Ako zvládnuť nezaujímavé návštevy u svokrovcov?
Ahojte. Pravidelne chodime na navstevu k svokrovcom na 2 dni na vikend. Chodim s nechutou je mi dlho stacilo by mi na 2 hod a domov. Tym ze sa nudim uz a kazdy si v dome robi svoje tak si idem lahnut do priatelovej izby. Svokre to zacalo vadit ze co tolko lezim ze sa mam ist prejst. Lenze ja chcem ist domov nie sa prechadzat. A ona ze naco domov ze.co doma budeme robit. A ze preco jej syna taham prec.. ide mi o.to.lezanie. ked som niekde na navsteve viac nez jeden den co by ste ako robili vy ? Stale so svokrou varili alebo pozerali.snou tv ?
zaleži ako často tam chodite , ved nemusiš chodiť každú navštevu
@anonym_autor este podotykam ze chce kluce od nasho domu a urazila sa ked jej priatel nedal. Akoze naco chce kluce od domu ? Ze ona to neberie tak ze ked prideme my tak nesme navsteva ze to jej syn chodi domov. A urazila sa ci ona ma byt navsteva.
Veď nech priateľ ideš s času na čas sám, nemusíš stále chodiť s ním
Ja by som sadili kvety okolo domu.
Kľúče svokre netreba
Veď si aj ty tam nájdi nejaku činnosť. A nemusiš tam chodit stale,veď svokru ešte ani nemáš.U svokry som robila čo bolo treba,od varenia po záhradu,veď ta uroda bola pre nás.A bol čas aj na oddych,kavu na terase,opekačky si susedmi,knihu. Ale nepamätam,ze by som sa vychytila cez deň ležať do izby.Namiesto ľutovania sa,že nie si vo svojom byte si to tam prispôsob podla seba.
To si vybav s frajerom.
@anonym_autor Veď nie ste rodina, nemusíš tam chodiť. A dom je spoločný?
@anonym_autor bud nech ide priatel sam, nemusis za kazdym chodit s nim, alebo jej normalne povec, ze mas chut si lahnut a neries co ona na to.
ked u buducej svokry byt nechces … nechod k nej … si dospela a mas usta, oznam, ze nejdes a urob si svoj program. Naco chce kluce od vasho domu? Kolko km od seba byvate, ze ste tam 2 dni? Koho je vas dom? Pokial spolocny … je navsteva a nema mat preco kluce. Ak je len tvojho frajera … ste navsteva obidve …v najhorsom pripade je jeho rodicov a v tom pripade sa budes musiet prisposobit ty…. Ale to dufam nie
A načo tam teda stále chodíš? Nech ide priateľ sám a ty budeš doma. A trebárs raz za dva mesiace choď tam s ním.
Zbytocne klavesnicu deriete, tato tu vypisuje to iste kazdy tyzden. Bude tam chodit kazdy vikend az do smrti, lebo sa boji otvorit usta. Tak co uz.
Zbytocne klavesnicu deriete, tato tu vypisuje to iste kazdy tyzden. Bude tam chodit kazdy vikend az do smrti, lebo sa boji otvorit usta. Tak co uz.
@anonym_afab5f aj ja mam ten pocit. Poplackat si nad svojim nestastim, na to netreba nic. Spravit nieco aby sa to zmenilo, na to treba odvahu.
To máš taký problém pomôcť jeho matke/ rodine ?
To máš taký problém nechodiť tam tak často a na 2 celé dni ?
Si vôbec dospelá svojpravna ?
Ja svokrovcov nejdem ako je rok dlhý , no a čo. Mám svoje dôvody, program aký ja chcem , a iní nech chodia ako chcú kedy chcú , ich vec..
Kľúče od môjho bytu nemá nikto ! A môj chlap od ich domu má - lebo sú starší a chorlavejsi, nosí im nákupy, lieky, tak aby sa dostal dnu, keby oddychovali.
