Ako zvládnuť vzťahy medzi deťmi z minulých manželstiev?
Ahojte maminky idem si sem pre typ, radu, upokojenie netuším ako to nazvať. 🤷🏻♀️
Mám muža s ktorým mám dve deti a on ma ešte dve s predošlého manželstva. A vec je taká že naše spoločné staršie dieťa odháňajú od seba nevšímajú si, jeho staršie dieťa po nej kričí neustále ma problém nejaký, ale zas mladšiu s tej sa s prepáčením idú po*rat. Napr. dnes ráno, boli sme v kuchyni oni prišli tiež a a prvé čo bolo tak sa hneď mladšiemu dieťaťu prihovorili hneď sú ju všímali a staršie nič ako by tam ani nebolo. Prišlo mi to neskutočne ľúto. Čo si o tom myslite vy? 🤷🏻♀️🤦🏻♀️😔
@1aduliatko1 mne je jedno či je to jednoduché alebo nie. Mne to nepríde normálne, že odíde od malých detí namiesto toho, aby bojoval o ne a radšej si urobí hneď na to druhú rodinu a nevlastní súrodenci sú pomaly rovesníci.
výdrž prázdniny a potom to pôjde do starých koľají ✌️
Tiez by mi vadilo zacat si s chlapom, co odisiel od malickych deti a hned si urobil dalsie. Mozno aj autorka a jej tehotenstvo bol dovod. A zase macoche este vadi, ze neprejavuju dostatok naklonnosti k jej starsiemu. No naklonnost a sympatie sa nedaju vynutit. Maju starsie deti sancu travit s otcom prazdniny aj same bez teba a tvojich deti? Mozno maju pocit, ze ich otec sa venuje viac tvojmu starsiemu, ktovie...
Ach, zasa sa ozvali moralistky. Autorka, odpoveď na svoju otázku síce nemáš, ale aspoň vieš, že tvoj chlap je sviňa a vy..al sa na svoju ženu a malé deti 🤦♀️ čo už no… A s vysokou pravdepodobnosťou si ho od nich odohnala ty

Veľmi záleží aj na pohlaví. Napíš o koho ide. Aj tam môže byť "pes zakopaný".
Tiež odpozoruj ako sa k nim sprava. Ja s bratom sme mali sesternicu o 2,5 roka mladšiu a stále sme ju odhanali lebo bola veľmi rozmaznana a donasala na nás. Bolo nám to ľúto, že sa s ňou nedá poriadne zahrať lebo sa zle správala.