icon

Ako zvládnuť urážlivého partnera v zrelom veku?

13. nov 2023

Ahojte. Mám taký problém s chlapom. Proste každú chvíľu sa urazí a nebaví sa so mnou aj týždeň. Možno si pomyslíte že je to nejaký chlapec, nie, má za chvíľu 40 rokov. Sme spolu pol života. Nezvykol byť taký. Ale teraz len do zduvania ide. Musím si dávať pozor čo a ako mu poviem. Náhodou sa ho nejaká zlá formulácia bytostne dotkne tak ignor na týždeň. Ako taká žena. Samozrejme som sa s ním bavila o tom, vytkla som mu to aj som mu povedala že sa správa ako dievča v puberte. Ešte viac sa zdul. Ako má to vážne nebaví aby sme sa obchádzali v domácnosti tyzden 🫣🫣🫣🫣 len preto že mu poviem že v noci chrnel? Pomoooc

Strana
z2
rorino
13. nov 2023

U chlapov je to o to horšie,že si to ani za pána nechcú priznať😉to treba len pekne nervy a nebrať si všetko k srdcu.Alrbo mu rovno povedz,že je v prechode,možno v ňom aspoň hegne😉.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
13. nov 2023

@rorino s ním nehegne nič, môžem sa aj na hlavu postaviť

rorino
13. nov 2023

Tak ešte jedna možnosť,panvicu po hlave(odlahcujem tému)možno by sa spamätal...

kofa77
13. nov 2023

To je muzsky prechod, ma to vela muziv, teda prejavy rozne, ale zmena spravania k horsiemu. Ja sa uz necudujem zenam, ktore sa po 30 rokov rozvedu, deti dospele, potom oziju, stretavaju s kamoskami, vylety… kto by mal nervy na zahundranych chlapov, ktori beru casom zenu len ako domaci spotrebic

autor
13. nov 2023

@kofa77 amen 🙏

majlo1234
13. nov 2023

@zanka777 ja to teda vobec nedavam, svokra so svokrom sa vydrzia nerozpravat aj pol roka🫣 ja muzovi hovorim, ze nech to na mna ani neskusa, lebo ho zabijem nacisto😄

barborachors
14. nov 2023

Robi to preto aby ta vytrestal. On nie je urazený, je to manipulátor. Spraví čokoľvek aby si si dobre zapamätala ze ho nemas urážať. Vie ze ti ticho vadi a preto je ticho. Vola sa to este aj pasívna agresia. Su o tom knihy, ako na takeho cloveka. Zaujimave čítanie.

viktoriaboris
Autor odpoveď zmazal
viktoriaboris
Autor odpoveď zmazal
mclissa
26. nov 2023

Moj sa tiez zduje za kazdu blbost. A presne aj tyzden ma vie ignorovat. Trucuje ako male dieta. Max. prehodi so mnou slova ohladom syna. Aj jest urobim a nezje to.
@rorino tiez by som ho najradsej ovalila, alebo preplieskala. Potom by povedal, ze ho sikanujem doma 😂😂😂🙈🤣

Strana
z2