Ako zvládnuť neodbytnú svokru na návšteve?
Čo so svokrov ktorá pride na návštevu a nevie sa vyprevadit a v normálny čas ísť domov
Povedať normálne
Lebo kedy je vhodný čas istý domov? ten druhý to nemá ako vedieť, len tak od oka🙂
Ja by som jej len povedala, že vy seďte, ja musím... a robila by som si svoje.
@krasneleto prečo syn,neveste to vadí
@minenkaa niekedy je lepsie ked si kazdy menezuje svoju rodinu
@krasneleto prečo syn,neveste to vadí
@minenkaa ale prisla aj do domu svojho syna nie? ak jej to povie ona a vadi to obom, bude zla ona... ak jej to povie syn, mozno to nevezme tak tragicky... ja vyprevadim aj papeza a je mi jedno v akom sme vztahu
@minenkaa ale prisla aj do domu svojho syna nie? ak jej to povie ona a vadi to obom, bude zla ona... ak jej to povie syn, mozno to nevezme tak tragicky... ja vyprevadim aj papeza a je mi jedno v akom sme vztahu
@krasneleto takže schovávanie sa pred vlastnou neschopnosťou
@krasneleto takže schovávanie sa pred vlastnou neschopnosťou
@minenkaa ako prosim? pisem este raz ... ja vyprevadim aj papeza... s tymto rozhodne nemam problem... autorka pise, co so svokrou? pytam sa, ak to vadi aj jej manzelovi, synovi tejto pani... preco by ju mala vyhodit ona? ak teda pocitam s tym , ze sa toto pretahovanie navstevy nepaci ani jemu... je to jeho mama, pre nu cudzia osoba... a pokial jemu to nevadi, iba jej... tak poprajem dobru noc a odchadzam ... to je cele... ake schovavanie sa za neschopnost? neschopna je v prvom rade svokra, ktora nevie kedy odist
@minenkaa ako prosim? pisem este raz ... ja vyprevadim aj papeza... s tymto rozhodne nemam problem... autorka pise, co so svokrou? pytam sa, ak to vadi aj jej manzelovi, synovi tejto pani... preco by ju mala vyhodit ona? ak teda pocitam s tym , ze sa toto pretahovanie navstevy nepaci ani jemu... je to jeho mama, pre nu cudzia osoba... a pokial jemu to nevadi, iba jej... tak poprajem dobru noc a odchadzam ... to je cele... ake schovavanie sa za neschopnost? neschopna je v prvom rade svokra, ktora nevie kedy odist
@krasneleto nie ty ,autorka
@krasneleto autorka nikde nepíše,že to vadí aj mužovi a ani ak by to mal robiť on za ňu ,je to schovávanie sa
@zoe_2 ja sa začnem obliekať, aj deti, že odchádzame niekam. Alebo ich pracem do vane a do pyžama, že už ideme na večerný režim. Alebo sa začnem so starším učiť, rozložíme veci v kuchyni na stole a začnem ju proste ignorovať. Zostane sama sedieť v obývačke na gauči. Tak jej dôjde, že už na ňu nemám čas a pozbera sa domov. Niekedy kruté ale keď je niekto tak trochu na hlavu 🤷
Ja mam taku svagrinu. Jej aj ked to poviem priamo, tak ona povie, ze ved to spravis inokedy. Alebo chod tam az zajtra...
@zoe_2 ja sa začnem obliekať, aj deti, že odchádzame niekam. Alebo ich pracem do vane a do pyžama, že už ideme na večerný režim. Alebo sa začnem so starším učiť, rozložíme veci v kuchyni na stole a začnem ju proste ignorovať. Zostane sama sedieť v obývačke na gauči. Tak jej dôjde, že už na ňu nemám čas a pozbera sa domov. Niekedy kruté ale keď je niekto tak trochu na hlavu 🤷
@anonym_80f491 toto som myslela ze bude fungovať ale ona aj švagriná v tom nevidia problém vlezú nám do kúpeľne alebo do spálne bez problémov 🤦🏼♀️
@anonym_80f491 toto som myslela ze bude fungovať ale ona aj švagriná v tom nevidia problém vlezú nám do kúpeľne alebo do spálne bez problémov 🤦🏼♀️
@zoe_2 tak bez okolkov a na rovinu povedať keď su nechápave. Keď nie ty, tak muž. A dobré je takýmto návštevam predchádzat. Nie vždy sa to dá ale ja som používala aj ,,nebudeme doma,,
A čo tak aktívne k tomu pristúpiť. Zavolať dopredu a povedať: Mamka, krásne sviatky a blá blá... a pozývame Vás na sviatky k nám v nedeľu doobeda. Dáme kávu, koláčik, obedík. No a o 2 už musíme ísť.... - doplň vlastné... A skutočne si to zariadte, že pôjdete autom. Svokru posadíte do busu, alebo, ak nie je daleko odvezte. A vy chodťe na výlet, alebo proste domov. A máte padla. Lebo ked pasívne čakáte kedy a o ktrej príde, trpnete, kedy odíde, ste ako na ihlách, či a a kedy sa máte ozvať.... nemáte to pod kontrolou a zbabarané celé sviatky.
@zoe_2 no počkaj, do kúpeľne pustím každého, kľudne nech si ruky umyje, ale do spálne nechodí nikto cudzí. Tam máme normálne zatvorené dvere.

Normálne jej povedz že ju nechceš vyhadzovať ale máš ešte nejaké povinnosti ktoré potrebuješ stihnúť