icon

Ako zvládnuť ťažké obdobia v živote?

30. apr 2025

prosim Potrebujem sa vyrozpravat.
Celi zivot som bol dobry clovek,
Preco sa mi posledne roky zivot ruca? za co? preco? nerozumiem. Konaj dobro a dobro ti bdue odplacane.
Poznam hajzlov co sa ani nemodlia ani nic a maju sa ako prasata v zite.
kde Je daka spravedlnost?
Dost ma to ubija

Strana
z2
gribka1
30. apr 2025

Sustreďvsa na seba, čo riešiš iných. Ži tak, aby si bol so sebou spokojný. Bude ti lepšie.

marsmykkok
30. apr 2025

Lebo konaj dobro a dobro sa ti vráti, karma je zdarma a podobné sú rozprávky pre deti. V reálnom život môžeš byť druhá matka Tereza a osud ti prijať nebude a môžeš byť najväčší hajzel a máš sa ako prasa v žite.

minenkaa
30. apr 2025

Spravodlivost neexistuje,sme nič pre tento svet a vesmír ,len sme sa vyskytli a myslieť si ,že je niečo medzi nebom a zemou a nebodaj ešte spravodlivist ,je blahovost

rejka7
30. apr 2025

" poznám hajzlov čo sa ani nemodlia", tak veru modliť sa ti nezaručí prosperitu, ani šťastie ani zdravie. Na to sa nespoliehaj.

zuzikak
30. apr 2025

nemozes sa spoliehat na nieco co ti nikto nezaruci. Co sa ti ruca ? Je to nieco s cim sa da nieco spravit ? Poucit sa a fungovat dalej ? Nepozeraj na druhych lebo budes zbytocne frustrovany. Mas pocit, ze sa maju dobre ale v skutocnosti im "do kuchyne" nevidis. Ludia sa prezentuju urcitym sposobom ale realitu vidiet nemusis. Nikdy nie je nic idealne. Kazdy ma nejake problemy a nikto nema vsetko. Bud mas peniaze a nemas uprimny vztah v laske, bud mas zdravie, peniaze ale nemozes mat deti a pod. Len sa snaz zit ako dobry clovek, pomahaj ostatnym ak sa da a sustred sa na to, co ti robi radost.

gribka1
30. apr 2025
@rejka7

" poznám hajzlov čo sa ani nemodlia", tak veru modliť sa ti nezaručí prosperitu, ani šťastie ani zdravie. Na to sa nespoliehaj.

@rejka7 Asi nevidel mafiánov s krížom na krku a pred každou vraždou sa prezehnali😂😂

autor
30. apr 2025
@minenkaa

Spravodlivost neexistuje,sme nič pre tento svet a vesmír ,len sme sa vyskytli a myslieť si ,že je niečo medzi nebom a zemou a nebodaj ešte spravodlivist ,je blahovost

@minenkaa kamarat mi na to povedal ze som negativna a tak vesmir dostava odo mna negativne vlny ci co a ze nemam dobro cakat ale ja som negativna az ked sa mi zacali diat zle veci : ex ma obral o peniaze, predtym znasilnil, rodina sa rospadla,. umrel mi otec.

gribka1
30. apr 2025

Veď to dáva logiku, či? Musíš začať u seba.

autor
30. apr 2025
@gribka1

Veď to dáva logiku, či? Musíš začať u seba.

@gribka1 ked zacnem a uz makam na sebe, zas dalsia zrazka s kamionom.

gribka1
30. apr 2025

Aká zrážka s kamiónom? Prečo, kto bol na vine?

autor
30. apr 2025
@gribka1

Aká zrážka s kamiónom? Prečo, kto bol na vine?

@gribka1 ''obrazne''

0silvia0
30. apr 2025

Ako makas na sebe?

gribka1
30. apr 2025

Tak to máš skúšku ako to zvládneš, ako sa k tomu postavis.

autor
30. apr 2025
@0silvia0

Ako makas na sebe?

