdy by k nám neprišli a môžu do tvojho muža hučať koľko chcú nepovolim

autor
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor najhoršie je to, že svokra je úplne zlo. Jej ani z očí nič dobré nepozerá lebo nás neovláda - nedala som sa a to ju štve, že nemá vnuka pod kontrolou a ak príde k návšteve, ktorú som obmedzila na minimum, vytrháva syna odomna alebo od muža a uteká s ním preč kde je sama a raz som išla za ňou, lebo som vedela že bude malý plakať, tak nenechám bábätko plakať len prečo aby ona bola "spokojná" a počula som ju normálne si dačo šomrat.. ako bosorku

autor
10. okt 2025
@andrejka1974

@anonym_autor ak by sa takto správali k môjmu dieťaťu už nikdy by k nám neprišli a môžu do tvojho muža hučať koľko chcú nepovolim

@andrejka1974 ani ja tam nechodím lebo vidím že je dieťaťu zle a nemajú ho radi, majú ešte okrem neho 2 vnúčatá a tie sú dokonale, len môj sa nevydaril 💁 ale muža to veľmi trápi aj keď to nepovie, keď mu mama zavolá a vyčistí mu žalúdok že tam nechodíme, je normálne ako vysaty z energie, prázdne oči, bez nálady..hneď viem,.kedy mu volala

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor najhoršie je to, že svokra je úplne zlo. Jej ani z očí nič dobré nepozerá lebo nás neovláda - nedala som sa a to ju štve, že nemá vnuka pod kontrolou a ak príde k návšteve, ktorú som obmedzila na minimum, vytrháva syna odomna alebo od muža a uteká s ním preč kde je sama a raz som išla za ňou, lebo som vedela že bude malý plakať, tak nenechám bábätko plakať len prečo aby ona bola "spokojná" a počula som ju normálne si dačo šomrat.. ako bosorku

@anonym_autor určite sa treba za seba a za deti postaviť. Ved ked sa tento vnucik podľa jej slov ,,nevydaril,, tak sa sním vídať predsa nemusí. Mužovi povedz, že ťa táto situácia mrzí, ale jednoducho uz pretiekol pohár trpezlivosti a nemáš záujem o stretávanie.

autor
10. okt 2025
@anonym_1f315a

@anonym_autor ja bh som si to svokrinu lásku k deťom a ku tebe natočila trebars aj na mobil a ukázala mužovi. Treba mu poriadne vyčistiť žalúdok, lebo aby bolo tvojmu dieťaťu zle po návšteve takej Harpie, nie ďakujem.

@anonym_1f315a on je pri tom, ak k návšteve dôjde ale neprizná si nikdy,.že je dieťaťu zle od svokry.. už 2x sa stalo že mi malý až zvracial z nej hoci len cez videohovor volala a keďže ja verím a tie zoči, tak som ho zmyla s takou bylinkou čistcom a zišlo z neho veľa a dieťa ožilo.. ani to nepomohlo, neprizná si to

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1f315a on je pri tom, ak k návšteve dôjde ale neprizná si nikdy,.že je dieťaťu zle od svokry.. už 2x sa stalo že mi malý až zvracial z nej hoci len cez videohovor volala a keďže ja verím a tie zoči, tak som ho zmyla s takou bylinkou čistcom a zišlo z neho veľa a dieťa ožilo.. ani to nepomohlo, neprizná si to

@anonym_autor tvoj muz mi príde ako tutko, prepac. Ved sa ho spýtaj ci mu záleží na svojom dieťati? Ak áno, nech ho rešpektuje.

autor
10. okt 2025
@anonym_1f315a

@anonym_autor tvoj muz mi príde ako tutko, prepac. Ved sa ho spýtaj ci mu záleží na svojom dieťati? Ak áno, nech ho rešpektuje.

@anonym_1f315a jeho matka ho tak zmanipulovala, že sa radšej zastal svojej sestry ako vlastného dieťaťa, len aby jeho mamka mala dušu na pokoji aby sa nehádali.
Ja som už z nej zúfalá a cítim že na tej oslave to všetko praskne lebo takto sa nedá fungovať..

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1f315a jeho matka ho tak zmanipulovala, že sa radšej zastal svojej sestry ako vlastného dieťaťa, len aby jeho mamka mala dušu na pokoji aby sa nehádali.
Ja som už z nej zúfalá a cítim že na tej oslave to všetko praskne lebo takto sa nedá fungovať..

@anonym_autor s jeho sestrami vychadzas ?

anonym_ab2def
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor och, prosim ta, toto je cez ciaru. Normalne sa porozpravajte, s muzom, so svokrovcami, vyrieste vztahy a nehrajte to na “bosorky s pod” Najdite spolocnu rec ako rodina, tolerancia, ustretovost a nie zazeracky a bosorky.🙉🙈🙊

haley7897
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor o akom velkom dietati sa bavime?

autor
10. okt 2025
@anonym_1f315a

@anonym_autor s jeho sestrami vychadzas ?

