Ako zvládnuť úzkosť a fyzické problémy?
Poradte prosim ako mam vyriesit svoju situaciu.Dlhodobo niesom stastny, nic ma nebavi, sem tam su naznaky ze mi je lepsie ale to len na chvilu, vacsinou sa trapim som bez prace uz dlho lebo mam fyzicke problemy ako tocenie hlavy, navaly tepla, slabost..som bez zivota citim sa ako hovno slabe..prvy panicky atak som mal pred 3 rokmi odvtedy to uz niesom ja..vzdy vesely clovek, flegma co ho nic nerozhodilo, naladeny do zivota, co chcel zarobit orniaze v zahranici a teraz fakt nikde sa mi nechce chodit, som unaveny, bez zivota bez nalady, vyhoreny..v praci som zazil vela atakov v zahranici, zacal som sa bat chodit do prace lebo pocit ze zomieram(pri ataku)ma ovladol..cize teraz je zo mna troska..AD sa bojim brat fakt si nechcem pripustit ze som blazon, aj ked to teraz pisem uvedomujem si to ze asi niesom ok a ze to moze byt psychika no ja uz 3 roky(od prveho ataku)patram po fyzickej pricine..liecim sa na vysoky tlak, ktory mozno mam len zo stresu kedze som prestal ovladat aj stres a stresuju ma aj blbosti..najhorsie mi je rano, vecer zas som celkom ok..mam zaludocne problemy hlavne posledny pol rok akoze dost, travenie zle atd ale to uz zaludok nezvlada ten stres.kozne problemy tiez cize tiez mi tiez davaju zmysel hladat po fyzickej pricine a ze to spolu suvisi potom aj psychika..prosim dajte mi radu ako sa z toho dostat..viem ze je lahke povedat ze ber lieky sak si blazon, ale ludia ja vam hovorim ze dovtedy kym som nemal prvy atak som bol uplne iny clovek ☹ a preto neverim ze mi to mohla psychika zmenit takto zivot..
Môj muž sa po takomto ataku liečil rok a potom sme vysadili lieky ďalšieho pol roka. Viac sa to nevrátilo. Je škoda, že si to nepodchytil, mohol si byť už ok. Hovoríš ako mužova svokra, ta by sa tak isto liečila bez liekov, toto neni dobrý postoj.
Ten stav niečo spustilo na to by trebalo tiež prísť a odstrániť to spolu s liekmi si mohol byť už úplne inde.
ja by som tipla aj tetaniu
Lieky, ver mi, že tie Ťa vrátia do života a budes sa cítiť ako pred tým, keď si bol v poriadku. Lieky neberú iba blázni, to veľmi zle ponímaš. Viem o com hovorím, ja beriem lieky 15 rokov, liečba bude celoživotná. Ale normálne žijem, mám 5 deti,manžela a spokojný život. Mne Lieky ten život zachránili.Ja som vždy ďakovala, že som sa narodila do doby, kedy je liečba dostupná, viem, že by som tú už nebola....
Kamo daj sa do režimu.....skus zmenit stravovanie....začni cvicit aspon 4x do tyzdna daj si ciele ktore chces splnit zamestnaj si hlavu bud aktivny športuj stravuj sa zdravo......zlepsia sa vsetky tvoje problemy hlavne zaludocne...... trosku sa zameraj viac na sebarozvoj ......a hlavne sa neopušťaj vela štastia

Nie si blázon. Pravdepodobne ide o zmeny v mozgových prepojeniach. Nutne potrebuješ lieky od psychiatra. Nemá zmysel to odkladať. Ak to nezvládneš sám, poziadaj niekoho komu doveruješ, aby ťa objednal a následne odprevadil na vyšetrenie. Prajem ti všetko dobré.