@0silvia0 psychiater sport priroda hudba ale...mam fazu ze je ovela horsie. idem do menopauzy asi zjavne homrony tiez robia svoje...menzes mavam kazdy 3-4x. idem tahat na 50

nynia
30. apr 2025

Po 1. Nedovolila by som si tvrdit, ze dakto sa ma ako prasa v zite mozno ma peniaze alebo majetok to neznamena, ze sa ma ako prasa v zite za peniaze si vela veci nekupis a to, ze nezdiela svoje starosti neznamena, ze v sukromnom zivote neexistuju. A po 2. Konat dobro a cakat, zato nieco, ze to bude odplatene je cira vypocitavost, ked ja urobim nieco dobre necakam zato od zivota ani od nikoho nic, jednoducho robim to, pre ten pocit, ze som niekomu pomohla, snazim sa byt kazdy den najlepsou verziou seba a nic navyse nepotrebujem su dobre dni aj zle dni ale to patri k zivotu.

0silvia0
30. apr 2025

Treba riesit seba a nie hajzlov. Treba sa orientovat s vdakou na to co mas a nenariekat nad tym, co nemas. Lebo vzdy moze byt aj horsie

ivangeline
30. apr 2025

Si v klamstve. Aj dobrým ľudom sa deju zle veci. Si na zemi a nie v nebi.

autor
30. apr 2025
@ivangeline

Si v klamstve. Aj dobrým ľudom sa deju zle veci. Si na zemi a nie v nebi.

@ivangeline takze potom o com je to ucenie, tak budem robit zle, a pojdem do pekla, to je pointa?

gribka1
30. apr 2025

Akého pekla, veď peklo žiješ tu😁.

autor
30. apr 2025
@gribka1

Akého pekla, veď peklo žiješ tu😁.

@gribka1 to je pravda vlastne, takze co este horsie mozem zazit

gribka1
30. apr 2025

Veď toto, keď sa zmieriš s tým, že je to iba situácia, ktorá sa ti stala a nebudeš to extra prežívať, zabudni a vykroč ďalej.

madeincssr
30. apr 2025

🫂🌷🍀

autor
30. apr 2025
@madeincssr

🫂🌷🍀

@gribka1 dazko je mi ale viem ze musim
@madeincssr dakujem

bielasovicka
30. apr 2025

Viem o com hovoríš. 🤗

autor
30. apr 2025
@bielasovicka

Viem o com hovoríš. 🤗

@bielasovicka ako to zvladas

hiro
30. apr 2025

"Je daka spravedlnost?"
Nie je a nikdy nebola. Konáš dobro pre svoj vlastný dobrý pocit nie pre to aby sa zlí ľudia cítili zle.

bielasovicka
30. apr 2025

Ťažko. Ale pokúšam sa plynúť so životom ďalej ako sa len dá. Ja som už dávno po 50ke,nedavno mi zomrel muž, deti dospelé, už majú vlastné rodiny, ja sama v 3izb.byte....co ti poviem, život je na ho.no.ale snažím sa ísť ďalej. A spravedlnost? Ha ha... Nikdy nebola a nebude.

domkakvet
30. apr 2025

Kazdy ma v zivote aj zle obdobia a nedeju sa preto aby si sa pytala preco.

autor
30. apr 2025
@bielasovicka

Ťažko. Ale pokúšam sa plynúť so životom ďalej ako sa len dá. Ja som už dávno po 50ke,nedavno mi zomrel muž, deti dospelé, už majú vlastné rodiny, ja sama v 3izb.byte....co ti poviem, život je na ho.no.ale snažím sa ísť ďalej. A spravedlnost? Ha ha... Nikdy nebola a nebude.

@bielasovicka ale chodia deti za tebou ze? a vnucatka?
mrzi ma ze v 50tke nemas uz partnera, ale to este nie je cas na srdce mat zatvorene voli laske...
moju babku balily ked mala 75 rokov...

bielasovicka
30. apr 2025

Chodia samozrejme. Len vieš ako to je, stále sú v práci, musia platiť hypotéky, malé detičky, aspoň tie mi robia radost❤️. A na chlapov by som už nemala nervy🤣

Strana
z2