Ako zvládnuť starostlivosť o dieťa bez pomoci?
Prvá ochorela dcéra, potom muž a nakoniec ja. Celé sa to dialo deň po dni. Prvý deň sme spoločne lietali okolo malej, s tým, že v noci som pri nej bola iba ja (ako každú noc, muž spáva v inej izbe lebo on sa potrebuje kvalitne vyspinkať……….zvykla som si), druhý deň ochorel muž, celý dě som varila a priekla na želanie, iba či večer išiel malú uspať, v noci sme s malou nespali, štandardne noci bývajú o držku a ráno som vychádzala z postele nevyspatá a ešte aj chorá. Do samého obeda som počula toho pána biadkať a predbehovať sa ako je jemu vždy horšie. Takže do obeda kľudový režin zaujal (veď málo ho má….) na obed som si išla ľahnúť s malou, veď čo budem, nejdem robiť kotrmelce, sme chorí. Mladý pán celé tri hodiny, čo sme spali sa hral na pc (nehráva sa hry, ale stále dačo robí na pc) a keď sme sa zobudili, tak prehlasil, že už ma dosť, že si ide ľahnúť teraz on. Ako dopi*i, mala ma energie či je chorá a či nie a on potrebuje oddychovať v čase, keď ona potrebuje spoločnosť? Ja nevládzem, ale premôcť sa musím. On drichme deň noc vždy ked treba niečo robiť
@denkabemommy vidíš presne takým svokrám bude treba nosiť kyticu a byť vďačná za syna! 🤍
Baby, cely den lezim v posteli. Cely. Nikto odo mna nic nechce. Je to neuveritelne. Rano som sice musela nabrat posledne sily a trochu pokricat aj cez bolest hrdla, aby som bola vypocuta.
Je to asi prvy a posledny den, čo mozem zbierat sily, ale vdaka aj zan. Zajtra budeme doma same a rovnako aj dalsie dni, ale verim ze tento den mi pomoze zvladat dalsie dni s prehladom.
No ináč keď vedel byt 3 hodiny na pc, tak chorý nie je. Bodka.

@xtrin 7 má 🤣 a je zasvätený do upratovania, že mi bude jeho budúca žena vďačná, lebo už nepríde za mnou, že sa nudí ale ide rovno vybrať riady z myčky