Ako zvládnuť odchod manžela?
4. sep 2025
Ahojte.
Je tu niekto, komu odišiel manžel/manželka zo dňa na deň a ostal s malým dieťaťom ? Zbalil si veci a niet ho.
Predošlá
Strana
z2
anonym_3752a7
•
Autor odpoveď zmazal
•
@anonym_2693f0
Ano. Prezila som to, len sme nemali dietatko a ani sa nepobalil sam, lebo by sa balik este dnes. Ani po vyse roku neviem dovod. Posielam ti objatie a silu, nakoniec bude lepsie aj ked chvilami (a dost casto) to bolo peklo.
@anonym_2693f0 smutne:(
Predošlá
Strana
z2

@anonym_3752a7 Ten pocit keď to úplne poznáš. Ja som sa 3 dni dozadu dozvedela že mal o 15 rokov mladšiu slečnu na byte hneď ako som odišla z bytu. To je laska jak svina. Nikdy mu to neodpustím magorovi.
@ninuska36 fu, tak to ma mrzi. Predpokladam, ze pexeso tam s mladou slecnou nehral. Ja som takto stretla velmi dobru kamosku a povedala mi, ze videla toho mojho s nejakou velmi mladou v kaviarni a vraj mali k sebe velmi blizko 🤮 vtedy som si vsetko spojila a pochopila vela veci, hlavne jeho spravanie za posledne mesiace. Pritom pri mne sa tvaril ako zniceny chudak, co chce zachranit rodinu, ale nie je si isty, co ku mne citi. Manipuloval ma, snazil sa ma presvedcit, ze za zmenu jeho citov voci mne mozem ja, lebo som robila vsetko zle, nespravne, malo sa snazila, vela od neho chcela a bla, bla, bla a on si pri tom klatil akusi mladu.