Ako zvládnuť ťažké obdobia v živote?
prosim Potrebujem sa vyrozpravat.
Celi zivot som bol dobry clovek,
Preco sa mi posledne roky zivot ruca? za co? preco? nerozumiem. Konaj dobro a dobro ti bdue odplacane.
Poznam hajzlov co sa ani nemodlia ani nic a maju sa ako prasata v zite.
kde Je daka spravedlnost?
Dost ma to ubija
Aké učenie? To je nejaké motto, kt si prehrávaš v mysli. Skôr vsetko zle je na niečo dobre by sa hodilo. ;D
Som po operácii chrbtice, aj výmene kolena, tak som rada ze vôbec viem chodiť, a nie ešte cestovať. Ale ja som nikdy nebola taká cestovateľka.
A ti hajzli, co sa majú ako prasa v žite.... N eboj sa, aj na nich raz príde
Som po operácii chrbtice, aj výmene kolena, tak som rada ze vôbec viem chodiť, a nie ešte cestovať. Ale ja som nikdy nebola taká cestovateľka.
@bielasovicka prajem skore uzdravenie.
Ďakujem. A ja tebe. A skus sa neubijat tými vecami. 😉
Lebo konaj dobro a dobro sa ti vráti, karma je zdarma a podobné sú rozprávky pre deti. V reálnom život môžeš byť druhá matka Tereza a osud ti prijať nebude a môžeš byť najväčší hajzel a máš sa ako prasa v žite.
@marsmykkok Presne tak
Je to len obdobie. Bohuzial to tak byva,ze na pokadeneho aj hajzel spadne a tak to presne je. Jedna zla vec a uz sa to nabaluje. Ale zase pride dobre obdobie,len treba vydrzat tieto srajdy.
Ďakujem. A ja tebe. A skus sa neubijat tými vecami. 😉
@bielasovicka snazim sa to prichadza vo fazach
Je to len obdobie. Bohuzial to tak byva,ze na pokadeneho aj hajzel spadne a tak to presne je. Jedna zla vec a uz sa to nabaluje. Ale zase pride dobre obdobie,len treba vydrzat tieto srajdy.
@marca12 ja nechcem nikomu zle. len proste som uz velmi zufala
Ja sa riadim heslom ako si zariadim tak sa budem mať nikto iný mi nepomôže a spolieham sa na seba
Dúfam že to znásilnenie a okradnutie si riešila s policiou a následne psychológom, lebo sa len budeš točiť v jednom kruhu.Na nejakú vyššiu moc sa ja osobne nespolieham.
Práve dobrí ľudia najviac trpia.
Ani veľa dobrých ľudí sa nemodlí. To s tým nič nemá.

Chodia samozrejme. Len vieš ako to je, stále sú v práci, musia platiť hypotéky, malé detičky, aspoň tie mi robia radost❤️. A na chlapov by som už nemala nervy🤣
@bielasovicka cestuj