Ako zvládnuť rozchod?

torticky002
9. máj 2016

Ahojte zienky 🙂 prisla som sa po radu a odporucania, pretoze strasne tazko zvladam momentalnu situaciu. So svojim partnerom sme v stadiu rozchodu, koncom maja sa s malou stahujeme domov.nechcem rozoberat nas vztah, je mi lepsie ho uz neriesit, no vzdy v zivote som tazko znasala rozlucenia a rozchody a momentalne sa tiez citim dost zle. Ako sa zmierit so samotnym rozchodom, ked vo vztahu je aj dieta a viem ze i ked budeme daleko od seba, kvoli dietatu budeme musiet udrziavat kontakt. Prosim Vas o povzbudenie, ako ste prezili Vy? Co Vam najviac pomohlo a po akom case ste sa s tou situaciu zmierili? Dakujem 🙂

pribinak
9. máj 2016

Tu na konikovi je Liga za dusevne zdravie, skus pokecať s nimi, ako sa cez to cele preniesť a zvládnuť to

mandala77
9. máj 2016

@torticky002 daj si do youtube Jeroným Klimeš, je to český psychológ a má video o rozchodoch. Veľmi dobrý je. Mne videá od neho pomohli vyrovnať sa s rozchodom, alebo jeho kniha Partneri a rozchody.

sibalka21
10. máj 2016

@torticky002 Z vlastnej skusenosti viem ake to je.... Rozisli sme sa ked maly mal tri mesiace a este dalsie tri sme spolu byvali... Mne najviac pomohli kamarati, rodina a to ze sme boli od seba niekolko tisic kilometrov 🙂

lubkavargova1
10. máj 2016

minimalne 6 mesiacov ti bude blbo...prejdes stadiami ako je hnev - radost - frustracia - sebaobvinovanie - potom jeho budes nenavidiet.
Ked prejdes tym vsetkym tak potom odrazu zistit, ze je to uz v poriadku a nejako a to uz netazi. Lusknutim prsta to nejde. Bohuzial cele to musis preskakat, ale nebo potom to uz bude len lepsie.