icon

Ako zvládnuť neodbytnú svokru na návšteve?

zoe_2
Včera o 13:48

Čo so svokrov ktorá pride na návštevu a nevie sa vyprevadit a v normálny čas ísť domov

sisamisaaa
Včera o 13:50

Normálne jej povedz že ju nechceš vyhadzovať ale máš ešte nejaké povinnosti ktoré potrebuješ stihnúť

krasneleto
Včera o 13:50

@zoe_2 nech ju vyprace jej syn...

anonym_7a8a04
Včera o 13:51

Povedať normálne
Lebo kedy je vhodný čas istý domov? ten druhý to nemá ako vedieť, len tak od oka🙂

anonym_45e967
Včera o 13:51

Ja by som jej len povedala, že vy seďte, ja musím... a robila by som si svoje.

minenkaa
Včera o 13:55

Vsak jej povedz ,ako ma vedieť ,že zavadzia

minenkaa
Včera o 13:56
@krasneleto

@zoe_2 nech ju vyprace jej syn...

@krasneleto prečo syn,neveste to vadí

anonym_424fda
Včera o 13:59
@minenkaa

@minenkaa niekedy je lepsie ked si kazdy menezuje svoju rodinu

krasneleto
Včera o 14:04
@minenkaa

@minenkaa ale prisla aj do domu svojho syna nie? ak jej to povie ona a vadi to obom, bude zla ona... ak jej to povie syn, mozno to nevezme tak tragicky... ja vyprevadim aj papeza a je mi jedno v akom sme vztahu

minenkaa
Včera o 14:06
@krasneleto

@minenkaa ale prisla aj do domu svojho syna nie? ak jej to povie ona a vadi to obom, bude zla ona... ak jej to povie syn, mozno to nevezme tak tragicky... ja vyprevadim aj papeza a je mi jedno v akom sme vztahu

@krasneleto takže schovávanie sa pred vlastnou neschopnosťou

minenkaa
Včera o 14:07
@anonym_424fda

@minenkaa niekedy je lepsie ked si kazdy menezuje svoju rodinu

@anonym_424fda najlepšie je keď to ma clovek dosť normálne poskladané v hlave a dokáže takuto vec povedať

krasneleto
Včera o 14:57
@minenkaa

@krasneleto takže schovávanie sa pred vlastnou neschopnosťou

@minenkaa ako prosim? pisem este raz ... ja vyprevadim aj papeza... s tymto rozhodne nemam problem... autorka pise, co so svokrou? pytam sa, ak to vadi aj jej manzelovi, synovi tejto pani... preco by ju mala vyhodit ona? ak teda pocitam s tym , ze sa toto pretahovanie navstevy nepaci ani jemu... je to jeho mama, pre nu cudzia osoba... a pokial jemu to nevadi, iba jej... tak poprajem dobru noc a odchadzam ... to je cele... ake schovavanie sa za neschopnost? neschopna je v prvom rade svokra, ktora nevie kedy odist

bomba36
Včera o 15:15

Normálne povieš "Nechcem vás vyháňať, ale vypadnite."

minenkaa
Včera o 15:15
@krasneleto

@minenkaa ako prosim? pisem este raz ... ja vyprevadim aj papeza... s tymto rozhodne nemam problem... autorka pise, co so svokrou? pytam sa, ak to vadi aj jej manzelovi, synovi tejto pani... preco by ju mala vyhodit ona? ak teda pocitam s tym , ze sa toto pretahovanie navstevy nepaci ani jemu... je to jeho mama, pre nu cudzia osoba... a pokial jemu to nevadi, iba jej... tak poprajem dobru noc a odchadzam ... to je cele... ake schovavanie sa za neschopnost? neschopna je v prvom rade svokra, ktora nevie kedy odist

@krasneleto nie ty ,autorka

minenkaa
Včera o 15:22
@krasneleto

@krasneleto autorka nikde nepíše,že to vadí aj mužovi a ani ak by to mal robiť on za ňu ,je to schovávanie sa

anonym_80f491
Včera o 16:31

@zoe_2 ja sa začnem obliekať, aj deti, že odchádzame niekam. Alebo ich pracem do vane a do pyžama, že už ideme na večerný režim. Alebo sa začnem so starším učiť, rozložíme veci v kuchyni na stole a začnem ju proste ignorovať. Zostane sama sedieť v obývačke na gauči. Tak jej dôjde, že už na ňu nemám čas a pozbera sa domov. Niekedy kruté ale keď je niekto tak trochu na hlavu 🤷

anonym_05865e
Včera o 17:15

Ja mam taku svagrinu. Jej aj ked to poviem priamo, tak ona povie, ze ved to spravis inokedy. Alebo chod tam az zajtra...

zoe_2
autor
Včera o 17:16
@anonym_80f491

@zoe_2 ja sa začnem obliekať, aj deti, že odchádzame niekam. Alebo ich pracem do vane a do pyžama, že už ideme na večerný režim. Alebo sa začnem so starším učiť, rozložíme veci v kuchyni na stole a začnem ju proste ignorovať. Zostane sama sedieť v obývačke na gauči. Tak jej dôjde, že už na ňu nemám čas a pozbera sa domov. Niekedy kruté ale keď je niekto tak trochu na hlavu 🤷

@anonym_80f491 toto som myslela ze bude fungovať ale ona aj švagriná v tom nevidia problém vlezú nám do kúpeľne alebo do spálne bez problémov 🤦🏼‍♀️

anonym_80f491
Včera o 17:54
@zoe_2

@anonym_80f491 toto som myslela ze bude fungovať ale ona aj švagriná v tom nevidia problém vlezú nám do kúpeľne alebo do spálne bez problémov 🤦🏼‍♀️

@zoe_2 tak bez okolkov a na rovinu povedať keď su nechápave. Keď nie ty, tak muž. A dobré je takýmto návštevam predchádzat. Nie vždy sa to dá ale ja som používala aj ,,nebudeme doma,,

zazka666
Dnes o 07:21

A čo tak aktívne k tomu pristúpiť. Zavolať dopredu a povedať: Mamka, krásne sviatky a blá blá... a pozývame Vás na sviatky k nám v nedeľu doobeda. Dáme kávu, koláčik, obedík. No a o 2 už musíme ísť.... - doplň vlastné... A skutočne si to zariadte, že pôjdete autom. Svokru posadíte do busu, alebo, ak nie je daleko odvezte. A vy chodťe na výlet, alebo proste domov. A máte padla. Lebo ked pasívne čakáte kedy a o ktrej príde, trpnete, kedy odíde, ste ako na ihlách, či a a kedy sa máte ozvať.... nemáte to pod kontrolou a zbabarané celé sviatky.

margotka17
Dnes o 11:11
@zoe_2

@zoe_2 no počkaj, do kúpeľne pustím každého, kľudne nech si ruky umyje, ale do spálne nechodí nikto cudzí. Tam máme normálne zatvorené dvere.