@anonym_1f315a už nie, keď som obmedzila kontakt pre faloš, predo mnou chichi chacha a keď náhodou bol muž sám u nich doma tak ako som ho ja zmenila a že už nedrží so sestrou a nemá v ňom žiadnu oporu kvôli mne.. tak nebudem podporovať také manipulovanie. Jeho sestra je dospelá má svoje dieťa ale môj muž by sa mal o ňu starať

autor
10. okt 2025
@anonym_ab2def

@anonym_autor och, prosim ta, toto je cez ciaru. Normalne sa porozpravajte, s muzom, so svokrovcami, vyrieste vztahy a nehrajte to na “bosorky s pod” Najdite spolocnu rec ako rodina, tolerancia, ustretovost a nie zazeracky a bosorky.🙉🙈🙊

@anonym_ab2def to bohužiaľ nie je možné.. jeho matka má nikdy nechcela a neprijala, nebola som pre jej syna dosť pekná a dobrá a just ju to štve že sme pár rôčkov už spolu.. ako mám ja s ňou viesť rozhovor ako rodina, keď počujem ako husti do muža že sa musí zaujímať a pomáhať svojim súrodencom pri všetkom lebo je najstarší ? A odrádza ho odomna a od vlastného dieťaťa. Toto je v poriadku ?
Ja som tolerantná až dosť, priam až hlúpa ak nechcem muža úplne odstaviť od jeho rodiny a som ochotná ich hlúpe správanie strpieť na oslave, si myslím

autor
10. okt 2025
@haley7897

@anonym_autor o akom velkom dietati sa bavime?

@haley7897 2 ročne

really8
10. okt 2025
@anonym_autor

@haley7897 2 ročne

@anonym_autor zrus oslavu. Vazne to dieta sa nepotrebuje takto citit. Naco je to dobre? Taka maskarada a oslavenec trpi kvoli vam.

autor
10. okt 2025
@really8

@anonym_autor zrus oslavu. Vazne to dieta sa nepotrebuje takto citit. Naco je to dobre? Taka maskarada a oslavenec trpi kvoli vam.

@really8 práveže dieťa sa teší, že budú narodeniny on chuďa nechápe, že zas mu bude zle.. aj keby som oslavu zrušila, natrepu sa ku mne domov takže nevyhnem sa návšteve, tak mám aspoň trochu záchranu že posedim aj pri svojej rodine

really8
10. okt 2025
@anonym_autor

@really8 práveže dieťa sa teší, že budú narodeniny on chuďa nechápe, že zas mu bude zle.. aj keby som oslavu zrušila, natrepu sa ku mne domov takže nevyhnem sa návšteve, tak mám aspoň trochu záchranu že posedim aj pri svojej rodine

@anonym_autor vazne dovolis aby malemu bolo zle?

autor
10. okt 2025
@really8

@really8 veď to práve nechcem.. tak sa kus rozptýli aj s mojou rodinou, ktorá mu v živote nič zle nepovedala a ak to nespravím takto spolu, svokra sa nasackuje aj so svokrom ku mne domov a bude prskat na nás lebo bude tam sama

autor
10. okt 2025
@really8

@really8 je mi úplne jasné, že najlepšie by bolo nič, ale nevyhnem sa jej návšteve, ona totiž príde rada " zablahoželať" vnucatku

autor
10. okt 2025
@really8

@really8 ako by si to prosím ťa na mojom mieste riešila ? Ja som fakt zúfalá a je mi ľúto môjho dieťaťa, nikdy som si nemyslela že jedna babka môže byť tak zákerná k svojmu vnucatu, len preto, že ja jej nie som po vôli

katica06
10. okt 2025

Nuž môj muž nie je slaboch a úplne rešpektoval, že som u svokrovcov nebola viac ako desať rokov, žiadne Vianoce ani sviatok. Keď sa do mňa svokra obula on sa má zastál, a jej vyčistil žalúdok až sa idyla a už nikdy k nám neprišla

autor
10. okt 2025
@katica06

Nuž môj muž nie je slaboch a úplne rešpektoval, že som u svokrovcov nebola viac ako desať rokov, žiadne Vianoce ani sviatok. Keď sa do mňa svokra obula on sa má zastál, a jej vyčistil žalúdok až sa idyla a už nikdy k nám neprišla

@katica06 super, tak by to malo byť 👌 moj sa má ešte nikdy nezastal a to som nejak prehĺtla a neriešila, ale už keď ide o moje dieťa, tak toto nedovolím.. škoda, že môj muž sa vie pocikat so svojej mami

anonym_98114b
10. okt 2025
@anonym_autor

@katica06 super, tak by to malo byť 👌 moj sa má ešte nikdy nezastal a to som nejak prehĺtla a neriešila, ale už keď ide o moje dieťa, tak toto nedovolím.. škoda, že môj muž sa vie pocikat so svojej mami

@anonym_autor tak sa musíš postaviť sama za seba. K svokrovcom by som sa správala slušne. Keby začali s nevhodnými poznámkami, tak by som ich upozornila, že sú na návšteve a je to navyše oslavá. Ak by pokračovali, vyhodila by som ich. A na poznámku, že som muža zmenila by som im povedala, že našťastie , lebo je dosť predposrany aj tak

minenkaa
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a prečo dieta púšťaš k nej a prečo dovolíš návštevy,ja toto nechapem,však máš s ňou problém rieš,prečo by to mal muz riesit,jemu to asi nevadí

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_ab2def to bohužiaľ nie je možné.. jeho matka má nikdy nechcela a neprijala, nebola som pre jej syna dosť pekná a dobrá a just ju to štve že sme pár rôčkov už spolu.. ako mám ja s ňou viesť rozhovor ako rodina, keď počujem ako husti do muža že sa musí zaujímať a pomáhať svojim súrodencom pri všetkom lebo je najstarší ? A odrádza ho odomna a od vlastného dieťaťa. Toto je v poriadku ?
Ja som tolerantná až dosť, priam až hlúpa ak nechcem muža úplne odstaviť od jeho rodiny a som ochotná ich hlúpe správanie strpieť na oslave, si myslím

@anonym_autor tomu tvojmu Panakovi by som proste povedala, že jeho rodinou ste teraz vy a vy ste prvoradí... nie nemjsi chodiť súrodencom za zadkom lebo je najstarší... daj mu prečítať co ti tu vsetko napísali baby a hádam sa spamätá

Strana
z5