Tak po prve, nie su to tvoji svokrovci, su to rodicia tvojho priatela, takze tam nie su ziadne pribuzenske vazby. Po druhe, ak tam nechces chodit, tak tam nechod. Nikto Ta nenuti, nie je to tvoja rodina a nemusis tam sediet cele dni. Je to o tvojom nastaveni. Ze ci tam pojdes, pomozes, nepomozes. Ked mas lezat niekde dva dni u cudzich ludi, to radsej doma lez alebo si nieco porob vo vlastnej domacnosti. Ale toto je moj nazor, nemusi to byt nazor kazdeho.
Nechod. Chod ku tvojej rodine. Na kieho frasa tam mas byt kazdy vikend. Dohodni sa s priatelom, jeden tyzden u jeho rodicov, druhy vikend u tvojich, treti ostanes doma a stvrty na vylet
Nechod. Chod ku tvojej rodine. Na kieho frasa tam mas byt kazdy vikend. Dohodni sa s priatelom, jeden tyzden u jeho rodicov, druhy vikend u tvojich, treti ostanes doma a stvrty na vylet
@prasiatko30 ked je to ta, co tu pri kazdej navsteve u frajerovych rodicov vypisuje, tak ona k svojim ist nemoze, lebo nemaju dobre vztahy a sama doma ostavat nechce. Ona potrebuje byt nalepena na frajera a vadi jej este aj to, ze on pomaha otcovi okolo domu.
@anonym_autor pravidelne znamena kazdy vikend? Ved ta nikto nenuti, proste tam nechod a urob si iny plan s partnerom, alebo nech ide sam
Nechodiť tam tak často a hotovo .Čo máš práve tam furt robiť ?tvoj priateľ bude zrejme maminkin maznáčik.Ries to skôr než budete mať deti ak už nemáte lebo to bude iba horšie
Písať sem pomaly každý týždeň ti nijak nepomôže. Otvor si ústa doma a vybav si to s frajerom. Keby u mňa návšteva vylihovala asi by som si poklopkala na čelo. Spať môžeš aj doma.
Písať sem pomaly každý týždeň ti nijak nepomôže. Otvor si ústa doma a vybav si to s frajerom. Keby u mňa návšteva vylihovala asi by som si poklopkala na čelo. Spať môžeš aj doma.
@januska12323 tak ja neviem o com kecat 2 dni vkuse s dakym koho vidim casto
@januska12323 tak ja neviem o com kecat 2 dni vkuse s dakym koho vidim casto
@anonym_autor a naco tam chodis? To si nevies spravit sama program bez chlapa? Si nesamostatna? Mne by bolo trapne si ist na navsteve lahnut.
Mimo temu, to, ze tvoj priatel tam chodi kazdy vikend a na cely to tiez nie je v poriadku.
@anonym_autor chodievali sme aj na cely vikend k jednym alebo druhym rodicom (nie kazdy vikend) a ano, aj sme si cez den oddychli, trebars lahnutim na postel. Ved aj rodicia si oddychli. Nic na tom zle nevidim.
Ale ja mam dobru svokru, nemam problem s nou pokecat, pomoct s cim treba a ona nema problem nechat ma oddychnut.
Zas aby ste si nemysleli, ze som u nich len vylihovala, pri malych detoch volneho casu nie je vela ani doma, ani na vikendovej navsteve u rodicov.
😃😃😃neviem no, veď máš nejake záujmy ako len ležať
Alebo to ta nič nebaví? veď nechodíte tam na mesiac
Tiež by mi to prišlo divné, že len ležís😅
Na čo tam potom chodíš
Nech ide priatel sám
jediný, s kým môžeš tento problém vyriešiť, je tvoj priateľ. A tak celkovo mám dojem, že všetkým zúčastneným sa uľaví, keď tam budeš chodiť čo najmenej
No ,ja mám dvoch synov, obidvaja sú prec z domu, priateľku má len jeden, ale keď prídu, dôležitý je pre mna syn, a on naozaj nieje na návšteve je doma.Keby ona neprišla, a je to fakt v pohode baba, vôbec mi to nevadí.Takze nemyslím si, že čaká na teba, zostaň doma

Vsak sa po dvoch hodinach oblec a chod domov. Priatel ak chce, nech ostane.